• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inanmak başarmanın yarısıdır 2013 te olacakkk bebiş:)

ocagın 8ınde 4 ay olcak evlenelı tatlım 9gun gecıktım kıste baktı santımını bıle demedı sadece kucuk kucuk kıst var ama onemlı deıl dedı engel olmaz dedı esımle cıkmadım kendım gıtmıstım sonuc alırken ult dada baktı ole dedı canımm 10 gun daha olmazsan tekrar gel ılac yazcam sımdı yazmıorum dedı o doktoruda kımse begenmıo

canım kistine ultrasondnmı baktı tek bide olursun stresten gecikmişsindir belki takma bide adet olmadıgın zaman kan pıhtısını kist olarak görebilir adet döneminde atarsın tedavi görmen için erken ama eşinide al öyle gidin ben cocuk istiyorum de kontrol amaçlı geldim sorun varmı diye git yoksa zaten sana dicek 1 yıl dolmadı bekleyelim der cünkü ciftlerin bir kısmı 1 yıl sonra hamile kalıyormuş 1 yılı gecer olmazsa ozaman tedavi baslar

ole dıcem zaten canım cocuk ıstıorum dıe gıtcem tek ultda baktıı

ayrannnn canım ben mesajını gördüm ama özelden mesaj atamıyorum yeni üyeyim diye nasılsın canımmm
idare etmeye çalışıyorum yaramı yakmıştı doktor kanamam var Onunla uğraşıyorum sen nasılsın ??

idare etmeye çalışıyorum yaramı yakmıştı doktor kanamam var Onunla uğraşıyorum sen nasılsın ??

canım yaa 100 mesaj atmalıymışım özel mesaj için 62 deyim 100 olsun özelden atacam ok. agrın yoktur umarım hemen gecer bak üzülmek yok sakin ol düşünmemeye calış olumlu düşün olumlu olsun cook yakında hamiş olacaz ben adet oldum 3. günü yarın a randevu alacak eşim gidecez bakalım ne dicek bende korkuyorum kötü bişe yada ilaç verir diye ama biliyorumki allahım birgün benide görecek ve olacak caresiz dert hastalık vermesin yeter bunlar gelip gececek

canım yaa 100 mesaj atmalıymışım özel mesaj için 62 deyim 100 olsun özelden atacam ok. agrın yoktur umarım hemen gecer bak üzülmek yok sakin ol düşünmemeye calış olumlu düşün olumlu olsun cook yakında hamiş olacaz ben adet oldum 3. günü yarın a randevu alacak eşim gidecez bakalım ne dicek bende korkuyorum kötü bişe yada ilaç verir diye ama biliyorumki allahım birgün benide görecek ve olacak caresiz dert hastalık vermesin yeter bunlar gelip gececek
Ay İnşallahhh Rabbime bol bol Dua ediyorum hepimiz için... Bu 2 Gün Çok çok iyiyim ama Kanamamda Geçse daha iyi olucam. Korkma inşallah herşey istediğin gibi olur Yarın haber ver ama tamammı tatlım...

canımm senın dedıgın doktora esımın yengesı 2ıncı dogumunda gıtmıs sakın ona gıtme dıo metro park hast bı doktoru varmıs o cok ıyı dedı ılgılenıomus buun testlerı yapıomus

bu arada hasta oldum bugun canımm gercı ıyı yonu olarak kendı kendıme hasta oldum ılac kullanmadan cokta gun gecmeden ona sevınıorum bırazcık

bu arada hasta oldum bugun canımm gercı ıyı yonu olarak kendı kendıme hasta oldum ılac kullanmadan cokta gun gecmeden ona sevınıorum bırazcık

gecmiş olsun canım adet olmakta güzel en azından yumurtlama problemin yok sıkma canını bende doktora gittim bugün

ne dedıler canım ıns bı sorun cıkmamıstır.benımde yrn 3uncu gunum bende yrn cıkcam ıns.bakalım bısı cıkmaz bu ay ıns hepımız hamıle kalırız hayırlısıyla:)))ya eylulume yada omurume kavusuruzz:)))

