Inançlarım yerle bir oluyor...beynim intiharı meşru kılıyor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Su Hanım kardeşimiz,naşşş
git yargılayacak başka şeyler bul,
bak hamilesin,bu topikler sana yaşşşş,
dert sahibi olursun,
sen ancak gebelikte huzur bulursun
Konu sahibi arkadaşım,sen de silkelen az,oturma,çık dışarıya,iki insan gör,nefes al derin.Sonra gel bir daha konuşalım

Son düzenleme:
Arkadaşlar, karşılklı birbirimize cevap vermek yerine,,konuyla ilgili paylaşımlarımızı yapalım..
Böyle bir konuda,ön yargılı olmak yerine daha hassas davranalım lütfen a.s.

Asmiraaa Hu huuuuuu;
Ama biz burdayız bekliyoruzzz hadi amaaaaaaaa...

Anlat artık..

Anlatıp rahatlıycaksın bak sana bu konuda % 100 garanti verebilirim..

Değil mi kızlar?

SİZİN düşünceniz yapacak neden duyuruyor yapsın gitsin ...ben ne dedim meşru kılıyor bu düşüncelerden korkuyorum birgün yapmaktan korkuyorum.Benki ahiret inancından bu olayın şiddetle kötüleyen karşı çıkan nasıl şimdi kendi düşünebilir haldeyim.Sadece bunalımıma yardım diye yazdım yazmaz olsaydım insanın en büyük düşmanı yine kendi hemcinsleriymiş derlerdi haklılarmış.TEKRAR DİYORUM YAZMAYIN DAHA BİŞEY LÜTFEN
bunu yapacaksan git yap ziyniyeti tşkler...

Bağırmak istiyorsan bağır haykır saçmala, koş, yürü deniz kenarına git denize bir bak neler yaratılmış ve bunların hepsi biz insanlar için...
Bu kadar güzellik varken bir sinirle hepsini elinin tersiyle itecekmisin, peki ittin diyelim sana kim madalya takacak, birilerinin yüzünden ölmek istiyorsan 2 gün ağlayıp 3. gün hayatlarına devam edecekler peki sonuç??...
Olan ölene olacak hayatta kalana hiçbişey olmaz kaldığı yerden devam eder...Şeytanı elinin tersiyle itersen ne kadar yanlış yaptığının farkına varacaksın

ASMıRA, neden anlatmıyorsun derdini hafife alacağımızdan mı korkuyorsun yoksa, illaki büyük bi derdin olmak zorunda değil, insan bazen neden yokkende kendini boşlukta hissedebilir, halen bu başlığı açtığına göre bi amacın olduğunu düşünüyorum, hafif ya da değil canını sıkan neyse buna burda 100 tane değişik bakış açısı bulabilirsin.

ASMİRA Ankara damısın?Tanışma fırsatımız oldu mun hiç?? a.s.

doğru ben seninle muatap olamam
Ata sözü vardır.
Çirkefe taş atma üzerine sıçrar.
Aman kirletme üzerimi

asmira neden ille de karşıt fikirleri muhattap alıyorsun da bizleri iplemiyosun?
anlat diyoruz lütfen ama
isteyen inanır isteyen inanmaz
anlat da derdin intiharı düşünmeye değer mi değmez mi karar verelim

burda size yardımcı olmak isteyen bukadar kişi varken neden 2 kişinin msjına takıldınız anlamadım yanii benneyaptımki

bak inançlı birisin. intihar etmek dinimizde günah. direkt cehennem. Allahın verdiği canı Allah alır. bunları düşünme sakın.
sadece dertlerini paylaş bizimlecanım...

peki...nasıl isterseniz...

Bu sitede ben öyle çok aynı konuda yaklaşımlar gördüm ki
yok intihar ediyorum, yok hap içicem, yok bilekleri kesiyorum
ama hepsi yalan oldu
bunlara gurba sende şahitsin
bana melegi oynama istersen

niye canım gerçek olup ..ölüm ilanlarınımı duymak isterdin..
şuan arkadaş gerçektende zor durumda olabilir..
kimi insan kimseyle paylaşamaz burayı uygun gördü paylaşmak yardım almak için..
ne olup bittiğini bilmeden hemen yalan dolan diye yargılamayın insanları biri yalan olur
belki buda yalan deriz sonununca zaten bunalıma giren arkadaş kendine bişi yaparsa ve duyarsak vicdan azabı çekmezmiyoz bu eleştirilerimizden..

yazar betiş..
ben çok iyi biliyorum ki yazar..
bir medet diye yazar..
ama ters tepkiyle karşılaşması kötü olur.
.
çünkü zaten bunu düşünebilen kişi mantıklı davranma yetisinde değildir ki..

bişey yazılmasını istemiyorsan konuyu adminlere kilitletebilirsin, ama ben olsam bunca değişik bakış açısını bir değerlendirirdim

Asmira ;

Çook çok özel bir konuysa ve yazmayacaksan anlatmayacaksan , ''anlatmıycam ısrar etmeyin de'', bari de ısrar etmeyelim sana.

Ona göre başka şekilde konuşmaya çalışırız senle..

Her yolu biliriz biz, sorunları paylaşma konusunda..emin ol..

Bu hayatta şunu da öğrendim ki kendi adıma konuşayım;
Her şer diye düşündüklerimizde bile bir hayır vardır.Ve her başıma gelen kötü bir olayda mutlsuzluğum gelip geçicidir.Ve ben bilirimki beni ayakta tutan,beni güçlü kılan bana hayatın verdikleridir.
Sizde hayata iyi tarafından bakın,yaşadıklarınız ne yada sizi bu kör kuyuya sebep nedir bilemiyorum ama şu an mantıklı düşünemiyorsunuzki ölümü düşünüyorsunuz.
Bence ölüm bir kaçış yada bir son değildir.Çekeceğiniz azap şu an çektiklerinizden daha ağır olucaktır.
Lütfen azıcık kendinizi dinleyin ve sakin olun.

yazar betiş..
ben çok iyi biliyorum ki yazar..
bir medet diye yazar..
ama ters tepkiyle karşılaşması kötü olur.
.
çünkü zaten bunu düşünebilen kişi mantıklı davranma yetisinde değildir ki..

derdi olan gelir yazar...çok mutsuzum der, altından kalkamıyorum der, ne yaparım bilmiyorum der...önce derdini anlatır...derman arar doğru...
ama ilk mesaj intihar etmek sürekli aklımda ne yapacam olmaz...
bence olmaz...
tabiki bunu yapan insanlar var...ben de yaşadım bir akrabada...ama böyle değil...
intihar vakaları genel ortak özellikler taşır araştır...ben araştırmıştım o zaman...çok korkmuştum şahit olduğum şeyden...
kesin yalan söylüyorsun demedim...bence yapacak olan buraya yazmaz dedim...
hala aynı fikirdeyim...yapacak olsan yapardın yapsana yapsanaaa da demedim...
ama nedense konu sahibi yardım edelim anlat diyen kimseyle değil tam tersine diğerleyle uğraşıyor...
neyse...dedim ya Allah yardımcısı olsun...

Son düzenleme:
şimdi bize anlatmayacak mısın yaşadıklarını. neden paylaşmak istemiyorsun.
sakın endişelenme. ne yaşamışsan yaşamışsın. iyi yada kötü. seni asla yargılamayacağız. sadece sen anlat. belki bir çözüm vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…