- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Yakamozzz33
Daha neler öğreneceğim acaba.. ilginç..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben istanbul da lazerle göz rengı değistirme operasyonu yaptırdım, 3,4 seans surdu 20 saniye suruyor seans cok basit bir operasyon, bir sıkıntı problem de olmadı, baya kişi de yaltırmış zaten. bence bilincsiz yontemler daha tehlikeli bence uzak durun.
Ben istanbul da lazerle göz rengı değistirme operasyonu yaptırdım, 3,4 seans surdu 20 saniye suruyor seans cok basit bir operasyon, bir sıkıntı problem de olmadı, baya kişi de yaltırmış zaten. bence bilincsiz yontemler daha tehlikeli bence uzak durun.
Masmavi değilde doğal renk oluyor canım alttaki renge göre degisiyorBu yöntemle sadece masmavi oluyo sanırım gözler. Öyle de hiç güzel olmuyo bence. Bir de günden güne açılıyormuş göz rengi nasıl oluyorsa.Öyle yapılır yapılmaz hemen masmavi olmuyormuş. Çok ellememek lazım bence göz bu neticede. Doğal lenslere takmış durumdayım kafayı.Bugüne kadar çok lens kullandım ama artık kullandığım en doğal lensler bile yapay duruyor. Mesela solotica yada rainbow giallo. Var mı doal lens öneriniz?