İnanılmaz fiziğiyle Kelly Brook

bencede hiç önemli değil 1.67 boy iyi zaten 1.65 in altında olmadığı sürece kafaya takmaya gerek yok..

ben 1.60 ım ve kendimi de gayet beğeniyorum... seviyorum

boş şeylere kafayı takmam;kalıplaşmış şeylerle hele hiç işim olmaz..

önemli olan insanın kendini sevmesidir. boy değil mesele bir bütün olarak nasıl durduğundur.yoksa çok gördüm 1.70 falanları filanları..

afedersin de kalas gibi duranları var içlerinde..ee boyu ne işe yaradı şimdi.?allah öyle yaratmış yapcak bişi yok.160-170 ya da başka bi uzunluk.ne önemi var ki..? önemli olan orantıdır hep bunu söylüyorum.takıyolar bişeye aa şunun altında olursa olmaz felan çok komik geliyor bana.

ya tabi göze çarpacak kötü bir şey olmadıktan sonra önemli değil aslında ama 1.67 boyda kısa diye kafaya takılmaz bence türkiye standartlarında oldukça iyi bir boy kısayım diye düşünüp üzülmekte boş aslında kolu bacağı olmayanlar ne yapsın?

http://desktop.qkype.com/wallpapers/celebrities_345/kelly_brook_461/kelly_brook_sexy_desktop_wallpaper_81590.jpg[/URL]

Son düzenleme:
Göğüsleri çok büyük ya aşırı büyük Halbuki yüzü çok masum.Neyse ben zaten yüze daha çok önem veririm alt taraflara bakmam olur biter

yüzübencede çok tatlı ve çoğu kişiden güzel ama genelde herkesin zevkleri çok standart olduğu için kelly nin yüzünü hoş bulmuyorlar tabi ben göğüslerinide çok beğeniyorum o ayrı

Son düzenleme:
kilo almıs sanki en son ben oyle gormustum filmde begenmedim ama resimlerde guzel gozkuyor...

göğüsler çok büyük ve yüz hatları çok kaba itici.. vücut çok güzel ona diyecek sözüm yok... ama o kelleyi yok etmek lazım ofsayt

yüz hatları çok kaba ya.iten bişey var insanı.
vücudu güzel
ama bi albenisi yok
kafadan kaybediyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…