- 17 Ocak 2007
- 490
- 3
-
- Konu Sahibi WaterLilly
tebrikler canım sakıncası yoksa probleminizin ne olduğunu yazarmısınKızlar bilenler biliyordur, ben tüp bebek yaptırmak için adetimin gelmesini bekliyordum. Bir türlü gelmedi ama kasıklarım da müthiş ağrı vardı, sürekli wc ye gidip kontol ediyordum. ama sinirlerim bozulmuştu iyice. Olacaksan ol artık tedaviye başlayacağım diye söylenip duruyordum. Bu gün dayanamadım tüp bebek için gerekli olan testlerle birlikte gebelik testi de yaptırdım. Önce telefonla sordum 800'lü bir şey dediler. İnanamadım. Gittim kendi gözlerimle gördüm evet 803. hayırlı olsun dedi görevli bayan, sevinçten ona sarılmışım. Gözlerim doldu ne diyeceğimi şaşırdım. Arkadaşıma söyledim. Bir de idrar testi yapalım ilerde saklarsın dedi. İlk defa çift çizgiyi gördüm. Rüyada gibiyim. Hala eşimin haberi yok, akşam söyleyeceğim. Pazartesi ultrasonda kese varmı bakılacak. İnşallah bir aksilik çıkmaz. Yine yazarım sizlere.
Allahım büyük, "ol" dediğinde oluyor işte bizim kendimizi parçalamamız hiç bir işe yaramıyor. Böyle haberleri okuduğumda, hep buruk bir sevinç olurdu içimde, keşke ben de bunu yaşasam diye düşünürdüm. Şimdi sizler bu satırları okurken neler hissediyorsunuz çok iyi biliyorum. Bizim ümidi kestiğimiz, normal yolla artık uğraşmayın, olmaz dedikleri ay oldu. Hayatta gerçekten mucizeler var. Buna inanın. Allahım isteyen herkese sağlıklı, hayırlı ve akıllı evlatlar versin (amin)
tebrikler canım sakıncası yoksa probleminizin ne olduğunu yazarmısın
öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. çok sevindim.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. ama eşine söylemek için neden akşamı bekledin. kırılmasın sonra benden önce bu haberi başkalarıyla paylaştın diye.adamcağızın gönlünü almak için güzel bi ortam hazırla bari.
Kızlar bilenler biliyordur, ben tüp bebek yaptırmak için adetimin gelmesini bekliyordum. Bir türlü gelmedi ama kasıklarım da müthiş ağrı vardı, sürekli wc ye gidip kontol ediyordum. ama sinirlerim bozulmuştu iyice. Olacaksan ol artık tedaviye başlayacağım diye söylenip duruyordum. Bu gün dayanamadım tüp bebek için gerekli olan testlerle birlikte gebelik testi de yaptırdım. Önce telefonla sordum 800'lü bir şey dediler. İnanamadım. Gittim kendi gözlerimle gördüm evet 803. hayırlı olsun dedi görevli bayan, sevinçten ona sarılmışım. Gözlerim doldu ne diyeceğimi şaşırdım. Arkadaşıma söyledim. Bir de idrar testi yapalım ilerde saklarsın dedi. İlk defa çift çizgiyi gördüm. Rüyada gibiyim. Hala eşimin haberi yok, akşam söyleyeceğim. Pazartesi ultrasonda kese varmı bakılacak. İnşallah bir aksilik çıkmaz. Yine yazarım sizlere.
Allahım büyük, "ol" dediğinde oluyor işte bizim kendimizi parçalamamız hiç bir işe yaramıyor. Böyle haberleri okuduğumda, hep buruk bir sevinç olurdu içimde, keşke ben de bunu yaşasam diye düşünürdüm. Şimdi sizler bu satırları okurken neler hissediyorsunuz çok iyi biliyorum. Bizim ümidi kestiğimiz, normal yolla artık uğraşmayın, olmaz dedikleri ay oldu. Hayatta gerçekten mucizeler var. Buna inanın. Allahım isteyen herkese sağlıklı, hayırlı ve akıllı evlatlar versin (amin)
ayyyy yazık ya şimdi herşeyden habersiz. yüzünün şeklini görmek isterdim duyunca yorgunluk kalmaz yazık. benim eşim aklma geldi ben hastaneye sonuç almaya gittiğimde napmış etmiş telle benden önce öğrenmişti. sabırsızdır benimki.
HAYIRLI OLSUN CANIM UMARIM SORUNSUZ BİR HAMİLELİK GEÇİRİRSİN CANIM.. SORMAA CANIM BENDE AŞILAMA YAPTIRACAKTIM ONUN İÇİN ADET OLMAMI BEKLİYORDUM GELMEDİ VE TIPKI SEN GİBİ KAN TESTİ YAPTIM VE HAMİŞ OLDUGUMU ÖGRENDİM ALLAH İŞTE BÜYÜK YARADANIM OL DEDİ Mİ OLUYOR İŞTE..:teytey::teytey: