- 16 Eylül 2006
- 1.680
- 1.337
- 358
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
Fena sıcak ya sadece meyve ile geçiştirdim kahvaltıyısoğuk geliyor meyve çocuklara yemek yaptım biri yedi biri anne pizzaaa dedi ve pizza galip geldi sende gel yiyelim beraber
Başımın üzerinde yerin var gel yer içer çene çalarızAfiyet bal şeker olsun...yarasın bebeciklerine...tamam yemekler senden kahveler de benden ossunn
Gordum az once canim ünlü olmusuzEn üstte yeni mesajların yanında Trend Konular var orda işte...mobilde öyle görünüyor site. pc den girince bilmiyom aynımı.
ohhh masallah yaaa bende 5 yıllık evlıyım pko sorunum var hemen olmuyo olan dusuyo 23 16 haftalık ıkı erken dogumum var falan ıste son dogumdan sonra bı bucuk sene olmadı bebegım ınsallah ben de senın gıbı cıftlerım mınıklerıSende benim gibi bebeğim olmuyor dedin aha bak hamilesin maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende büyük kızımı kucağıma aldığımda 7 yıllık evliydimiki tane oldular Bile
Yazacağım işte yazacağım,banlat beni,zaten fake,erkek,ergen üyesin muhakkakBir mesaj dha yazarsan banlanırsın uyarayim
Lutfen ben fake değilim
Bulamazsınki böyle alışveriş cennetini,böyle boğaz manzarasinıda bulamazsın ama söyleyeyim çok ozlersin sonra.Ben gitsem bi buranin alisverisini ozlerim onun icin gelir tekrsr giderim
Evet. Egleniyoduk cok guzel. Daha ben ne hikayeler uydurucaktim. Ama haklisin birilerinin yarasi varsa demekki ondan ciddiye alip bu konuyu acman yanlis bilmem ne diye ayaklandilsr. Halbuki ellerinin altinda telefon var acip okumaktan aciz olmasalar bolun kurallarini okusalar gorucekler. Actigim konu yanlis olsa adminler uyarirdi boyle bi konu acamazsin diye. Ama geyik topiginde her konu serbest. Sohbet ediyoruz cunku. Ama cehaletle basa cikilmaz. İnsan kendini egitmezse arastirip okumazsa boyle kendini rezil rusva eder iste
Ayy oyle yapiyolar valla. Hele instagradaki satis yapan kisiler. Ben guvenemiyorjm pek. Ama belli basli siteler var markafoni falan filan. Onlar guvenilir olu. Ama ben dokunmadigim denemedigim seyi alamiyorum. Bakarsin olmaz falan cok uzulurum
Yaanii. Konuyu onlar kapattirmis gibi seviniyolar. Sanki babalarinin usagi var da bi laflariyla adminler kul kole olup konu kapatacak. Densizlerin kavgasi yuzunden incelenmeye sunulsun diye kapandi. Onlarin lafiyla hakeret etselerdi banlatirdi beni ayoooll jfjfjfjfjd
Gece yatmak bilmem sabah kalkmak bilmem tatlı kıss. Cok guzel kan emerim biliyon muu. Cok guzel kan alirim tikkat et
Milletin işi gücü yokki,nasıl boş beleslerse artık üyelik alıp konu açıp göya eğleniyorlar. Bende bu çabayı anlayamıyorum.He yaa valla sisme bebek olayindan sonra siber saldiriya ugradik
tabı cnm bence dalga falan da gecmıolar haz alıyolar baya bayanlarla konusurken belkı de gunluk hayatta kımse yuzlerıne bakmıyordur klavyenın ucunda baayn oldugunu bılmek bıle muhtesem bıseydır heraldeadamlar merak ediyor tabi
heralde canımtabı cnm bence dalga falan da gecmıolar haz alıyolar baya bayanlarla konusurken belkı de gunluk hayatta kımse yuzlerıne bakmıyordur klavyenın ucunda baayn oldugunu bılmek bıle muhtesem bıseydır heralde
