İnanamıyorum hamileyiiiimm !!!

WaterLilly

Rüya'm benim
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2007
490
3
Kızlar bilenler biliyordur, ben tüp bebek yaptırmak için adetimin gelmesini bekliyordum. Bir türlü gelmedi ama kasıklarım da müthiş ağrı vardı, sürekli wc ye gidip kontol ediyordum. ama sinirlerim bozulmuştu iyice. Olacaksan ol artık tedaviye başlayacağım diye söylenip duruyordum. Bu gün dayanamadım tüp bebek için gerekli olan testlerle birlikte gebelik testi de yaptırdım. Önce telefonla sordum 800'lü bir şey dediler. İnanamadım. Gittim kendi gözlerimle gördüm evet 803. hayırlı olsun dedi görevli bayan, sevinçten ona sarılmışım. Gözlerim doldu ne diyeceğimi şaşırdım. Arkadaşıma söyledim. Bir de idrar testi yapalım ilerde saklarsın dedi. İlk defa çift çizgiyi gördüm. Rüyada gibiyim. Hala eşimin haberi yok, akşam söyleyeceğim. Pazartesi ultrasonda kese varmı bakılacak. İnşallah bir aksilik çıkmaz. Yine yazarım sizlere.
Allahım büyük, "ol" dediğinde oluyor işte bizim kendimizi parçalamamız hiç bir işe yaramıyor. Böyle haberleri okuduğumda, hep buruk bir sevinç olurdu içimde, keşke ben de bunu yaşasam diye düşünürdüm. Şimdi sizler bu satırları okurken neler hissediyorsunuz çok iyi biliyorum. Bizim ümidi kestiğimiz, normal yolla artık uğraşmayın, olmaz dedikleri ay oldu. Hayatta gerçekten mucizeler var. Buna inanın. Allahım isteyen herkese sağlıklı, hayırlı ve akıllı evlatlar versin (amin)

Tebrikler canım...Gözün aydın allah analı babalı büyütsün...

Darısı diğer tüm arkadaşlarımızaŞeniz

slm watwrlılly tebrıkler bende pkoluyum bu gun catlatma iğnesı oldum bakalım beklemedeyız yazdıklarını okudum ınan gozlerım doldu cok sevındım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın rabbım bana ve benım gibi tum cocuk ısteyenlere de versın bızler için dua et canım...

canım ınan cok sevındımmm allahım sen ne büyüksün herkese yasatsın böyle bi mucize inşaallah

Çok teşekkür ederim kızlar. Ben her zaman hepimiz için dua ediyordum, tabi ki buna devam edeceğim. Siz de bana dua edin, sağ salim alırım kucağıma. Hala farkında değilim aslında. Garip bir şey bu. Bir görürsem keseyi, bir de kalp atışlarını duyarsam o zaman inanacağım sanki.

tebrik ederim çok sevindim inşallah bir sorun yoktur :) Allah tüm istiyenlere versin
eşine nasıl söylemeyi düşünüyosun valla o anı görmek isterdim :)

öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. çok sevindim.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. ama eşine söylemek için neden akşamı bekledin. kırılmasın sonra benden önce bu haberi başkalarıyla paylaştın diye.adamcağızın gönlünü almak için güzel bi ortam hazırla bari.
ümidini kesmiş arkadaşlar okusun bunu. Allah'a zorluk yok. birçoğunuz öyle şeyler yazıyorsunuz ki sanki bu işin tamamı doktorların elindede. onlar olmaz deyince olmayacak. Allah dilerse herşey olur. bakın dağlara insanlar o kayaları ellerinde koca makinalarla parçalarken incecik bir ot o kayayı delip çıkıyor. daha öncede yazdım. istemeyi bilin isyan etmeyin evlat istemeyin hayırlısını isteyin. hanginiz Allah korusun sakat yada hayırsız bi evlat büyütmek ister ki.biraz sert yazıyorum ama mazur görün, hepinizi anlıyorum bazen dolup taşıyorsunuz ben ne yaptımki böyle oldu diyorsunuz ama imtihanınız bu. ufkunuzu genişletip bi düşünün hastanelerin onkoloji servislerine bi bakın başkalarının imtihanlarına. önce şükredin sonra sabredin . dua edin ve dua isteyin. hep beraber dua edelim inşallah Allah sizlerede hayırlı evlatlar versin.

Kızlar bilenler biliyordur, ben tüp bebek yaptırmak için adetimin gelmesini bekliyordum. Bir türlü gelmedi ama kasıklarım da müthiş ağrı vardı, sürekli wc ye gidip kontol ediyordum. ama sinirlerim bozulmuştu iyice. Olacaksan ol artık tedaviye başlayacağım diye söylenip duruyordum. Bu gün dayanamadım tüp bebek için gerekli olan testlerle birlikte gebelik testi de yaptırdım. Önce telefonla sordum 800'lü bir şey dediler. İnanamadım. Gittim kendi gözlerimle gördüm evet 803. hayırlı olsun dedi görevli bayan, sevinçten ona sarılmışım. Gözlerim doldu ne diyeceğimi şaşırdım. Arkadaşıma söyledim. Bir de idrar testi yapalım ilerde saklarsın dedi. İlk defa çift çizgiyi gördüm. Rüyada gibiyim. Hala eşimin haberi yok, akşam söyleyeceğim. Pazartesi ultrasonda kese varmı bakılacak. İnşallah bir aksilik çıkmaz. Yine yazarım sizlere.
Allahım büyük, "ol" dediğinde oluyor işte bizim kendimizi parçalamamız hiç bir işe yaramıyor. Böyle haberleri okuduğumda, hep buruk bir sevinç olurdu içimde, keşke ben de bunu yaşasam diye düşünürdüm. Şimdi sizler bu satırları okurken neler hissediyorsunuz çok iyi biliyorum. Bizim ümidi kestiğimiz, normal yolla artık uğraşmayın, olmaz dedikleri ay oldu. Hayatta gerçekten mucizeler var. Buna inanın. Allahım isteyen herkese sağlıklı, hayırlı ve akıllı evlatlar versin (amin)
tebrikler canım sakıncası yoksa probleminizin ne olduğunu yazarmısın

