- 7 Aralık 2024
- 15
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi Kelebekmisali05
19 kasım 2022 de evlendiğim eşim olacak kişi 1 yıl boyunca bana türlü zorbalıklarda bulundu. Şiddet, tehtit, aşağılama, manipülasyon, küçümseme... En son intiharın eşiğine geldim. işlem beni uzaklaştırdı. Kendime zarar verme düşüncelerim arrmıştı. Doktor bana yatış verdi. 10 yattıktan sonra ailemden baskı görmeye başladım. Boşanma davası açılmıştı. Dul damgası ile uğraşıyordum. Ağza alınmayacak şeylere maruz kaldım. Evden kovuldum. Eşimin yaşadığı eski evimize gittim. Hesap sormaya. Polisi aradı bana uzaklaştırma verdi. O gece tanımadığım birinşn evinde kaldım. O kadar çok ağladım ki. 1 hafta geçmeden karşıma çıktı eşim ağladı barışmak istedi. Çift terapisine başladık. Terapist sadece senin gelmen lazım dedi. Bir kaç seanstan sonra bıraktı. Benimle barıştıktan sonra... Şuan aynı eve geçtik
Dün bnaa ve aileme ağza alınmayacak laflar etti. Sen hastasın seni öldürürüm diye tehtit lerde bulundu. Çok korkuyorum nolur bana bir fikir verin ailemin evine gidemiyorum. Kendime zarar vereceğim.
Dün bnaa ve aileme ağza alınmayacak laflar etti. Sen hastasın seni öldürürüm diye tehtit lerde bulundu. Çok korkuyorum nolur bana bir fikir verin ailemin evine gidemiyorum. Kendime zarar vereceğim.