işte cnm tum bu fake konular o konudan sonra turedı yoksa bız gayet guzel kaynanalarımız kocalarımızı tartısıyodukOo veverim bi dal
Hadi ya tuh bak kacirdim onu benn. Okuyup yorum yapmistim ama devamini takip etmedim
O konu tekrar mi acildi bilmiyorum ama bikac hafta once de vardi. Ben yorum yapmistim hatta. Tekrar mi acti bilemiyorum. Dun birden gundem yaratti cunku
ewet dırek erkekdı yanı hıc saklamadı kendını dogrudan kölenız olmak ıstıyorum param yok ama ısteyene para bıle verırım yazmıstıerkekn üyemiymiş
he yaa benım kocam benden bekler o nederse yapayım etrafında doneyım agzına gözune bakayım ısterYa gerçekte sevdiğimiz insanlar öyle olmaz ya ona yanıyorum
mıllet bos ıslerle ugrasmaya bayılır kımse de kıtap okuyum bısey ogreneyım derdınde degılYazacağım işte yazacağım,banlat beni,zaten fake,erkek,ergen üyesin muhakkak
Bulamazsınki böyle alışveriş cennetini,böyle boğaz manzarasinıda bulamazsın ama söyleyeyim çok ozlersin sonra.
Milletin işi gücü yokki,nasıl boş beleslerse artık üyelik alıp konu açıp göya eğleniyorlar. Bende bu çabayı anlayamıyorum.
Hayatta herşeyin bir zamanı var işte ilk gebeliğim dış gebelik oldu ondan sonra bir daha olmadı sebepsiz infertilite vardı bizde sebepsiz ama benim kafa rahat değildi ki antidepresan ile hamile kalıyorum bendeohhh masallah yaaa bende 5 yıllık evlıyım pko sorunum var hemen olmuyo olan dusuyo 23 16 haftalık ıkı erken dogumum var falan ıste son dogumdan sonra bı bucuk sene olmadı bebegım ınsallah ben de senın gıbı cıftlerım mınıklerı
Ozlemek guzeldir be kardesimYazacağım işte yazacağım,banlat beni,zaten fake,erkek,ergen üyesin muhakkak
Bulamazsınki böyle alışveriş cennetini,böyle boğaz manzarasinıda bulamazsın ama söyleyeyim çok ozlersin sonra.
Milletin işi gücü yokki,nasıl boş beleslerse artık üyelik alıp konu açıp göya eğleniyorlar. Bende bu çabayı anlayamıyorum.
Ya bi tane ershd diye bi uye vardi. Uc dort senelik uye. İlk konusunda 20 yasindayim yazmis bir bucuk yil sonr akonu acip yas 24 oldu demisti. Alti ay sonra da 25 olmustu. İlk o baslatti benceişte cnm tum bu fake konular o konudan sonra turedı yoksa bız gayet guzel kaynanalarımız kocalarımızı tartısıyoduk
kuzum senınkıler canlı yanında rabbım en guzel sekılde buyutmeyı nasıp etsın ben bı tane bebegı dogurabılsem ıkıncıye ınan ugrasmıycam artık kendı halıne bırakıcam o zmaan da hemen olurmus zaten ama bu kadar zamandır ben de bunu anladım herseyın bır zamanı var kesınlıkle ve tevekkul cok onemlı elımızden gelenı yapıp gerısını rabbıme bırakmak herseyden onemlı ınsallah bu bebegı kucagıma alırımHayatta herşeyin bir zamanı var işte ilk gebeliğim dış gebelik oldu ondan sonra bir daha olmadı sebepsiz infertilite vardı bizde sebepsiz ama benim kafa rahat değildi ki antidepresan ile hamile kalıyorum bendeiki kızımda öyle oldu en son geçen ay düşük yaptım böylece 8. Hamileliğimde son buldu vardır bir hayır.kazara kalmıştım zaten. İki kızımda prematüre biri 33+4 diğeri 34+3 ya düşük yapıyorum yada erken doğum ama şükür ki ikiside sağlıklı. Tek bildiğim tevekkül etmek yaradan ne derse o oluyor biz sadece şükredicez başka çıkar yol yok. Bundan sonra bebek istemiyorum ben tek büyütüyorum çok zor oluyor allah isteyene versin sende hayırla sağlıkla kucağına al inşallah.
