İnanılmaz fiziğiyle Kelly Brook

tuba_ceren

pmk_princess
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
4.507
13
358
32
benim en beğendiğim fizik bu kadında sizinde düşüncelerinizi merak ettim.

BİYOGRAFİ
Asıl adı Kelly Ann Parsons, 23 Kasım 1979’da Rochester, İngiltere’de doğmuştur. Model, aktris ve sunucudur. 173 cm boyundadır. Kelly Brook modellik kariyeri için Londra’da bulunan Italia Conti adlı okulda 3 sene eğitim görür. Brook’un modellik kariyeri 16 yaşında bir güzellik yarışmasını kazandıktan sonra başlar. Brook’un fotoğrafları kısa zaman içerisinde FHM gibi dergilerde ve En Seksi 100 Kadın listelerinde yer almaya başladı. 2006 yılında aynı FHM En Seksi 100 Kadın listesinde 6. sırada yer alır. Mayo ve spor giyim reklam kampanyalarında yarı çıplak ve çıplak pozlarıyla boy gösteren Kelly Brook, billboardlardaki resimleriyle ününü artırır.

2007 yılında Unilever Lynx vücut spreyinin yeni mankeni olur. Mtv için The Big Breakfast gibi çeşitli programlar sunar. Smallville dizisinde birinci sezonda rol alır (2001-2002). Sinema kariyeri de 2003 yılında The Italian Job adlı filmde oynadığı ufak rolle ilerlemeye devam eder. İlk başrolünü de School for Seduction adlı 2004 yapımı filmde oynar. Diğer filmleri ise; Survival Island (Bu filmde Billy Zane ile başrolü paylaşır, 2006), Deuce Bigalow: European Gigolo (2005), Romy and Michele: In the Beginning (2005)(TV), House of 9 (2005), Three (2005) Kelly Brook şu sıralar aktör Billy Zane (Kurtlar Vadisi Irak adlı filmde Sam William Marshall rolündeki oyuncu) ile nişanlıdır.

vay anasını sitenin tartışmalara sebep olan fırtlayan göğüsler reklamındaki göğüsler bu kıza mı ait acabadelikafadulden

gız gece gece bu konur mu burayaaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

alışık olmadıkları bilmedikleri şeyler değil canım her yer zaten böyle katologlarla dolu:)

bide yemek yemiş halini düşünemiyorum üzerine bide su felan içse göbek fısfırttlak olucak galibaasırnaşık şey

yok cnm beğendiğim fizik popo ve basen olucak göğüsler normal karın düz olucak..

natalia oreiro ..brigitte bardot çok beğeniyorum mesela fiziklerini..

çocuk gibi de sevmem azcık etli olucak ama azıcıkk.kıvam olucak yani hantal ve iri olmıycak

cnm belin kiloyla değil yapıyla alakası vardır...

tam ideal bi kiloda hem beli ince hem de kıvamında her şeyii.örnek vermek için koydum cnm

Şişman değil bence,toplu/balık etli ama şişman değil.Poposu göğüsleri beli kısacası hatları hayet yerinde.Ki böyle balık etli olan birinin beli Natalie'nin beli kadar ince olamaz.Yüzü güzel,ama vücudu yüzünden daha güzel zannımca :)
Erkeklere sorunca %90'ı harika diyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…