Ben gitsem bi buranin alisverisini ozlerim onun icin gelir tekrsr giderim
Evet. Egleniyoduk cok guzel. Daha ben ne hikayeler uydurucaktim. Ama haklisin birilerinin yarasi varsa demekki ondan ciddiye alip bu konuyu acman yanlis bilmem ne diye ayaklandilsr. Halbuki ellerinin altinda telefon var acip okumaktan aciz olmasalar bolun kurallarini okusalar gorucekler. Actigim konu yanlis olsa adminler uyarirdi boyle bi konu acamazsin diye. Ama geyik topiginde her konu serbest. Sohbet ediyoruz cunku. Ama cehaletle basa cikilmaz. İnsan kendini egitmezse arastirip okumazsa boyle kendini rezil rusva eder iste
Ayy oyle yapiyolar valla. Hele instagradaki satis yapan kisiler. Ben guvenemiyorjm pek. Ama belli basli siteler var markafoni falan filan. Onlar guvenilir olu. Ama ben dokunmadigim denemedigim seyi alamiyorum. Bakarsin olmaz falan cok uzulurum
Yaanii. Konuyu onlar kapattirmis gibi seviniyolar. Sanki babalarinin usagi var da bi laflariyla adminler kul kole olup konu kapatacak. Densizlerin kavgasi yuzunden incelenmeye sunulsun diye kapandi. Onlarin lafiyla hakeret etselerdi banlatirdi beni ayoooll jfjfjfjfjd
Gece yatmak bilmem sabah kalkmak bilmem tatlı kıss. Cok guzel kan emerim biliyon muu. Cok guzel kan alirim tikkat et