muzurperi kan tahlili degerin kac rakamı yazarmısın bana ??
canım dün giremedim cvp yazamadım kusura bakma dün yaptırdım tekrar 137 çıktı normalmi acaba keseyi göremedi rahim duvarın kalınlaşmış çok ii dedi... bayramdan sonra görebiliriz dedi
tebrik ederim canım,allah tamamına erdirsin.İnşallah darısı benim gibi isteyen herkesin başına.
canım adetin kaçıncı gununde 137 çıktı gun olarak yazarsan kendim ile kıyaslama sansım olur
benim 23. gun 49,64
canım adetin kaçıncı gununde 137 çıktı gun olarak yazarsan kendim ile kıyaslama sansım olur
benim 23. gun 49,64
muzurperi bebişin hayırlı olsun canım senin akıntı ile ilgili sorduğun günlerde ben de aynı şeyi düşünüyordum bu ay bende hiç akıntı yok kesin hamile değilim diyordum ama bana ümit oldun umarım ben de hamileyimdir ben de adet olmayı bekliyorum
canım tebrik ederim öncelikle Allah tamamını erdirsin. çok sevindim senin adına banada ümit oldun cnm. benimde 8 ayım bendede aynen seninki gibi problem yok eşimdede ama olmadı bi türlü yazdıklarını okuyunca dahada bi ümitlendim. belkide stres kafaya takmakdan olmuyor. hayırlısı olsun.Rabbim tez zamanda bana ve isteyen herkeze nasip etsin.
muzurperi bugun tekrar kan tahlili yaptırcagını yazmıssın aldınmı sonucu yaptırmıs olmalısın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?