• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inançlarım yerle bir oluyor...beynim intiharı meşru kılıyor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ve ben çok korkuyorum meşru gördüğüm şeyi bir anda gerçekleştirmekten bu zamana kadar ahiret korkum engeldi affı olmadığı için ama bugün öyle bir an olduki içiver hapları zor olmayacak dedi içimden bir ses ve huzur hissettim sonucunda Rabbim bana yardım ettttsenağlamasenağlamasenağlama

sakın ya ahiretinide mahvetme.acıların dinecekmi ..geride kalan annene babanadamı acımyıorsun..:gitme:
bu dünyadaki hiç bişey için ölmeye degmez helede bir erkekse derdin..
olan sana olacak..:olmaz:

hadi canım
anlat neler oldu, kim yada kimler seni bu hale getirdi?
elimizden geldigince derdine derman olmaya çalişiriz
yeter ki açık yüreklilikle paylaş

Bu sitede ben öyle çok aynı konuda yaklaşımlar gördüm ki
yok intihar ediyorum, yok hap içicem, yok bilekleri kesiyorum
ama hepsi yalan oldu
bunlara gurba sende şahitsin
bana melegi oynama istersen

ama hepsi yalan oldu

arkadaşım ya doğruysa. ya yanlıyorsan. ne olacak o zaman...

Sizler burda kendinizi parçalarken yardım edelim diye
o kıs kıs sizle çok güzel dalgasını geçiyor bundan eminim
yapmayın rahat bırakın bak ne olucak tık diye başka konular bulunucak

Bu intiharda ağızlara sakız ciddi ciddi kızıyorum sorun çıkar hadii intihar et...
İntihar neyi çözecek??
Hiç gideceğin sonsuz hayatı düşünüyormusun neden bunlar senin için bir sınav olmasın???
Emin ol senden çok daha kötü durumda olanlar var acab hiç intiharı düşünmüşlermi...
Sana birşey söyleyeyimi intihar etmek çok basittir içersin ilaçları sonrasında ölürsün ya kurtulursun peki sonrası??
Ne olacak hiç düşündünmü??
Arkadaşım intihar edecek kadar çaresiz değilsin olamazsında Allah hiç kimseye kaldıramayacağı yükler vermez, toparlan ve mantıklı düşün...

benim korkumda o işte elimde olmadan oluyor bu :(bende düşünmek istemiyorum ama kendiliğinden geliyor kimse anlamıcak beni kimseden cvpta istemiyorum dikkat çekmekmiş burdan dikkat çekmek bana ne fayda sağlıcak şuan paylaşabileceğim kimsem olmadığı için nete sarıldımsenağlama.Sitede sürekli duran biride değilim sadece yardım diye haykırmak geldi içimden bir yerlere hata yaptımın farkındayım dikkat çekme vakası olduk .ilgilenen arkadaşlara tşk ediyorum:çok üzgünüm:önyargılı insanlar adına dikkat çekmeyi sonlandırıyorum...

Bunu yapacak kişi buraya bunu yazmaz daha yeni üye
neden çoğu gelen her yeni üyenin % 40 ı böyle

ama hepsi yalan oldu

evet bende şahidim ama ya doğru konuda yanlış konuşuyorsan şu anda.
vebal nedir bilirmisin?
umarım öğrenmezsin.
inanmıyorsan yazma lütfen, ciddi bir konu.
yalansa sonunda ben demedim mi dersin bende haklıymışın derim.
ama şimdi değil..

Sizler burda kendinizi parçalarken yardım edelim diye
o kıs kıs sizle çok güzel dalgasını geçiyor bundan eminim
yapmayın rahat bırakın bak ne olucak tık diye başka konular bulunucak

Allaha havale ediyorum...O biliyor pc başındaki beni ve senin şuanki düşünceni...

benim korkumda o işte elimde olmadan oluyor bu :(bende düşünmek istemiyorum ama kendiliğinden geliyor kimse anlamıcak beni kimseden cvpta istemiyorum dikkat çekmekmiş burdan dikkat çekmek bana ne fayda sağlıcak şuan paylaşabileceğim kimsem olmadığı için nete sarıldımsenağlama.Sitede sürekli duran biride değilim sadece yardım diye haykırmak geldi içimden bir yerlere hata yaptımın farkındayım dikkat çekme vakası olduk .ilgilenen arkadaşlara tşk ediyorum:çok üzgünüm:önyargılı insanlar adına dikkat çekmeyi sonlandırıyorum...

sakın ,paylaşımına son verme....
ben inanıyorum sana.
sadece bizle paylaş sorununu..

buraya bunu yazdığına göre bi beklentin var, belli ki dertleşmek istiyorsun, yaz rahatla

asmira boşver sen bi tane tiz sesi.
ne olduğunu anlat.
bir çare buluruz belki..

ama hepsi yalan oldu

ya bi kaybol lütfen
bi mesajla insanları yargılamak sana düşmedi ki
kalkıp cinselliğe yumulmamış kızcaaz
meleği oynamıcakmışım ...
bana böyle artistce cümleler kurma :kahve:
muhattabım konu sahibi arkadaş, sen değilsin
bırak da biz dinleyelim sen inanmıyosan tutmayalım biz seni
log out sağ üst köşede

canım hapları at lütfen önce elinden olur mu ?

yüzünü yıka ferahla biraz sıkıntın neyse anlat canım eğer anlatmak istemiyorsan da önce bir sakinleş canım beyninin sana oyun oynamasına izin verme lütfen sakın hiçbir şey senin aldığın nefesten daha önemli değil lütfen.

ASMiRA cım senn adına çok uzgunum ama her akşamın mutlka sabahı vardır...ölmek çare deilki :((

ayrıca bu konuda bile tartışma çıkarmaya çalışan insanları anlamıorumm :((

asmiracım
burda onlarca insan sana inanıyor ve derdini paylaşmanı istiyoruz
lütfen pireye kızıp yorgan yakma
anlat hadi ne oldu?

çok bunalmış olabilirsiniz...
aşamyacağınızı düşünüyor da olabilrsiniz...
çok bunalmış da olabilirsiniz...
ama ben de yapacak kişinin buraya yazmayacağını düşünenlerdenim...
Allah yardımcınız olsun...

Bunu yapacak kişi buraya bunu yazmaz daha yeni üye
neden çoğu gelen her yeni üyenin % 40 ı böyle

ben yeni üye değilim üye tarihime bakarsan offffffff yazmayın bişey ya yazmayın istemiyorum RABBİME HAVALE EDİYORUM SİZİ.......dikkat çekme olayı ne ya anlamadım offf Allahım burdan çekilen dikkatler ne fayda sağlıyor bende bileyim.LÜTFEN YARDIM İSTEMİYORUM NE HALİM VARSA GÖREYİM...KABAHAT İŞLEDİM HATAYDI.......

Asmıracıgım bız sana ınanıyoruz anlat hadı ne oldu canım kardeŞım belkı bır ÇÖzÜm bulunur hem rahatlamıŞ olursun beklıyoruz..

Back