- 17 Ocak 2007
- 490
- 3
- Konu Sahibi WaterLilly
Kızlar bilenler biliyordur, ben tüp bebek yaptırmak için adetimin gelmesini bekliyordum. Bir türlü gelmedi ama kasıklarım da müthiş ağrı vardı, sürekli wc ye gidip kontol ediyordum. ama sinirlerim bozulmuştu iyice. Olacaksan ol artık tedaviye başlayacağım diye söylenip duruyordum. Bu gün dayanamadım tüp bebek için gerekli olan testlerle birlikte gebelik testi de yaptırdım. Önce telefonla sordum 800'lü bir şey dediler. İnanamadım. Gittim kendi gözlerimle gördüm evet 803. hayırlı olsun dedi görevli bayan, sevinçten ona sarılmışım. Gözlerim doldu ne diyeceğimi şaşırdım. Arkadaşıma söyledim. Bir de idrar testi yapalım ilerde saklarsın dedi. İlk defa çift çizgiyi gördüm. Rüyada gibiyim. Hala eşimin haberi yok, akşam söyleyeceğim. Pazartesi ultrasonda kese varmı bakılacak. İnşallah bir aksilik çıkmaz. Yine yazarım sizlere.
Allahım büyük, "ol" dediğinde oluyor işte bizim kendimizi parçalamamız hiç bir işe yaramıyor. Böyle haberleri okuduğumda, hep buruk bir sevinç olurdu içimde, keşke ben de bunu yaşasam diye düşünürdüm. Şimdi sizler bu satırları okurken neler hissediyorsunuz çok iyi biliyorum. Bizim ümidi kestiğimiz, normal yolla artık uğraşmayın, olmaz dedikleri ay oldu. Hayatta gerçekten mucizeler var. Buna inanın. Allahım isteyen herkese sağlıklı, hayırlı ve akıllı evlatlar versin (amin)
Allahım büyük, "ol" dediğinde oluyor işte bizim kendimizi parçalamamız hiç bir işe yaramıyor. Böyle haberleri okuduğumda, hep buruk bir sevinç olurdu içimde, keşke ben de bunu yaşasam diye düşünürdüm. Şimdi sizler bu satırları okurken neler hissediyorsunuz çok iyi biliyorum. Bizim ümidi kestiğimiz, normal yolla artık uğraşmayın, olmaz dedikleri ay oldu. Hayatta gerçekten mucizeler var. Buna inanın. Allahım isteyen herkese sağlıklı, hayırlı ve akıllı evlatlar versin (amin)