• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Matt bomer ( christian grey)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cazu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bu adamın yüzünün güzelliği dışında,genel olarak duruşunda bir problem olduğunu düşünenlerdenim :)

Gözleri Aynı Ian gibi turkuaz bununda çok severim böyle turkuaz ışıl ışıl bakan gözleri. Özellikle dizisinde bir sahnesinde direk gözlere odaklamışlardı ordan fark ettim turkuaz olduğunu. Ayrıca dizisinde ilk zamanlarda konusuna odaklanamıyordum adama dalmaktan resmen altyazıyı falan kaçırıyordum o derece valla birde böyle hd falan indirmiştim daha güzel göreyim diye :27: Bence duruşu problemli değil çok kibar bir havası var yürüyüşüde çok kendine has böyle karizma bir yürüyüş. Belkide problemlidir duruşu yürüyüşü bilemicem o kadarına ama ona hava kattığı kesin.

Gözleri Aynı Ian gibi turkuaz bununda çok severim böyle turkuaz ışıl ışıl bakan gözleri. Özellikle dizisinde bir sahnesinde direk gözlere odaklamışlardı ordan fark ettim turkuaz olduğunu. Ayrıca dizisinde ilk zamanlarda konusuna odaklanamıyordum adama dalmaktan resmen altyazıyı falan kaçırıyordum o derece valla birde böyle hd falan indirmiştim daha güzel göreyim diye :27: Bence duruşu problemli değil çok kibar bir havası var yürüyüşüde çok kendine has böyle karizma bir yürüyüş. Belkide problemlidir duruşu yürüyüşü bilemicem o kadarına ama ona hava kattığı kesin.

matt bomer bana göre kainattaki en güzel adamlardan biri.
evet yakın plan çekimden ayrı bir güzel duruyor o muhteşem gözleri ve kemik yapısı ile.
bu adam texas lı zaten oradan çirkin bir adam çıkacağına artık hiç inanmıyorum:)
Ian zaten onun güzeliğini söylemeye gerek bile yok.onun yüzünden lost kolik olduk çıktık.:1:
christian grey rolü için ikisindende vazgeçilmiş diye duydum inş.aslı yoktur.çok büyük bir hata olur bence.
ben karar verdim artık bu ikisinin filmlerini izlemiycem sevgilimle kıyaslıyorum olmuyor uzaklaşıcam :52:
şaka bir yana tabiki resimler için teşekkür ederim çok güzeller:)

Hoş adam ama bir Jensen Ackles değildir

işte benim adamım çok hoş gerçekten ama gay olduğunu duyunca ne yalan söyleyim hayal kırıklığına uğradım :53:

Son düzenleme:
Christian Grey'i canlandırmayacakmış, ama kitapları okurken ben hep christian'ı matt bomer tipinde hayal ettim. gönlümüzün christian'ı.. hiç fena olmazdı erotik bir filmde bu adamı izlemekte.. neyse artık :1:

benim christian grey 'imde bu adamdır kitabı okurken aynen bende hep bunu gözümde canlandırırdım:34:
bu adamdan başkasına yakışmaz bu rol.
gay olduğunu öğrendiğimde benim beynim error verdi o derece :61::61:

böyle bir güzelliği neden bir erkekle paylaşır bir insan almıyor kafam :44::44:

hangisi erkek rolünü üstlenmiş ilişkide bilmiyorum ama matt'ın müstakbel eşi :60:

svw08.jpg

hangisi erkek rolünü üstlenmiş ilişkide bilmiyorum ama matt'ın müstakbel eşi :60:

svw08.jpg

inanmak istemesem de gerçekler acıdır şu yakışıklılığına yazık ediyosun matt :19:

aynen bari o batmasa gözümüze hey Allahım neler diyorum :1:

Teksas katliamı filminden kanlı ölüm sahnesi.:18:matt'çım beni birdaha böyle bir film izletmek zorunda bırakma lütfen:18:

tj80h.jpg

tj82l.jpg

tj842.png

tj857.jpg

tj85w.jpg

tj879.jpg

tj87t.jpg

Back