Inançlarım yerle bir oluyor...beynim intiharı meşru kılıyor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bak Bi canlıya kavuşmak için neler yapıyorum yada yapıyoruz ..Sadece ve sadece içinde bulunduğun durumu daha kolay halledebilmek için daha kolay kabullenmek gerekiyor..Kendi pencerenden bak canım Lütfen direk kendi pencerenden..
Bunalıpta dertleşmek en iyisi seçim olmuş kutluyorum bu kararından hiç vazgeçme olurmu.Kötü düşünceler anlıktır zaten birçok kötü olay o an olur..Sonrasında bir ömür pişmanlık..Geride biraktıklarına koca bir acı..

Ne bunu kendine nede sevdiklerine yapmaya hakkın var..En sıkıştığım anda bana yardım eden dualarımdı Candostlarımdı ister burada ister yanında hiç fark etmez Sarıl dualarına yardım isteyeceğin yer belli ..Belki hemen olmaz ama vardır Allahın bir bildiği vardır sana verdiği bir zaman..

Ne sıkıntılar geliyor geçiyor canım neler neler yaşananlar bazen omuzları çökertiyor çökertiyor ama sonunda bir gülümseme bir huzur yetiyor hepsinin üstü kapanıveriyor Mümkünse sabırla beklemeye devam et..Karabulut demişsin hepsi dağılacak sadece sabır metanet duaların ve emeğin olsun..

canım 24 yşından 33 yaşın akadar saplantılı bir şekilde ömrümü tükettim diyorsun onca geçen seneye üzülüyorsun... bence geçmişi bırak geleceğine bak.... sonra 44 yaşına geldiğinde yine güzelim 30'lu yaşlarımı tükekttim dersin...

Mutluluğu hatırlamaz oldum.Haykıra haykıra yardım bekleye bekleye yitip gidenleri düşünüyorum.Çözüm beklerken çözümsüz yitenleri umudum kalmıyor bende öylemi olacağım diye...ış bir nevi çözüm gibi özgüven sağlıcak,çevrem olcak,evde otururken kim seni görcek ki aile kurabilirsin iş olursa belki ailemde olcak bebekliğini bildiklerim bebek sahibi ve ben hiç bir zaman bunu tadamıcakmışım bana harammış gibi geliyor.

Kıyamam sana neden harammış gibi olsunki herkez gibi sana ananın akk sütü gibi helal canım..Birazcıkta bu hakları almayı bilmeli ..Değiştir yaşam tarzını değiştir hayatını farklı yerlerde olmak istiyorsan farklı yerlere yönel..Ama rica ediyorum sağlam basa basa.Seninle aynı yaştayız aşağı yukarı bakış açımız aynıdır..Korktuklarından uzak durmalısın..Seni engelleyenler her neyse onlarla mücadele et olurmu mücadelen bana göre kendinle değil..Sadece cesaret bekliyorsun sen yardım...
Bekleme neden bekleyeceksin yardımda sende gizli cesarette..Sadece biliyormusun kaldıracaksın kafanı bakacaksın gökyüzüne huzuru göreceksin..Sonra aynaya yöneleceksin kendini göreceksin yaparım diyeceksin..

Şu zamanda kimse kimseye birşey yapmıyor biryerlere geliniyorsa sadece sadece kendi emeklerimizle..Senden de inan bir kaşım yada bir gözüm fazla değil:) emin ol kimsenin değil..

Akıl isteme kimseden kolaydır akıl vermek sadece biriktir değerlendir kendi bildiğini yap..Nerede olmak istiyorsan adımlarını o yöne doğru atmaya başlasan çok iyi olacak.

Bunu yapacak kişi buraya bunu yazmaz daha yeni üye
neden çoğu gelen her yeni üyenin % 40 ı böyle

İnsan psikolojisi çok derindir, bazen insanlar kendini yalnız kimsesiz hisseder evet belki dikkat çekip çekmediğine de bakar, ve belki dikkat çekmediğini görürse daha da depresyona girebilir, intihar eden insanların çoğu mutlaka briilerine bunu söyler ama kimse ciddiye almaz, sizin gibi, birgün vicdan azabı duymazsınız umarım..

