- 16 Eylül 2006
- 1.680
- 1.337
- 358
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
ama bu kk kızlarının içinde beni seçmesi de bi tuhaf
Sende benim gibi bebeğim olmuyor dedin aha bak hamilesin maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende büyük kızımı kucağıma aldığımda 7 yıllık evliydimHakkaten ben de bebegim olmuyor dertleseyim diye gelenlerdenim herkese acik alan iste kalitesiz de olacak
Gercek hayatta tanisip sevgili olalim sanakda kalmasin gibi bisey demek istemisbuarada reel ilişkinin ne oldugunu gerçekten bilmiyorum
Arkadaslarla fake konuya yorum yapiyoduk ayni o tarz bisey yazmislardi. Ben de dedim konu kapanir gelin topik actim. Fake konulardanntopladigim yazilarla geyik topigi olusturdum. İki kisi ciddiye almis. Sonradan farkettiler geyik oldugunu ama bozuntuya vermemek icin yazdigin konu yanlisti dediler. Halbuki yanlis bisey yok. Olsa zaten adminler uyariri boyle bi konu acamazsin diye. Oyle fake konulsrda enayi yerine konmak daha cok hoslarina gidiyo sanirim geyik olunca rahatsiz olmuslar. Halbuki ellerinde telefon biraz acip bolum konularini okuyabilirler. Neyse bana kayninda gozun var diye hakaret ettiler. E tabi insanin fikrinneyse zikri de o olurmus demekki yaralari var. Banlatirim seni diye tehdit ettiler. Susmadilar bende gerekli cevaplari verdim. Birbirlerinden destek buldular ya cirkeflestiler. Ben de tekim tabii. Sonra arkadaslar geldi iste. Biraz daha sohbet ettik. Editor tartisma cikti diye konu incelensin diye konuyu kapatti. Sonea bu durmadi bana ve beni savunan herkese mesaj atti. Kendini kucuk dusurdu. Sonra buraya da dadandi. Kazene falan duvarinanyazdi banlasana sunu diye. Bu konuya da kazene yazdi. Sanki babasinin usagi. Bi de tum kk benim dostum banlatirim seni diyo. Hey yarabbim. Konustu konustu gitti. Cahil insan iste. Egitimsiz kisilikler. Daha ne yazdigimizi anlamaktan acizler. Ama bize eglence cikti bosver sen cok eglendik bizPatatess arkadaş banlatamamış sanırım seni. neden diger konudan rahatsız olmuşlar hakikaten garipti. neyse kendi banlanır. resmen konunu sabote etmişler. kibledim bende..
Yedi aylik evliydim diye okudum yaaSende benim gibi bebeğim olmuyor dedin aha bak hamilesin maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende büyük kızımı kucağıma aldığımda 7 yıllık evliydimiki tane oldular Bile
Farkimiz tarzimizKapattıracak kadar şuh bir konum bile olmadıÇok sıradanım
Allah aşkına yanlış okuma tövbe tövbe ayar oluyorum o başlıkları okuyunca biri gelmiş yine bdv ye gördün mü?Yedi aylik evliydim diye okudum yaakk da basliklardan sonra bunu da yanlis okudum ya tovbee
Pizza soyle yap bi cilginlik bi daha mi gelecez dunyayaaaAcıktım ben yaaaa. Ne yiyelim ki acep? Yaptığım yemekleri canım istemiyor
Ya gecen bi konu vardi dugunde dis cekim nasil olur diye. Ben okudum ki doğumda diş çekimi nasıl olur jfjfjfjfjAllah aşkına yanlış okuma tövbe tövbe ayar oluyorum o başlıkları okuyunca biri gelmiş yine bdv ye gördün mü?
Bu arada ben 13 yıllık evliyim bildiğin yaşlıyım hacı ben
Gercek hayatta tanisip sevgili olalim sanakda kalmasin gibi bisey demek istemis
Arkadaslarla fake konuya yorum yapiyoduk ayni o tarz bisey yazmislardi. Ben de dedim konu kapanir gelin topik actim. Fake konulardanntopladigim yazilarla geyik topigi olusturdum. İki kisi ciddiye almis. Sonradan farkettiler geyik oldugunu ama bozuntuya vermemek icin yazdigin konu yanlisti dediler. Halbuki yanlis bisey yok. Olsa zaten adminler uyariri boyle bi konu acamazsin diye. Oyle fake konulsrda enayi yerine konmak daha cok hoslarina gidiyo sanirim geyik olunca rahatsiz olmuslar. Halbuki ellerinde telefon biraz acip bolum konularini okuyabilirler. Neyse bana kayninda gozun var diye hakaret ettiler. E tabi insanin fikrinneyse zikri de o olurmus demekki yaralari var. Banlatirim seni diye tehdit ettiler. Susmadilar bende gerekli cevaplari verdim. Birbirlerinden destek buldular ya cirkeflestiler. Ben de tekim tabii. Sonra arkadaslar geldi iste. Biraz daha sohbet ettik. Editor tartisma cikti diye konu incelensin diye konuyu kapatti. Sonea bu durmadi bana ve beni savunan herkese mesaj atti. Kendini kucuk dusurdu. Sonra buraya da dadandi. Kazene falan duvarinanyazdi banlasana sunu diye. Bu konuya da kazene yazdi. Sanki babasinin usagi. Bi de tum kk benim dostum banlatirim seni diyo. Hey yarabbim. Konustu konustu gitti. Cahil insan iste. Egitimsiz kisilikler. Daha ne yazdigimizi anlamaktan acizler. Ama bize eglence cikti bosver sen cok eglendik biz
Kedi canını seninnnnYa gecen bi konu vardi dugunde dis cekim nasil olur diye. Ben okudum ki doğumda diş çekimi nasıl olur jfjfjfjfjnoktali harf eksikligi kafama vurdu
Kim gelmis bdv ye link ver bacim merak ettim. Kiz akil yasta degil bastadir bosversene. Gayet ruhun genc senin. Tam benim kafadan. Soylemesen 25 sin falan derim
Acıktım ben yaaaa. Ne yiyelim ki acep? Yaptığım yemekleri canım istemiyor
Fena sıcak ya sadece meyve ile geçiştirdim kahvaltıyısıcaktan sanırım bende yemek yiyemiyorum. açım ama canim hicbirsey istemiyor..