aynenhe yaa benım kocam benden bekler o nederse yapayım etrafında doneyım agzına gözune bakayım ısterbızdekı de sans ıste
onu bılıyorum kızın ben karsılastım ben degılım dedıgını falan okumustum bı de ısmaılımız vardı yaa dı mıOzlemek guzeldir be kardesim
Ya bi tane ershd diye bi uye vardi. Uc dort senelik uye. İlk konusunda 20 yasindayim yazmis bir bucuk yil sonr akonu acip yas 24 oldu demisti. Alti ay sonra da 25 olmustu. İlk o baslatti bencesomra yakisikli market mudurumuz diye bi konu acti gecen sene. Bu sene tekrar bi uyelik almis bu ershd. O uyelikle de yazmis ki bu konudaki adam benim ben evliyim market muduru degilim bu kiz fake. Eski evgilimin adi elra rasid di o olmasindan supheleniyorum bugun yolda karsilastik ben dedigilim dedi ama bence o demjs. Sonra elra rasid adinda bi uye yazdi hayir ben degilim diye. Meger bu ershd 5 tane fake uyelik almis yillardir bizi kekliyomus ben o bir yilda bes yas yaslanmasindan farketmistim hatta mayis ayinda arkadasima gittidigimde gosterip soylemistim. Ama daha iki Hafta once konu patladi
valla kardeş ısımız zor bı zkole olacaz ben kocama efendım desem bı yerlı leğen gıbı yayılıverır heralde
valla kardeş ısımız zor bı zkole olacaz ben kocama efendım desem bı yerlı leğen gıbı yayılıverır heralde
Aynen ya. Üsenmiyorlarda hiç.mıllet bos ıslerle ugrasmaya bayılır kımse de kıtap okuyum bısey ogreneyım derdınde degıl
Güzeldir doğru diyorsunOzlemek guzeldir be kardesim
Ya bi tane ershd diye bi uye vardi. Uc dort senelik uye. İlk konusunda 20 yasindayim yazmis bir bucuk yil sonr akonu acip yas 24 oldu demisti. Alti ay sonra da 25 olmustu. İlk o baslatti bencesomra yakisikli market mudurumuz diye bi konu acti gecen sene. Bu sene tekrar bi uyelik almis bu ershd. O uyelikle de yazmis ki bu konudaki adam benim ben evliyim market muduru degilim bu kiz fake. Eski evgilimin adi elra rasid di o olmasindan supheleniyorum bugun yolda karsilastik ben dedigilim dedi ama bence o demjs. Sonra elra rasid adinda bi uye yazdi hayir ben degilim diye. Meger bu ershd 5 tane fake uyelik almis yillardir bizi kekliyomus ben o bir yilda bes yas yaslanmasindan farketmistim hatta mayis ayinda arkadasima gittidigimde gosterip soylemistim. Ama daha iki Hafta once konu patladi
Dilerim sağlıkla,kolaylıkla kucağina almayı nasip etsin Rabbim bebeğinikuzum senınkıler canlı yanında rabbım en guzel sekılde buyutmeyı nasıp etsın ben bı tane bebegı dogurabılsem ıkıncıye ınan ugrasmıycam artık kendı halıne bırakıcam o zmaan da hemen olurmus zaten ama bu kadar zamandır ben de bunu anladım herseyın bır zamanı var kesınlıkle ve tevekkul cok onemlı elımızden gelenı yapıp gerısını rabbıme bırakmak herseyden onemlı ınsallah bu bebegı kucagıma alırım
erkekler seviyor öyle şeylerivalla kardeş ısımız zor bı zkole olacaz ben kocama efendım desem bı yerlı leğen gıbı yayılıverır heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?