• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Matt bomer ( christian grey)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cazu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rüyana girecekse, matt bomer girsin valla :d

Resimlere baktıkça bütün abaza ergen damarlarım kabarıyor ahaha özellikle de bu çok etkiledi :
kwm4u.png

chloen sanırım matt konusunda birbirimize benziyoruz (sesli güldüm):52::52:
her haliyle adam başka bir güzel. ben yalnızca oyuncu kişiliği olduğunu biliyordum meğer şarkıda söylermiş abimiz birazdan açıp dinleyim bir değerlendirme yapmalıyım:40::40:

farklı resimler buldukça ekliycem.değişik resimler ekleyebilen olursa çok memnun olurum:ssz::ssz:

kxh37.jpg

kxh9l.jpg

kxhd1.jpg

kxhf1.jpg

christian grey :54:
[video=youtube;v1tnLj2aJmE]http://www.youtube.com/watch?v=v1tnLj2aJmE[/video]

Çok hoş adam, sadece gay olsa yine iyi 3 tane çocukları var taşıyıcı anneden :)
grinin elli tonu üçlemesini okuduktan sonra böyle bir adamın varlığından haberdar oldum, kendisi sanki o rol için yaratılmış:) ancak e.l james rol seçiminin bizleri memnun etmeyebileceğini açıkladıktan sonra umudum kalmadı. çok isterdim o filmde bu adam oynasın:D

Çok hoş adam, sadece gay olsa yine iyi 3 tane çocukları var taşıyıcı anneden :)
grinin elli tonu üçlemesini okuduktan sonra böyle bir adamın varlığından haberdar oldum, kendisi sanki o rol için yaratılmış:) ancak e.l james rol seçiminin bizleri memnun etmeyebileceğini açıkladıktan sonra umudum kalmadı. çok isterdim o filmde bu adam oynasın:D

bay grey rolü için bence bu adamdan ötesi yok allah son yaratmış sanki :34:

ama tabiki hayel kırıklıkları olucak gibi..

bende MATT bomer "i bu filimde görmek ÇOOK istiyorum mattçım olmazsada yerine bu olmalı 2.tercih.:3::3:

(henry cavill)
bundanda iyi bir christian grey çıkar gibi görünüyor
l1xd7.jpg
:48:

Böyle yakışıklılara da çok fazla bakmak istemiyorum, sonra 'bir matt bomer değilsin' düşüncesiyle sevgilimden soğuyorum :)) öyle de saçmalıklarım oluyor bazen de.. Gözlüklü hallerine daha da bayılıyorum ya. çok yakışıyor.

Böyle yakışıklılara da çok fazla bakmak istemiyorum, sonra 'bir matt bomer değilsin' düşüncesiyle sevgilimden soğuyorum :)) öyle de saçmalıklarım oluyor bazen de.. Gözlüklü hallerine daha da bayılıyorum ya. çok yakışıyor.

bende ister istemez sevgilimle kıyaslıyorum gerçi kıyaslanmıyorda:)
sonra diyorum kızım kendine gel :3::3::3:

"Ben yardım edebileceğim her türlü yardım kuruluşu ile ilgiliyimdir. Bu, showumun bana sağladığı spot ışığını statümü insanların gözünün içine sokmak için değil de sahip olduklarımı insanlara yardım etmek için kullanıyorum. Bu iş için ruhumu ortaya koyuyorum, çünkü bunu yapmak halkın gözü önünde olmanın bir sorumluluğudur." (Matt Bomer )

Back