hayır canım ama düşüncesi huzur verdi elime aldım seyrettim durdum ama bunu gerçekleştirmekten korkuyorum...Rabbime yalvarıyorum bir mucize diye ama mucize beni bulmuyor...bomboş bir hayat amaçsız,beklentisiz,tek düze çürüyorum evde haketmiyorum bunları kendimin en büyük düşmanı yine benim ama çözümüde bulamıyorum[/QUOTE
Çok üzgünsün boşluktasın, belki sevdiğin insanlara kırgınsın, onları yokluğunla cezalandrımak istiyorsun, peki ya hiç yaşamadıkların, geri dönme şansın varmı ?
Mutluluğu hatırlamaz oldum.Haykıra haykıra yardım bekleye bekleye yitip gidenleri düşünüyorum.Çözüm beklerken çözümsüz yitenleri umudum kalmıyor bende öylemi olacağım diye...İş bir nevi çözüm gibi özgüven sağlıcak,çevrem olcak,evde otururken kim seni görcek ki aile kurabilirsin iş olursa belki ailemde olcak bebekliğini bildiklerim bebek sahibi ve ben hiç bir zaman bunu tadamıcakmışım bana harammış gibi geliyor.
Bunu yapacak kişi buraya bunu yazmaz daha yeni üye
neden çoğu gelen her yeni üyenin % 40 ı böyle
canım hayal kurmayı bile beceremiyorum onu farkettim ben hiç hayal kurmuyorum ,hırs,azim,çosku yokkk o sınavları kazanabilmek için azim gerekli yok yok yok oturup çalışamıyorum başınayaş 33 oldu ve ben 24 yaşından beri saplantılı bir şekilde ona yaş geçti buna yaş geçti diye diye ve biçok aptallığımla ömrümü tükettim gibi geliyor.Bu yaştan sonrada hayatın bir tadı olmucak gibi...hiçbişeyi beceremiyorum var olan potansiyelimi çıkarmayı becemediğim gibi bazen diyorum mükemmele yakın bir karaktersin neden kendini yokediyosun yitip gidceksin kendine ve çevrene fayda sağlamadan,böyle bir kişiliği diri diri gömüyorsun diye ama ben yaşamayı beceremiyorum şuanki kafa yorgunluğum ve ruh halimle çok saçmalamışta olabilirim mazur görün.HERKESE SONSUZ TŞKLER ARKADAŞLAR TEK TEK OKUYORUM HERBİR KELİMENİZİ AYRI AYRI YAZAMASAMDA İNANIN FAYDANIZ OLDU ŞİMDİ DAHA DİNGİN KAFAM SONSUZ TŞKLER...
atıyor olabilr mi ?
Çağresizseniz ÇAĞRESİZSİNİZ
ilk konu açılımında tatsızlıklar sonucu devam etmicektim ama şimdi ne büyük kayıp olcanı görüyorum.hepinize ayrı ayrı tşkler iyiki varsınız.rabbim hepinizin dar gününde yanınızda olur inşallah.kesinlikle fayda sağladınız.tekrar tekrar okucam herbir yazılanı hatta notlar alacağım ajandama çünkü tekrar tekrar okunması gereken yorumlar paylaştınız.
bu yaşıma kadar adam akıllı eğlenmedim dersem inanırmısın?33 yaşındayım Ankarada nereye takılırsına vercek bir cvbım yok...şaka gibi gelcek ama evet:1rolleyes:
Bu mesajın çok mutlu hepimizi ben öyle umuyorum işte ne zaman sıkılırsan yaz ve rahatla sakın ama sakın olumsuz düşünme olurmu
kız asmira yolun düşerse beklerim ege kıyılarına :smiley-cool:
o bar senin bu disko benim efenime söylim şu karakol senin gezer dururuz zemuszemus
ne dert kalır sende ne tasa :icecream:
asmiracım ciddiyim valla :smiley-cool:çok cicisinkaydirigubbakcemile5
bekar bekara kafa dağıtcaz olm ne işin var senin barda diskoda efenime söylim pavyonda -tatlicadiarzu-gurbaa beni de alın yanınıza zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?