- 29 Kasım 2011
- 9
- 0
-
- Konu Sahibi colorfulballoons
hahaha :)): şaka yapıyorsun dimi sterilenails kertenkele kurugu +kus kakası benımkıler kahve mavı renklı muabbet kusunun kakasını yersem mavi mi olcak simcik iyiymiş ya denemekk lazım hihihihih :)canım sarımsak yutmayla uğraşma kertenkele kuyruğuyla kuş kakasını karıştır hangi renk göz istiyorsan o renk muhabbet kuşunun kakası olacak ama mavi istiyorsan mavi yeşil istiyorsan yeşil vs. iki gün bunu gece yatmadan yut üçüncü gün göz rengin istediğin renkte uyanacaksın. bizim komşumuzun yengesinin gelini yaptı oldu kesin sende de olur zaten göz rengin değişmeye meyilliymiş..
canım sarımsak yutmayla uğraşma kertenkele kuyruğuyla kuş kakasını karıştır hangi renk göz istiyorsan o renk muhabbet kuşunun kakası olacak ama mavi istiyorsan mavi yeşil istiyorsan yeşil vs. iki gün bunu gece yatmadan yut üçüncü gün göz rengin istediğin renkte uyanacaksın. bizim komşumuzun yengesinin gelini yaptı oldu kesin sende de olur zaten göz rengin değişmeye meyilliymiş..
Kızlar rengarenk kuş kakalarını yutup renkli gözlü olayım derken Allah korusun zehirlenip kör falan olmayında
şaka bir yanada gözler ne renk olursa olsun gözlere güzelliği katan bakışlardır bunun en güzel örnekleri Türkan şoray ve Gülşen bubikoğlu gelmiş geçmiş en güzel iki kadın bana göre
atılıyorum çok haklı ve güzel bi söz
bence en iyisi papağan kakası olurtek tek renklerle uğraşmaktansa bütün renkleri barındıran bir göz daha iyi ne renk kıyafet giysen o renk gözlerin varmış gibi olur.evet evet sen komşunun yengesine söyle birde papağan kakası denesin.
Kızlar rengarenk kuş kakalarını yutup renkli gözlü olayım derken Allah korusun zehirlenip kör falan olmayında
şaka bir yanada gözler ne renk olursa olsun gözlere güzelliği katan bakışlardır bunun en güzel örnekleri Türkan şoray ve Gülşen bubikoğlu gelmiş geçmiş en güzel iki kadın bana göre
bi yakınımdan duymuştum,arkadaşı günde bir diş sarmısak yutarak açık kahverengi gözlerini elaya dönüştürmüş inanamadım :))) sonra ben de denemeye karar verdim,15 gündür devam ediyorum ve ela olan gözlerim şuan iyice yeşile dönmüş durumda.çok enteresan heryerde araştırdım böyle bişey bulamıyorum.kimse bahsetmemiş.saçlarımın dökülmesi de azaldı yanında :))) tavsiye ediyorum herkese
canım sarımsak yutmayla uğraşma kertenkele kuyruğuyla kuş kakasını karıştır hangi renk göz istiyorsan o renk muhabbet kuşunun kakası olacak ama mavi istiyorsan mavi yeşil istiyorsan yeşil vs. iki gün bunu gece yatmadan yut üçüncü gün göz rengin istediğin renkte uyanın. bizim komşumuzun yengesinin gelini yaptı oldu kesin sende de olur zaten göz rengin değişmeye meyilliymiş..
saçmalık arkadaş uzun zamandır bir şey yazmıyor nedense(!)[/QUOT
ya böle bise mümkün degill...gerçekten bu okuduklarım beni çookkkk güldürdüDDDDDDD
Bende 1 aydir yutuyorum bana bisey olmadiistenmeyen tuyler disinda