oh oh bakin iste dert etmeyin herseyi kafaniza tup bebek olmadan hamile kaldin oyle mi masallah allah hayirli haberlerle dogum anini da solersin bizlere insallah sag selim kucagina almak nasip etsin allah

tebrikler canım sakıncası yoksa probleminizin ne olduğunu yazarmısın

Benim batında yapışıklık vardı. Eski bir ameliyata bağlı olarak. Sağ tüpüm tıkalı, sağ yumurtalığım küçüktü. Solda da yapışıklığa bağlı ciddi problemler olabileceği düşünüldüğünden normal yolla kesinlikle olmaz demişlerdi. Ama laparoskopi olmadım belki de sol o kdar kötü değildi. ama 3 yıldır çocuk istiyoruz, 1,5 yıldır takipler ve aşılamalar geçirdik. Hep negatif. İzinler mi almadım, yataktan 1 hafta kalkmadım. Adet günüm gelince hiç aksatmadan hooop bizimki gelmiş. Bu sefer olmaz dediler ya, hiç dikkat etmedim, hatta bol bol ağır kaldırdım (korkmuyor değilim aslında) ama tuttu işte. Ne diyeyim Rabbim şimdi olmasını uygun gördü, başımla beraber. İnşallah sağ salim görmeyi de nasip eder.

öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. çok sevindim.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. ama eşine söylemek için neden akşamı bekledin. kırılmasın sonra benden önce bu haberi başkalarıyla paylaştın diye.adamcağızın gönlünü almak için güzel bi ortam hazırla bari.

Eşimin bugün işleri çok yoğun. Kaç kere aradım hiiç müsait değildi. akşam iş çıkışı başbaşa söyleyeyim istedim. Akşam bile müsait olamayacak gibi. Bir de arkadaşlara davetliyiz erken gelemem sen git ben oraya gelirim dedi. Napıcam bilmiyorum. Arkadaşlarla birlikte öğrenecek gibi görünüyor. Orada söylemeyip evi beklesem de olmaz. Evsahibi en yakın arkadaşım o biliyor sonucu beraber aldık o dayanamaz. Bir yolunu bulacağım artık. Netice önemli öyle değil mi? Şekili boşverelim. (Bu Kadar beklemişken çok özel olmasını istiyoruz ama)

canım tebrikler... allah hayırlıyla,sağlıcakla sana tutunmasını ve kucağınada almayı nasip etsin inşaallah...

ve tabiki her zaman dediğimiz şey allah hayırlısıyla bizlerede bu mutluluğu tattırsın inşallah...

ayyyy yazık ya şimdi herşeyden habersiz. yüzünün şeklini görmek isterdim duyunca yorgunluk kalmaz yazık. benim eşim aklma geldi ben hastaneye sonuç almaya gittiğimde napmış etmiş telle benden önce öğrenmişti. sabırsızdır benimki.

HAYIRLI OLSUN CANIM UMARIM SORUNSUZ BİR HAMİLELİK GEÇİRİRSİN CANIM.. SORMAA CANIM BENDE AŞILAMA YAPTIRACAKTIM ONUN İÇİN ADET OLMAMI BEKLİYORDUM GELMEDİ VE TIPKI SEN GİBİ KAN TESTİ YAPTIM VE HAMİŞ OLDUGUMU ÖGRENDİM ALLAH İŞTE BÜYÜK YARADANIM OL DEDİ Mİ OLUYOR İŞTE.. :nazar::nazar::teytey::teytey:

ayyyy yazık ya şimdi herşeyden habersiz. yüzünün şeklini görmek isterdim duyunca yorgunluk kalmaz yazık. benim eşim aklma geldi ben hastaneye sonuç almaya gittiğimde napmış etmiş telle benden önce öğrenmişti. sabırsızdır benimki.

Benimki de öğrenirdi telle ama bilmiyor ki test yaptırdığımı. Tam sürpriz olacak yani.

HAYIRLI OLSUN CANIM UMARIM SORUNSUZ BİR HAMİLELİK GEÇİRİRSİN CANIM.. SORMAA CANIM BENDE AŞILAMA YAPTIRACAKTIM ONUN İÇİN ADET OLMAMI BEKLİYORDUM GELMEDİ VE TIPKI SEN GİBİ KAN TESTİ YAPTIM VE HAMİŞ OLDUGUMU ÖGRENDİM ALLAH İŞTE BÜYÜK YARADANIM OL DEDİ Mİ OLUYOR İŞTE.. :nazar::nazar::teytey::teytey:

Senin de hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel sürpriz olmuş sizin de. sizin sorun neydi.

X