• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanılmaz fiziğiyle Kelly Brook

hay maşallah yani :69:

kelly-brook-incredible-ass.jpg

İngiliz manken Kelly Brook son bir kaç yıldır "dünyanın en iyi bikini taşıyan kadını" unvanını kimseye kaptırmıyor. 31 yaşındaki Brook bunun sırrını geçtiğimiz gün katıldığı bir özel toplantıda gözler önüne serdi.Brook'un orantılı vücudunun sırrı hulahop.. 1960'lı yıllara da damgasını vuran hulahop, Brook'un vücudunun kusursuz kıvrımlarını korumasını sağlıyor.
yazı alıntı:milliyet
ZsDbV.jpg

xHIXx.jpg

EQrpN.jpg

İngiliz televizyon yıldızı, model Kelly Brook, Style dergisine verdiği röportajda, dolgun vücut hatlarının avantajlarını kullandığını anlattı.32 yaşındaki yıldız, “Bazı insanların ABD’ye girirken sorunlar yaşadığını duyuyorum. Ben sadece resimlerimin olduğu sayısını gümrük yetkilisine gösteriyorum. Görevli kapağa bakınca benim ülkeye girişime izin vermede asla tereddüt etmiyor… Büyük göğüslerimle insanların dikkatini dağıtmayı seviyorum. Göğüslerime odaklanıyorlar” dedi.

PjtD0.jpg

Grazia dergisi tarafından yapılan İngiltere’nin En Güzel Kadını ve de 2005 yılında, FHM dergisi tarafından yapılan Dünyanın En Seksi 100 Kadını anketlerinde birinci olunca yıldızı parladı. Pek çok mayo ve bikini çekiminde poz veren ünlü model, 2006 yılında, kendisine ait olan ve bazı tasarımlarını da kendisinin yaptığı mayo ve iç çamaşırı zinciri New Look’u kurarak ticarete atıldı.
Q5UA2.jpg

w0ifM.jpg

Back