Maske Tarifleri İnanmayacaksınız ama sarmısakla göz rengim açıldı :)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
evet yaşla da alakası var onu da araştırdım zaten değişim vardı ama sarmısakla birlikte iyice açıldı ve bunu benim dışımda en son 2 ay önce görüştüğüm bi arkadaşım da ben söylemeden farketti :KK19: biyokinezi konusuna gelince onu da araştırmıştım daha önce ama pek inandırıcı gelmedi düşünce gücüyle göz rengi değiştirmek,onla alakası yok arkadaşlar :)

isimize gelen bir konuda ailemize yapilmayan ovguleri yapar ama isimize gelmeyen konuda saygi duyma nedir bilmeyiz hemen dalga kizilca kiyamet hatta bazen de hakaret nereye gidiyoruz biz boyle halbuki dunyada en anlayisli hosgorulu millet diye gecen bir namimiz vardi... ne aciii paylasimin icin se tsklr canim olabilir neler kullandik ne etkilerini gorduk olabilir bence imkansiz yoktur genlere bagli bir seydir belkideEn Büyük TÜRKİYE

çok üstüne gitmişsiniz. biokinezi diye bir şey var, şimdi hiçbiriniz ona da inanmazsınız ama beyin gücüyle bile göz rengi değişebiliyor. aslında zihin gücü bitiriyor her şeyi. Belki sen açılmasını çok istediğin içindir am biokinezi biraz tehlikeli ve ben biraz üşengeç olduğum için yapmadım, zaten onu uzun süre yapmam lazımdı bal rengi yada yeşil olması için. Kendi gözlerim kömür siyahı. sadece ışıkla bakılınca çok çok koyu bi kahve oldugu anlaşılıyor. Ama gözlerimi sevmeye başladım uğraşmıyorum o yüzden :KK70:
Annemin gözleri ela ama çekmemişim maalesef ben :p

Böyle birşey olması imkansız ya :)

ben yıllardır yutuyorum her akşam çok faydalı çünkü faydaları tartışılmaz yıllardır grip bile olmadım :) ama göz rengini değiştirmesi imkansız yanii :KK9:

ela gözler zaten arasıra yeşile döner arkadaşımın ööle bazn yeşil bazen ela ama sarmısakla ilgisi ollduğunu sanmuyorum bende yutuyorum çünkü sarmısak göz yine aynı göz

Gözleri bilemem ama sağlığınıza çok faydalı birşey yapıyorsunuz..

Sarımsakla ilgili bir hikaye duymuştum.

Bir gün Lokman Hekim ölümsüzlüğün sırrını bulmuş,sandalla denizde gidiyormuş elinde yazan kağıtla,
tabi Allah karşı çıkmış böyle birşey nasıl olabilir.Neyse bir fırtına kopmuş birden;
Lokman Hekim'in elindeki kağıt uçmuş ta uçmuş gitmiş uçsuz bi yere düşmüş..
Rivayete göre O kağıdın düştüğü yerden sarımsak bitmiş...

Çok hoşuma gider bu hikaye..O yüzden her derde deva derler..

ASlında sarımsak yutan bu topikte vardır illaki onlar görse konuyuda yorum yapsa...
Çevrenizde hiç yokmu sarımsak yutan sorabilirsiniz!
Ben okadar çok şey okudumki bu tarz şaşırmadım oyüzden...:KK66:

canım ben yıllardan beri yutuyorum bütün bütün annem alıştırdı ne hasta oluyorum ne bişey çok faydalı kışın hele ama gözlerim hep aynı renk hala bal rengi değişmedi yani bana çok mantıksız geldi bu konu

Göz rengi değişebiliyo benim bi arkadaşım sarışın ve yeşil gözlüydü ne zamandır görüşmüyorduk yeni gördüm ve gözleri kahverengi olmuş. Ama sarımsağın göz rengini açtığını ilk kez duyuyorum :) Dalga geçmeye gerek yok tabiki bizimle paylaştığın için teşekkürler :)

Sarımsağın antibiyotik etkisini biliyorum ama böyleesini ilkkez duydum nedne olmasınkı belki bazı bünyede öyle bi etki gösteriyor olabilir..ama su da varkı ela gözle yeşil göz zaten sürekli olarak bi ela bi yeşil olurlar

