- 23 Şubat 2012
- 353
- 266
- 103
Arkadaşlar 7. sayfada yazmıştım barışma sonrası gelişen olayları. Yine kavga ettik, bu sefer ben çıkardım, düzeltmesi gereken bir hareket vardı düzeltmedi. Telefon aççakmış, yazamazmış beyefendi. Kavga edip hırsını, hıncını alacakmış haksızlık ediyormuşum. (bunları açıkça söyledi) evde rahat konusamam, aşağıda inmem için buna değmesi lazım dedim. ben açmadıkça aramakta yazmakta ısrar etti. bağıracak azarlayacaksan bosuna heveslenme suratına kapatırım dedim. tehdit mi ediyorsun sen beni dedi, bana bu hakkı sen veriyorsun sakin olmayarak dedim. Baya ısrar etti sakin konuşcam diye. Sen kimsinki benden hıncını hırsını çıkaracaksın bağıra çağıra. Karşında eski ben yok şu saatten sonra. Senin napacağınıda biliyorum artık. beni kendimi savundurmak zorunda bırakacaksınki senin hakkında konuşmaya fırsat ve vakit bulamayayım değil mi, yemezler dedim. Bana saygılı ve efendi gibi konuşçaksan dinliceksen inerim ancak aşağıya, bu soğukta sokağa çıkmama değmeli, değmezsede kapatırım suratına cıkarım eve dedim. Dediklerime karşı cevap veremedi, Çokta ısrar edince kabul ettim. Hiç sanmazdım ama cidden paşa paşa konusup sakince çözmeye çalıştı. Sonra ben hızımı alamayıp whatsapptan alevlendirdim konuyu, bana rest çekmeye başladı o zaman ayrıl bilmemne diye. Cevabım: "Keyfimden şikayetçi oldugumda, benden ayrıl de. zaten keyfimden kavga ettiğimi düşünüyorsan sen ayrıl, benim ayrılıktan yana korkumda kalmadı, o tecrübe bi kez yaşanır öğrenilir" dedim. Ayrıca bi insan sevgilisine niye ayrılık lafı açar durur, ayrılırsam ayrıl diyip durduğun için ayrılıcam en sonunda dedim. Konusmaya devam ettik kendimden taviz vermiceğimi anlayıncada kendisi tatlıya bağlamayı istedi, şuanda iyiyiz, bayadır onu böyle görmüyordum. Tabi bende ona iyi davranıyorum fazla üstüne düşmeden.
Anladımki ilişkinin başında onun ve her şeyin çok güzel düzgün olmasının nedeni, şuan yapabildiğim şeyin, o zamanlar çabasız bir şekilde zaten yapıyor olmamdan kaynaklanıyormuş. Ama bağlandıkça o kadar yumuşamışımki... Sırf o mutlu olsun diye varımı yoğumu katmışım hislerimi belli etmişim. Anladım artık bir insanı canımdanda çok sevsem, bunu hissettirmemeliymişim. yoksa canımdan can, kanımdan kan alıyorlarmış. Bu bana ders oldu.
Not:konunun güncelliği açısından derdim hakkındaki yazıyı düzenledim isteyenler derdimi alıntı yapanlardan okuyabilir
Anladımki ilişkinin başında onun ve her şeyin çok güzel düzgün olmasının nedeni, şuan yapabildiğim şeyin, o zamanlar çabasız bir şekilde zaten yapıyor olmamdan kaynaklanıyormuş. Ama bağlandıkça o kadar yumuşamışımki... Sırf o mutlu olsun diye varımı yoğumu katmışım hislerimi belli etmişim. Anladım artık bir insanı canımdanda çok sevsem, bunu hissettirmemeliymişim. yoksa canımdan can, kanımdan kan alıyorlarmış. Bu bana ders oldu.
Not:konunun güncelliği açısından derdim hakkındaki yazıyı düzenledim isteyenler derdimi alıntı yapanlardan okuyabilir
Son düzenleme: