-
- Konu Sahibi colorfulballoons
bacım ben sana inanıyom artık. gugıl amcaya garlic eye color yazmamla şu sonuç çıktı.
http://www.mylot.com/w/discussions/2083551.aspx
ing olmayanlar için çeviriyim. eleman sormuş: göz rengini ortaya çıkaran yiyecekler hangileridir
cevap da sarımsak. katarakta iyi geliyomuş falan filan, ama direkt göz rengini açtığını söylemese de bu yığınla bilgiyi bu soruya yazmasında var bişi.
koyu kahve gözde etki etmez belki ama mavi yeşil gözde işe yarayabilir.
bacım ben sana inanıyom artık. gugıl amcaya garlic eye color yazmamla şu sonuç çıktı.
http://www.mylot.com/w/discussions/2083551.aspx
ing olmayanlar için çeviriyim. eleman sormuş: göz rengini ortaya çıkaran yiyecekler hangileridir
cevap da sarımsak. katarakta iyi geliyomuş falan filan, ama direkt göz rengini açtığını söylemese de bu yığınla bilgiyi bu soruya yazmasında var bişi.
koyu kahve gözde etki etmez belki ama mavi yeşil gözde işe yarayabilir.
bi yakınımdan duymuştum,arkadaşı günde bir diş sarmısak yutarak açık kahverengi gözlerini elaya dönüştürmüş inanamadım :))) sonra ben de denemeye karar verdim,15 gündür devam ediyorum ve ela olan gözlerim şuan iyice yeşile dönmüş durumda.çok enteresan heryerde araştırdım böyle bişey bulamıyorum.kimse bahsetmemiş.saçlarımın dökülmesi de azaldı yanında :))) tavsiye ediyorum herkese
ben de ökse otu yiyerek gözlerimi eladan turuncuya çevirdim çok güzel oldu.
ben sarımsağı soğan gibi çiğ çiğ yerim. avuçla. pişmemiş yani, sorduğun buysa.
kızlar bazı insanların yaş ilerledikçe retina renginde değişiklik olabilirmiş.özellikle açık renk gözlerde daha belirgin bir değişiklik gözlemlenebilirmiş.yani bunun sarmısakla ilgisinden çok kişiyle ilgisi vardır diye düşünüyorum.sarmısakta göze faydalı olduğu için rengini belirginleştirmede fayda etmiş olabilir ama açmada değil.ben kızımı bebekken göz doktoruna götürdüğümde bu konuyuda sormuştum.kızımın göz rengi ne zamana kadar değişebilir dediğimde belli olmaz bir yaş veremem demişti yetişkinken bile değişebilir demişti doktor.