İnanamıyorum hamileyiiiimm !!!

bütün herkes gibi bende yazılanlardan çok etkilendim.
arkadaşım inan adına çok sevindim darısı hayırlı evlatlar kuçağımıza almayı nasip etsin rabbim umudunuzu hiç yitirmeyin inanın ve sadece dua edin...

çok güzel bir olay bu. öncelikle tebrik ederim. demekki rabbimin ol demesi yeterli. sabrımızın sonunda meyvesini alırız allah'ın izniyle. rabbim hayırlı etsin canım kucağında büyüsün.

canım ya ne diyeceğimi bilmiyorum o kadar sevindim ki anlatamam.allahım herşeye kadir çok büyük o.mucize bu işte ya.canım bizler için dua et artık.çok sevindim ya ben bile şok oldum.canım bucakta ki doktor sana hap filan vermiş miydi?

tebrikler arkadaşım allah kucagınada almayı nasip etsin benimde aşılama sonucum pozitif cıktı

:nazar:arkadaşım yazını okuduğumda gerçekten çok sevindim birazda kıskandım inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini:emir_bebek:

Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah..
çok sevindim tebrik ediyorum seni ve eşini..
Rabbim isteyen herkese bir bebek nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli
:nazar:

canım hayırlı olsun çok sevindim.sorunun neydi bilmiyorum ama allah ne zaman isterse o zaman oluyor demi.bende hep böyle düşünüyorum.inşallah sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat sahiibi olursun.herşey gönlünce olsun...

canım inan senin adına çok sevindim..sana hep hayalini kurduğun çok güzel bir hamilelik hem de dünyalar güzeli hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin kurban olduğum allah...dilerim her şey gönlünce olur..

canım şimdi okudum eski mesajlarını sendemi ali beye gidiyordun .benimde doktorum o .hem ben bucakta oturuyorum .

tebrik ederim canım çok çok sevindim
doğru söylüyosun bizim kendimizi parçalamamız yetmiyo hamile kalabilmek için Allah ol dediğinde oluyo bende adetimi bekliyorum bi olsam bende tedaviye başlıcam ama bi türlü gelmiyo 6 gün geçti test yaptım negatif ama çook üzülüyorum işte elimde değil....

Süper bi haber bu.İnanamıyorum.Bak seninde mucizen gerçek oldu.
Benimde gerçek olsaaaaa....
Hepimiz bu sürprizi yaşarız inşallah.
Allah analı babalı büyütmeyi kısmet etsin.Sewinciniz daim olsun..

hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına darısı başıma inş bende en yakın zamanda bu haberi verebilirim şimdiden hayırlı doğumlar

canım hayırlı olsun bende aşılama 2.aşılamayı yaptırmak için adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrenmiştim. senin sevincini çok iyi anlıyorum eşini ve seni tebrik ederim

canım ya ne diyeceğimi bilmiyorum o kadar sevindim ki anlatamam.allahım herşeye kadir çok büyük o.mucize bu işte ya.canım bizler için dua et artık.çok sevindim ya ben bile şok oldum.canım bucakta ki doktor sana hap filan vermiş miydi?

Canım teşekkür ederim, dua etmeye devam edeceğim sizin için. Bucaktaki doktor normal yolla denemek vakit kaybı olur, tüp bebeğe geçin hemen dedi. Sadece rahim kalınlığını arttırmak için, progesteron yükselten bir hap verdi ama ben daha önce de kullanmıştım. Sadece doktora gitmeden önce gribal bir enfeksiyon geçiriyordum, antibiyotik kullanmıştım belki etkisi olmuştur. Fakat neticede kafamızın rahat olması, bu ay umut yok önümüzdeki ay tüpe geçiyoruz amaan boşver herşeyi dememizin (tabi günlerimizi boş geçirmeden) çok etkisi olsa da tabiki Allahtan oldu. Darısı tüm isteyenlere.

aaa buçok güzel bi haber rabbim inşllh isteyen herkezi sevindirsin hayırlı olsun inşllh kucağınada alırsın darısı başımıza

X