• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnandığım herşey yerle bir oldu

Kelebekmisali05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
15
4
1
31
19 kasım 2022 de evlendiğim eşim olacak kişi 1 yıl boyunca bana türlü zorbalıklarda bulundu. Şiddet, tehtit, aşağılama, manipülasyon, küçümseme... En son intiharın eşiğine geldim. işlem beni uzaklaştırdı. Kendime zarar verme düşüncelerim arrmıştı. Doktor bana yatış verdi. 10 yattıktan sonra ailemden baskı görmeye başladım. Boşanma davası açılmıştı. Dul damgası ile uğraşıyordum. Ağza alınmayacak şeylere maruz kaldım. Evden kovuldum. Eşimin yaşadığı eski evimize gittim. Hesap sormaya. Polisi aradı bana uzaklaştırma verdi. O gece tanımadığım birinşn evinde kaldım. O kadar çok ağladım ki. 1 hafta geçmeden karşıma çıktı eşim ağladı barışmak istedi. Çift terapisine başladık. Terapist sadece senin gelmen lazım dedi. Bir kaç seanstan sonra bıraktı. Benimle barıştıktan sonra... Şuan aynı eve geçtik
Dün bnaa ve aileme ağza alınmayacak laflar etti. Sen hastasın seni öldürürüm diye tehtit lerde bulundu. Çok korkuyorum nolur bana bir fikir verin ailemin evine gidemiyorum. Kendime zarar vereceğim.

Yahu kızım deli misin bir herif için ölesin ... çık git ailenin evine savcıya da şikayette bulun bir bk yapamaz.

Başlığı görünce baştan sonra aptallık dedim, erkek dediğin çkünün güdümünde yaşayan ilkel bir canlı inandığın her şey bu ilkel canlı türüne mi dayanıyor yani??? Hele ki Asya erkeği berbatttttt varsa yoksa kadınlara zorbalık, birbirlerine zorbalık ve para. Bak etrafına var mı öyle medeniyet abidesi, aklı başında erkek? Yok. Niye öylesin bu gğruh için? Çık git evine boşan başka hıyarto da bulursun toplumda seninkine benzer çok erkek var korkma.

19 kasım 2022 de evlendiğim eşim olacak kişi 1 yıl boyunca bana türlü zorbalıklarda bulundu. Şiddet, tehtit, aşağılama, manipülasyon, küçümseme... En son intiharın eşiğine geldim. işlem beni uzaklaştırdı. Kendime zarar verme düşüncelerim arrmıştı. Doktor bana yatış verdi. 10 yattıktan sonra ailemden baskı görmeye başladım. Boşanma davası açılmıştı. Dul damgası ile uğraşıyordum. Ağza alınmayacak şeylere maruz kaldım. Evden kovuldum. Eşimin yaşadığı eski evimize gittim. Hesap sormaya. Polisi aradı bana uzaklaştırma verdi. O gece tanımadığım birinşn evinde kaldım. O kadar çok ağladım ki. 1 hafta geçmeden karşıma çıktı eşim ağladı barışmak istedi. Çift terapisine başladık. Terapist sadece senin gelmen lazım dedi. Bir kaç seanstan sonra bıraktı. Benimle barıştıktan sonra... Şuan aynı eve geçtik
Dün bnaa ve aileme ağza alınmayacak laflar etti. Sen hastasın seni öldürürüm diye tehtit lerde bulundu. Çok korkuyorum nolur bana bir fikir verin ailemin evine gidemiyorum. Kendime zarar vereceğim.
Ailenin evine git ,istemiyoruz derlerse geldim gitmiyorum ölmeyi bekleyemem diyin. Sonra kendinize bir iş bulursunuz uaadan yasaya yüzlerini görürsünüz. Bir şey yaparlarsa ara polisi çekinme.

2022'ye kadar nerede kiminle yaşıyordunuz ? ailenizle neden kalamıyorsunuz, boşanmanıza mı karşılar ?