Yaanii. Ama anlatamiyoruz. Bosuna dememisler cahille munakasaya girme diye hem peygamberimizin hem hz. Alinin hadisi var bu konuda. Kendilerini rezil ettigiyle kaldilar. Hem banlatamadi hem yeni konu actin. Eglence tam gaz devam ediyorrr. Trend topik olmusum demek cok heycanlandim ilk defa trend topik oluyorumBanlatırım seni demesi neyse bisey demeyim smiley konuşsun
Geyik topiklerine genelde girmem lakin trend topikte gòrünce başlıgınızda buldum kendimi...zaten ben girdigimde olaylar vuku bulmuş konun kapanmıştı... adı üzerinde geyik...
Hemen bakiciiim. Guzel eglenceli bi konu varsa yazarim. Trend topik olmusuz kizKedi canını seninnnnşuan bdv de 4 yeni üye konu açmış az önce üye olup hemide :)
Allah aşkına yardım edin birinin konu başlığı koş koş yetiş bende pizza almaya gideyimne yerim be kilonun dibine vurcam banane
Deme yaw nereye el sallayalımYaanii. Ama anlatamiyoruz. Bosuna dememisler cahille munakasaya girme diye hem peygamberimizin hem hz. Alinin hadisi var bu konuda. Kendilerini rezil ettigiyle kaldilar. Hem banlatamadi hem yeni konu actin. Eglence tam gaz devam ediyorrr. Trend topik olmusum demek cok heycanlandim ilk defa trend topik oluyorumnerden anlasiliyo trend topik oldugum ben de gormek istiyorum
Hemen bakiciiim. Guzel eglenceli bi konu varsa yazarim. Trend topik olmusuz kiz
Bende avukatı oldum yahu geyik işte hangimiz en yakın arkadaşımız ile bir araya gelince böyle espriler yapmıyoruz ki.Banlatırım seni demesi neyse bisey demeyim smiley konuşsun
Geyik topiklerine genelde girmem lakin trend topikte gòrünce başlıgınızda buldum kendimi...zaten ben girdigimde olaylar vuku bulmuş konun kapanmıştı... adı üzerinde geyik...
Maraba televole jcjfjDeme yaw nereye el sallayalım
Kız sevgilisini aldatmış adam a söylersem kendini öldürür diyor tövbe ettim ne yapayım diyor
Bariz sahte yani konu 2. Sayfaya düşmüş
anladımmGercek hayatta tanisip sevgili olalim sanakda kalmasin gibi bisey demek istemis
Arkadaslarla fake konuya yorum yapiyoduk ayni o tarz bisey yazmislardi. Ben de dedim konu kapanir gelin topik actim. Fake konulardanntopladigim yazilarla geyik topigi olusturdum. İki kisi ciddiye almis. Sonradan farkettiler geyik oldugunu ama bozuntuya vermemek icin yazdigin konu yanlisti dediler. Halbuki yanlis bisey yok. Olsa zaten adminler uyariri boyle bi konu acamazsin diye. Oyle fake konulsrda enayi yerine konmak daha cok hoslarina gidiyo sanirim geyik olunca rahatsiz olmuslar. Halbuki ellerinde telefon biraz acip bolum konularini okuyabilirler. Neyse bana kayninda gozun var diye hakaret ettiler. E tabi insanin fikrinneyse zikri de o olurmus demekki yaralari var. Banlatirim seni diye tehdit ettiler. Susmadilar bende gerekli cevaplari verdim. Birbirlerinden destek buldular ya cirkeflestiler. Ben de tekim tabii. Sonra arkadaslar geldi iste. Biraz daha sohbet ettik. Editor tartisma cikti diye konu incelensin diye konuyu kapatti. Sonea bu durmadi bana ve beni savunan herkese mesaj atti. Kendini kucuk dusurdu. Sonra buraya da dadandi. Kazene falan duvarinanyazdi banlasana sunu diye. Bu konuya da kazene yazdi. Sanki babasinin usagi. Bi de tum kk benim dostum banlatirim seni diyo. Hey yarabbim. Konustu konustu gitti. Cahil insan iste. Egitimsiz kisilikler. Daha ne yazdigimizi anlamaktan acizler. Ama bize eglence cikti bosver sen cok eglendik biz
En üstte yeni mesajların yanında Trend Konular var orda işte...mobilde öyle görünüyor site. pc den girince bilmiyom aynımı.Yaanii. Ama anlatamiyoruz. Bosuna dememisler cahille munakasaya girme diye hem peygamberimizin hem hz. Alinin hadisi var bu konuda. Kendilerini rezil ettigiyle kaldilar. Hem banlatamadi hem yeni konu actin. Eglence tam gaz devam ediyorrr. Trend topik olmusum demek cok heycanlandim ilk defa trend topik oluyorumnerden anlasiliyo trend topik oldugum ben de gormek istiyorum
Hemen bakiciiim. Guzel eglenceli bi konu varsa yazarim. Trend topik olmusuz kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?