Çok üzgünsün boşluktasın, belki sevdiğin insanlara kırgınsın, onları yokluğunla cezalandrımak istiyorsun, peki ya hiç yaşamadıkların, geri dönme şansın varmı ?[/QUOTE]

Bugünki sinir harbimin sebebi babamdı dedim ya yaşamayı bilmiyorum belkide o yüzden bunlarıda hakediyorum geri dönme şansım varsada nedir onu bilmiyorum çözüm üretemiyorum kitlenmiş durumdayım

Son düzenleyen: Moderatör:

işte insanlar bazen sıkıntılarına kendilerini o kadar kaptırırlarki hayallerini unuturlar, hayal yaşamın yarısı bana göre, belki de ben hayalci olduğum içindir, hırs meselesine gelince 1 gram bile hırsım yoktur normalde bilirmisin, şu anda anlatamayacağım detaylar var hırslanmamda, çaresizlik belki de bu kadar hırslandırıyor insanı, kpss sınavına evde hazırlanmıştım ben, gece gündüz çalıştım, bırak kursa gidecek parayı ekmek alacak param bile sınırlıydı, o yüzden deliler gibi çalışıyodum evde, ama kafam da almıyodu inadına, ama işte öyle diiil, ne kadar kafan almasa da gönülden istiyosun ya, işte püf noktası burada, istemek önemli olan, intihar etmeyi istersin iki dakkalık iştir kafana silahı daya birkaç saniye sonra bi ölüsün, sonrası mechul tabi, düşüncesi bile beni ürkütür her zaaman, ama sen yaşamayı istersin, evet işte bu dünyada ben varım dersin, önüne kimi zaman çakıl taşı kimi zaman koca kayalıklar çıkar, kimi zaman kolayca atlarsın taşların üzerinden kimi zaman o kayalıkları aşabilmek için uğraşırsın, ama yolun sonuna vardığın zaman senden mutlusu olmayacaktr, işte sen belki de şu anda byüük kayalıklardan aşmaya çalışıyorsun, sana tavsiyem asla hayallerinin peşini bırakma, 33 yaş çok genç bir yaş, sanki 93 yaşına geldim der gibi konuşuyosun, rahmetli kemal sunal bile kaç yaşında üniversiteyi bitirdi biliyomusun, bence senin şu anda yapman gereken vay şunu yaşadım vay şöyle oldu vay niye böyle diye yakınmaları bi kenara bırakıp, hayır ben varım bundan sonra böyle olacak, bundan sonra kafama koyduğum şeyi başaracağım, özlemlerime kavuşacağım demek, geçmişi sorguladığın sürece geleceğe dönemeyeceğin için hala bu dertlerinle boğuşmaya devam ediyor olacaksın, en güzeli geçmişi bırak geleceğe bak, evet gelecekte de belki seni zor zamanlar belkliyor olacak, biraz önce bahsettiğim koca kayalıkları aşman gerekecek, ama senin düşünmen gereken sadece yolun sonu olmalı, kapiş şeker yerimseniben

arkadaşım lütfen kendini toparlamaya çalış
kendini sev..çok sev..ne olursa olsun değerlisin ve bir insana bu kadar aciz olmak yakışmıyor..hayatta ne acılar var..unutma! lütfen ellerini aç ve allaha yalvar huzur ondadır..şimdiki haline şükret..kendini bırakma..

ilk konu açılımında tatsızlıklar sonucu devam etmicektim ama şimdi ne büyük kayıp olcanı görüyorum.hepinize ayrı ayrı tşkler iyiki varsınız.rabbim hepinizin dar gününde yanınızda olur inşallah.kesinlikle fayda sağladınız.tekrar tekrar okucam herbir yazılanı hatta notlar alacağım ajandama çünkü tekrar tekrar okunması gereken yorumlar paylaştınız.

kız asmira yolun düşerse beklerim ege kıyılarına :smiley-cool:
o bar senin bu disko benim efenime söylim şu karakol senin gezer dururuz zemuszemus
ne dert kalır sende ne tasa :icecream:

Bu mesajın çok mutlu hepimizi ben öyle umuyorum işte ne zaman sıkılırsan yaz ve rahatla sakın ama sakın olumsuz düşünme olurmu

bu yaşıma kadar adam akıllı eğlenmedim dersem inanırmısın?33 yaşındayım Ankarada nereye takılırsına vercek bir cvbım yok...şaka gibi gelcek ama evet:1rolleyes:

bu yaşıma kadar adam akıllı eğlenmedim dersem inanırmısın?33 yaşındayım Ankarada nereye takılırsına vercek bir cvbım yok...şaka gibi gelcek ama evet:1rolleyes:

olsun geç kalmış sayılamzsin ki bir yerlerden başlarsın sende
sen umutlu olduktan sonra herşey kendiliğinden sıraya girecektir eminim:1hug:

Bu mesajın çok mutlu hepimizi ben öyle umuyorum işte ne zaman sıkılırsan yaz ve rahatla sakın ama sakın olumsuz düşünme olurmu

sağol canım:)inanırmısın sabah kahvaltısı dahi yapmadım su bile içmedim sanki dün gece sahura kalkmışım gibi düşünün gidip bugünki ilk lokmamı yiyeyim ama tıka basa tok gibiyimzorlada olsa bişeyler yemeliyim başım için hap içmem lazım

kız asmira yolun düşerse beklerim ege kıyılarına :smiley-cool:
o bar senin bu disko benim efenime söylim şu karakol senin gezer dururuz zemuszemus
ne dert kalır sende ne tasa :icecream:

çok cicisinkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…