İnanılmaz fiziğiyle Kelly Brook

30 lu yaşlarda bir kadın için göğüsleri çok ideal bence hatta bu kadar dolgun göğüslerin böyle durması genç kadınlar için bile zor gördüğüm üstsüz resimlerinde hiç öyle sarkık sarkık durmuyordu göğüsleri...

kadın kilolu falan denilmiş ama bence tam bi türk erkeği standartlarında bi hatun bence..
türk erkekleri bayılır bu yapıda kadınlara..

Bu kadın kiloluysa ben de sumo güreşçisiyim o zaman..

Herkelerimi de yakında omuzuma atacam herhal...

Şimdi bu kadının göğüsleri sarkık mı ya..:86:

Bu kadın kiloluysa ben de sumo güreşçisiyim o zaman..

Herkelerimi de yakında omuzuma atacam herhal...

Şimdi bu kadının göğüsleri sarkık mı ya..:86:

o kiloyu bende hiç göremiyorum eğer bu kadın şişmansa o sokakta gördüklerimiz ne anlamıyorum bu kadını şişman bulanlar 40-45 kilo arasındalar sanırım yani fazlasıyla zayıf olmayan biri bu kadını şişman bulmaz sanırrım :44:

canım ben de hiç bi zaman çok zayıf sevmem 36-38 beden benim için gayet iyidir.. ama yapıya göre değişiyo bu kadın benim gözüme çok iri geliyo nedense anlayabilmiş değilim.narin bi yapısı yok.. ama değişik geliyo gözüme niye anlamadım:26::26::26: ama zevk meselesi işte..:44:

Sana sadece Gisele diyorum,bacak,göğüs,bel,boy,kilo hepsi muhteşem orantılı mükemmel fizik budurr

Sana sadece Gisele diyorum,bacak,göğüs,bel,boy,kilo hepsi muhteşem orantılı mükemmel fizik budurr

canım gisele bence çok uzun göğüsleride küçük bel oyuntusuda yok ona rağmen bende beğenirim ama ışığından sanırım ama kelly ile yan yana gelirse kelly bence onu dişiliğiyle ezer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…