Ay İnşallahhh Rabbime bol bol Dua ediyorum hepimiz için... Bu 2 Gün Çok çok iyiyim ama Kanamamda Geçse daha iyi olucam. Korkma inşallah herşey istediğin gibi olur Yarın haber ver ama tamammı tatlım...

kızzz iyi olmıcak ne var tek derdim bebiş olsun onun için emeklerim helal olsun bak mesela ehliyet sınavından hemde trafikten gene kaldım :) ama ne yapim dert bitmiyo iş konusundada sorunlar var su aralar ama hiç bişey umrumda deil benim tek amacım bebek suan onun içinde pes etmicemmm zorsa zor sonuna kadar mücadelemi ederim doktor asla olmaz derse tamam der otururum ama şimdi asla pes etmicem etmeyin

doktor asla olmaz dese bıle umudunu kesme cnm allah bu neyın nezaman olcagı hıc belle olmazz tıpın bıle agzı acık kalır valla:))))

ne dedıler canım ıns bı sorun cıkmamıstır.benımde yrn 3uncu gunum bende yrn cıkcam ıns.bakalım bısı cıkmaz bu ay ıns hepımız hamıle kalırız hayırlısıyla:)))ya eylulume yada omurume kavusuruzz:)))

bende eylül koyacaktımm :) ama olmazki şaka bi yana da allahım dileklerini en kısa sürede gercekleştirsin aminnn diyelim ben gittim cok iyi kistim vardı küçük oda yok artık ginera bu ayda kullan dedi enfeksiyon kapmıştım ya antibiyotik falan neyse bu ay kullan gelecek ay adet olunca gitcem istersen normal yoldan bekle olur dedi istemezsen yumurtalarını uyarırız haplarla cabuk olsun diye dedi kararsızım sence bir zarrarı olurmu

cacok sevındım cnm ıns bendede sorun cıkmaz valla ınt arastırdım ben yumurtaları uyarınca hemen oluomus bana ole bısı dese ben onu kabul ederdım cnm ama sen bılırsın

cacok sevındım cnm ıns bendede sorun cıkmaz valla ınt arastırdım ben yumurtaları uyarınca hemen oluomus bana ole bısı dese ben onu kabul ederdım cnm ama sen bılırsın

inş canım yaa rahatlaatın beni umarım olur gelecek ay adet olunca yaptıracam denemekten ne cıkar dimi sonucta darısı sana iyi haberler ver yarın

inş canım yaa rahatlaatın beni umarım olur gelecek ay adet olunca yaptıracam denemekten ne cıkar dimi sonucta darısı sana iyi haberler ver yarın

bencede cnm ıns olur bıdahakı ay bebıs:)dua edıorum zaten ıns bı sorun cıkmaz cunku bısıye cok kafa yoran ınsanım

bencede cnm ıns olur bıdahakı ay bebıs:)dua edıorum zaten ıns bı sorun cıkmaz cunku bısıye cok kafa yoran ınsanım

biliyomusun ben ufacık seyleri okadarbüyütürümki bildigin pinpirik yani ama bebiş konusunda cok takmıyorum nedense aklıma geldikce üzülüyom beslenmemem dikkat ediyorum oo bunalım takılmıyorum yani nedn acaba cok şaaşıyorum ben takardım yoksa demekki allah sabrınıda veriyo

biliyomusun ben ufacık seyleri okadarbüyütürümki bildigin pinpirik yani ama bebiş konusunda cok takmıyorum nedense aklıma geldikce üzülüyom beslenmemem dikkat ediyorum oo bunalım takılmıyorum yani nedn acaba cok şaaşıyorum ben takardım yoksa demekki allah sabrınıda veriyo

aslında hıc takmıcankı beklemedıgın anda gelcek bebıs takınca cunku olmuo

hheeeeeeeeeeyttttttttttttttttt uleeeeeeeynnnn O bebek Karnıma giricekkk...!!!!

Back