Böyle bir insan için canına kıymak çok büyük aptallık olur onu aklından çıkart. Ne yap et aile evine dön öleceğine akıl hastası olacağna dul kal 3 gün bağrış çağrış olr susarlar

Dulluk mu kaldi Allahaskina , yıl kaç olmuş. Bu adam için hayattan vazgeçilir mi, çıkın ailenizin evine gidin, canım tehlikede deyin, uzaklaştırma alın gerekirse..

Kendinizi öfkeyle ifade ettiğiniz için hakliyken haksız konuma düşüyorsunuz. Biliyorum çok zor ama öfkenizi kontrol ederek hareket edin, başka türlü yapıcı sonuç alamazsınız. Onu terk edip ailen evine gidip bir toparlanın, kendi terapinize odaklanın ve hayatınıza devam edin.

Ölseniz, aileniz de eşiniz de "kendisi iyi değildi bix elimizden geleni yaptık vb." Diyecek ama kendinizi toparlayınca kuduracaklar, eşiniz pişmanlıktan kıskançlıktan delirecek inanın.

Bir silkelenin bırakın onlar delirsin siz değil.

Kendinizi öfkeyle ifade ettiğiniz için hakliyken haksız konuma düşüyorsunuz. Biliyorum çok zor ama öfkenizi kontrol ederek hareket edin, başka türlü yapıcı sonuç alamazsınız. Onu terk edip ailen evine gidip bir toparlanın, kendi terapinize odaklanın ve hayatınıza devam edin.

Ölseniz, aileniz de eşiniz de "kendisi iyi değildi bix elimizden geleni yaptık vb." Diyecek ama kendinizi toparlayınca kuduracaklar, eşiniz pişmanlıktan kıskançlıktan delirecek inanın.

Bir silkelenin bırakın onlar delirsin siz değil.
O kadar doğru diyorsunuz ki güçlü olmak zorundayım

Ailenin evine dön istemeselerde emri vaki yap.Çalış paranı kazan o zaman ses etmezler sus paylarını verirsin.Bu arada birikim yap kendi düzenini kur kimseye minnet etme.O hıyar yüzündende ölmeyi düşünme ne değersiz canınız var sizin ya hemen herşeye ölmek istiyorum.O köpek ölsün bırakta sen niye ölüyosun.Biraz kendini sev emin ol bi yerden başla devamı gelecek.

Orası aile eviniz, izin almak zorunda değilsiniz, zaten hakkınız olan yerde kalacaksınız. Girin bir işe çalışın, ailenizin dediklerine kulak asmayın para biriktirin. Bir oda bir yer bulup çıkarsınız daha sonra. Aileme şükürler olsun ki bir kez bile sen boşandın dulsun vs demedi.

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm... 2 yıl boyunca ailenizle mi bu psikopat herifle mi yaşadınız? Sadece kendiniz için profesyonel destek almanızı öneririm. Size şiddet gösteren, hakaret ve tehdit eden o ruh hastasından bir an önce kurtulmanız lazım. Aileniz de destek olacağına köstek olmuş . Dul kelimesini yaftalıyorlar ne kadar da kötü... Asıl uzaklaştırmayı size değil, ona vermeleri gerekir. Karakola gidin şikayette bulunun. Sığınma evine, bir yere başvurun mutlaka. Ailenizden size hayır gelmez. Çok toksik bir aile ...

Yahu kızım deli misin bir herif için ölesin ... çık git ailenin evine savcıya da şikayette bulun bir bk yapamaz.

Başlığı görünce baştan sonra aptallık dedim, erkek dediğin çkünün güdümünde yaşayan ilkel bir canlı inandığın her şey bu ilkel canlı türüne mi dayanıyor yani??? Hele ki Asya erkeği berbatttttt varsa yoksa kadınlara zorbalık, birbirlerine zorbalık ve para. Bak etrafına var mı öyle medeniyet abidesi, aklı başında erkek? Yok. Niye öylesin bu gğruh için? Çık git evine boşan başka hıyarto da bulursun toplumda seninkine benzer çok erkek var korkma.
Ne güzel demişsin vallahi.

Back