E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
bitanem, aşkım biricik sevdiğim canım eşim 4 gündür görevdeydi. mesaj çekti bugun hayatım nerdesin diye. bende evdeyim aşkım, duştan cıktım bırazdan mürüvete gidicem diye mesaj çektim. tamam aşkım, güzelce kurulan daha yeni hastalıktan cıktın, giyin konuşalım ararım 5 dakika sonra dedi. bende giyindim hemen süslendım. mesaj attım aşkım arayabılırsın dıye. aradı. rafet el romandan seni seviyorum sarkısını söyledı. eşimin sesi de güzeldir hani:) ama o şarkı bızım ıcın o kadar onemlı kı gözyaşlarımı tutamadım. kapı çaldı baktım askım gelmış.. sarıldım ağladık. cok özlemişim meger onu ya. üzerini değişti. bende dedım askım aç mısın bişeyler hazırlayayım dedım. açım askım ama gel ne olur yanımda ol senı ızleyeyım cok özledım dedı. 1 saate yakın hiç konuşmadan bakıştık. sonra askım ne güzel birgün sağol hersey için cok mutlu oldum dedım. oda bgun tanışma yıldönümümüz aşkım unuttun bılıyorum ama ben unutmadım dedı. cok istedıgım bı saat vardı onu almış askım bana. ama tabıkı askıma dün aldıgım gömleği verdım. unuttugumu sanmış ama hayatımın anlamını aşkımı nefesımı tanıdıgım gunu nasıl unutabılırım kı. seni seviyorum hayatım. ömrümün gittiği kadar yüreğimin yettiği kadar seninleyim:asigim: