- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
-
- Konu Sahibi colorfulballoons
Mavi göz bir gecede kahverengi oldu
Kahramanmaraş'ta12 yaşındaki Mehmet'in sol gözü bir gecede maviden kahverengiye dönüştü. Doktorlara göre Mehmet'in başından geçen ilginç ve ender bir olay..sağlık olsun.
Plasebo etkisi işte kızlar imkansız değil doğruluk payı var kişi kendini buna inandırıp gerçekten etkili oldugunu düşünerek yaptığı zaman olumlu sonuç alabiliyo bazı hastaları moralle tedavi etme yöntemi gibi işte
Mesela bi hastalığınız var diyelim biri size bi hap diye kucuk şekerler veriyo al bu geçirecek diye sende buna inanıp içiyosun iyi oluyosun aslında ilacın etkisi yok sen ona inandığın için kendi kendini tedavi ediyosun onun gibi olabilir yaniBunun gerçekleşmesi için kişinin plasebo etkisinden haberi olmaması gerekiyo o kadar anaa plasebo etkisiyle ben gözlerimi değiştirirm diye düşünmeyin haberiniz olmamış olsa tamam yani bunu okuduktan sonra sarımsak size pek fayda etmeyecek
Değişik bir olay görünce niye hemen dalga geçer insanımız anlamıyorum.
Ben de şöyle bir yorum yapacağım:
Vücudumuza giren bazı maddelerin belirli organlarda birikme olasılığı var. Mesela bazı ilaçların etken maddeleri karaciğerde yığılma yapar, bazıları ise böbrekte. Cıva ve florür ise diş ve kemiklerde birikerek kendini gösterir.
Şimdi şöyle ki;
- Sarımsağın içinde SÜLFÜRLÜ bileşikler vardır. Sarımsağı yersiniz.
- Sonra üstüne ASİDİK ORTAM oluşturan herhangi birşey daha yersiniz (sirke, portakal suyu, limon, kola, elma vb vb).
- İçtiğiniz sudan ya da meyve sebzenin üstünde kalan ilaçlardan çok az miktarda BAKIR da girer bünyenize.
- Sarımsaktaki sülfür, bu bakırla asidik ortamda birleşince ortaya BAKIR SÜLFAT çıkar.
- Bakır sülfat YEŞİL RENKLİDİR.
- Bu konuda bilgim yok ama bu yeşil renkli bakır sülfatın vücudumuzdaki birikim yeri gözler olabilir, neden olmasın.
canım gerçekten çözebilseydim buraya yazıpta alay konusu olmazdımbunu araştırıcam ciddi ciddi
BAKIR SÜLFAT bildiğin masmavidir hatta cart mavi diyebileceğim kadar.
Kizlar goz renginizi bilmem ama istenmeyen tuylerinizde ciddi degisiklik yapiyor sarimsak :))) ben 2 ay yuttum saclarim icin maymuna dondum
Kizlar goz renginizi bilmem ama istenmeyen tuylerinizde ciddi degisiklik yapiyor sarimsak :))) ben 2 ay yuttum saclarim icin maymuna dondum