İnanılmaz fiziğiyle Kelly Brook

İngiliz manken Kelly Brook İstanbul'a geldi..Twitter sayfasında dün İstanbul'a uçacağını duyuran Brook daha sonra da takipçileriyle "Şimdi otelime geldim. Odamın harika bir Boğaz manzarası var" notunu paylaştı.

alıntı:milliyet

Axe reklami denk geldi bugun bakinirken baktim arabanin ustunde bir kadin dedim ne hos vucudu var boyle bu kadinin dolgun tam kadin gibi derken bi baktim kelly brookmus zaten bi reklam kampanyasi icin Turkiyeye geldigini duymustum ama bunun oldugunu bilmiyordum. demekki bu kadinin vucud hatlarinda kimi gorsem dikkatimi cekiyormus.Iste kadin vucudu budur.

bayılıyorum kendisine saçı kaşı gözü ağzı burnu fiziği tam bir kadın.. ammavelakinn arkadaşlara katılıyorum göğüsleri çok büyük tabi Allah vergisi sonuçta ama kadıncağızın bütün zarafetini gölgeleyip onun erkeklerin gözünde bir cinsel obje olarak görünmesine sebep oluyor göğüsleri 95 100 değilde ne bileyim 85 olsa ufff ama böylede hoşsunn kellyy belkide büyük göğüslüleri kıskanıyorumdur hihoytt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…