tebrikler cnm allah sağlıklı eli ayağı düzgün bi evlat nasip etsin rahat bi hamilelik ve rahat bi doğum nasip etsin inşallah.allah tüm isteyenlere nasip etsin dualarını bizden eksin etme cnm :)
canım tebrikler inanki şuan bana bir ümit oldun bende erken test yaptırdım negatifti ve sende ki gibi bel agrım oluyor hemde çok birkaç gün öncede adet olacakmışım gibi kasıklarım şişti ve agrıdı tamam dedim gelick ama 2 gündür filan kasık agrım yok birde gögüs uçlarım sanki hafiften sızlıyor pek umutlanmakta istemiyorum ama acaba demektemde kendimi alamıyorum bugün kuaförde randevum vardı iptal edicegim eger adet olursam giderim inşallah olmamada birde idrarımda beyza küçücük tortular var bilmiyorum seninde oldumu yada ben artık küçücük şeylerden umut bulmak istiyorum herneyse allah kucagına almayı nasip etsin canım
kızlar 2-3 damla leke gelmiş şimdi benden normalmi acaba offf off daha sevincini yeni yaşıyodum şuan canım çok sıkkın
canım kan testimi yaptırdınnn yoksa idrarmı... benimde idrarda çıkmıyo halaa... olmasada dedim ya ümidimizi kırmayalım..
Canım tebrikler. :hooray: :teytey: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq:Pre-seed sormuştun. Kullandın mı bu ay? a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?