üff ne kadar saçma şeylerden bahsediyosunuz yaa sarımsak göz rengini açarmı bi ark yorum yapmış gözlerim beyz olurdu diye katılıyorum babam hergün bi diş sarımsak yer gözleri hep aynı babam sarımsak diye başka bişeymi yiyo acaba:KK66::KK66::KK66:

sarımsaktn değildir bence olsa bile.. sarımsaksız kahveden elaya dönen gözlerinz zamanla yeşile dönmştür. belki bunun tıbbi bi açklaması vardır ama sarımsakla ilgisi olduğunu düşünmüyorm arkadaşm.

aklıma kendimle ilgili eski bir hikayeyi getirdi bu konu
benim gözlerim yeşil 14-15 yaşlarındayken bir gün okulda bir kız arkadaşım
gözlerin mavi gibi duruyor bugün dedi ,çoçukluk o ya dedim teyzem bi göz damlası verdi
insanın gözlerinin rengini açıyormuş onu kullanıyorum dedim
takip eden günlerde bütün sınıf yeşil olan gözlerimi gerçekten mavi gibi durduğuna
ve giderek mavileştiğini idda edip o göz damlasını yalvar yakar istemişlerdi..
çocukluk işte.

Son düzenleme:
saygı duyup samimi olarak cevaplayan arkadaşlarıma teşekkürler...deneyenler olursa da bekliyorum :KK34:fotoğraf zaten yükleyemiyorum sanırım mesaj sayısı yeterli olmadığı için,ki koysam da inanılmayacağını biliyorum lens,photoshop vs. diyenler çok çıkacaktır.ela göz bence maviden de yeşilden de değişik bi renk,ışıktan,sudan vs... birsürü nedenden dolayı değişebiliyo ortama göre.ama ben aynı ışıkta aynı ortamda farkettim değiştiğini öncekinden.inşallah koyucam buraya yetkim olduktan sonra,arkadaşlar da belki dalga geçtiği için pişman olur :KK61:

canım ben pisişikgüçler diye bir site var orda görmüştüm göz renginin değişebileceğini ama denemedim sarımsakla değilde tenkinle felan yapıyorlar .....
bu arada bir çok arkadaş dalga geçmiş sanki arkadaş sarımsak satıyor da müşterisini artıracak çok komiksiniz gerçekten ben daha çok yorumlara güldüm pes ya :KK9::KK9: olabilir bekli ışık yanılmasıdır belki ela göz değişiyordur olabilir herşey :KK54:

benim gözlerim açık kahve ama lise yılları ve sonrası beni hep ela gözlü sandılar hatta sordular şuanda öyle sanan yok bazen gözler renk yansımaları yapabiliyor arkadaşın gözleri zamanla elalaşmış yani sarımsak kullandığı zamana denk gelmiş oda bunu sarımsakla olduğunu sanıyor. benim abimin gözleri ela zamanla zeytin yeşiline dönüştü kendiliğinden oluştu yanıltmasın bunlar sizi

ayrıca sarımsak nekadar faydalı olsada ne demişler azı karar çoğu zarar çok tüketmemek lazım böyle yakan yiyecekleri mideye zarar verir.

Akşam akşam iyi güldüm..Ama güldüğüm arkadaşın paylaşımı değilde konuya yapılmış olan yorumlar çok hoşuz ya:)) Ben bunun psikolojik olduğunu düşünüyorum sonuç olarak; sarımsağı yerken göz renginin değişceğini düşünüyor ve konuyu buraya açtığına göre de buna inanıyor.Bu yüzden dolayıda göz rengi gerçekten değişmiş olabilir..Mesela doktorlar bazen hastalarına hastalıklarının psikolojik oldugunu düşünerek ilaç yerine şeker verirler ve o ilaç sandıkları şeker ağrıları falan keser böyle birşey çok yazdım ayyyyy:KK70: Sadece benim fikrim yazmadan duramadım:)

canım sarımsak yutmayla uğraşma kertenkele kuyruğuyla kuş kakasını karıştır hangi renk göz istiyorsan o renk muhabbet kuşunun kakası olacak ama mavi istiyorsan mavi yeşil istiyorsan yeşil vs. iki gün bunu gece yatmadan yut üçüncü gün göz rengin istediğin renkte uyanacaksın. bizim komşumuzun yengesinin gelini yaptı oldu kesin sende de olur zaten göz rengin değişmeye meyilliymiş..

hahaha :):) yok artık daha neler benım dedemde hergun 1 diş sarımsak yer eger acılsaydı onun kı acılırdı masallah Allah dahada uzun ömürler versin 70 yasında arkadasın dedıgı gıbı bembeyaz olurdu onunda herhalde :):)

X