Maske Tarifleri İnanmayacaksınız ama sarmısakla göz rengim açıldı :)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

sevindim valla
kızı öldürdünüz yaa
olabiliyomş demek

ben denerdim valla. sarımsağı da çok severim. ama zaten ben göz rengimi çook seviyorum çünkü bal rengi ve gayet beğeniliyor. 2.si sarımsak,soğan gibi koku yapan yiyecekler akciğerlere gidiyor yani siz nefes aldıkça ağızda konuşurken,solurken falan koku yapıyor ve 1 haftaya kadar çıkmayabiliyor. o kokuyla dolaşamam.

bende bi ara sarımsağı zayıflamak için yutuyodum ama hiç gözlerime dikkat etmedim gerçi benim gözlerim çok koyu renk.

ilgilenip araştırmana çok sevindim :))) belki de parlaklık canlılık verdiği için değiştiğini düşündüm göz rengimin,teşekkürler :))

sac dökülmesine iyi geldigini duymusdumda göz rengi actigini hic duymadim.
bende denesem ama yutabilirmiyim bilemiyorum

valla 4-5 yıldır hemen hemen hergün sarımsak yutarım bi tane
yediğim herşeye çiğ olsun pişmiş olsun katarım
gözlerimin rengi falan açılmadı
kaldı ki göz rengim açılsa korkudan soluğu göz doktorunda alırdım

ben sarımsağı soğan gibi çiğ çiğ yerim. avuçla. pişmemiş yani, sorduğun buysa.

Ben de çiğ yemeyi çok seviyorum ama aslaaaa yiyemiorum çnkü çiğ sarımsak kokusu 2-3 gün gitmiyo,diş fırçalamak,naneli sakız naneli şeker naneli gargara hiç biri kar etmiyor siz nası bu kdar çiğ sarımsak tüketebiliyorsunuz nası engelliyorsunuz koku olayını bi formulu var ya bilelim yani :86:

bence biyokinezidir.. çok istediyse olmuştur.. araştırın yani ama bir kaç ay ömrü var bu tarz şeylerin beyinle alakalı..

kızlar bazı insanların yaş ilerledikçe retina renginde değişiklik olabilirmiş.özellikle açık renk gözlerde daha belirgin bir değişiklik gözlemlenebilirmiş.yani bunun sarmısakla ilgisinden çok kişiyle ilgisi vardır diye düşünüyorum.sarmısakta göze faydalı olduğu için rengini belirginleştirmede fayda etmiş olabilir ama açmada değil.ben kızımı bebekken göz doktoruna götürdüğümde bu konuyuda sormuştum.kızımın göz rengi ne zamana kadar değişebilir dediğimde belli olmaz bir yaş veremem demişti yetişkinken bile değişebilir demişti doktor.

arkadaşım ssana katılıyorum benim göz rengimde yaşımla beraber açıldı devam da ediyor açılmaya

bal rengi gözü elaya, ela gözü yeşile dönen çok insan tanıdım göz rengi zamanla hafiften değişebiliyo. arkadaşn da sarımsak yediği zamana denk gelmiştir muhtemelen.

benimde göz rengim ela ve kışın koyu yeşil yada kahve gibi görünüp yazında daha açık yeşil gibi görünüyor.
Belki sizde sarımsak yutmaya kışın başladıysanız yazın değişen göz rengini sarımsağa bağlamış olabilirsinizYazın ela gözlerde renkte açılma oluyor çünkü

göze limon damlatıp beyazlığını arttıranı duydumda sarımsak çok ilginç geldi valla
Benim halamın kızı ela gözlü yaptığı makyaja sürdüğü kalem eşerbına ve kıyafetine göre değişiyor göz rengi bayılıyorum
Ela olduğu için ama
Sizinkiside ona bağlı gibi geldi
Benimkisi koyu kahve şimdi yutsam ne renk olur acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…