- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Nerden bildin o benim dedem olurnkendisi biz sonradan evrimlesmisiz
gerçekten mi dedenin büyük hayranıydım çocukken bir imza fotoğraf ayarlarsın artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O gercek de eksiciler okumus hep onu dalga gecmisler sonra bir saldirdilar hergunEn sevmedigim hasta tipi benim de oyle damaryolu acamiyolar. Tek bi noktadan kan alinabiliyo. Arkadaslar deniyodu. Kollarimi hep deldirdim tip ugruna canimiz feda jdjdjd
Aa o da mi fakeymis kizz. Sisme bebek gercek degil miymiiss
Hakkaten ben de bebegim olmuyor dertleseyim diye gelenlerdenim herkese acik alan iste kalitesiz de olacakAhahahaaa dün gördüm ben onu da yazamadım vereyim benim iki kıza baksın intihar etmezse ne olayım
Millet ne içiyor anlamıyorum durup durup bize sarıyorlar teee eskiden buralar tarlaydı sadece tüp bebek vardı kimse fake konu açmazdı şimdi mantar gibiler be
Adini unuttum ki yaa erkek iste bize kole olmaya gelmis valla boyle fantaziler gercekten var yakim o köle olan adrem
İlk konumda cinsellikten bahsetmedim o yüzden ben erkek değilimFake sin sen fake fake. Gizli gizli bizi takip edip bıyık bürküyorsun erkek sin sennn aaaaa namahrem
Ya gerçekte sevdiğimiz insanlar öyle olmaz ya ona yanıyorumAdini unuttum ki yaa erkek iste bize kole olmaya gelmis valla boyle fantaziler gercekten var ya
Banlatma abla nolurSus kiz tum forum benim dostum. Hatta simdi muhabbet kafe topiginden adam toplayip gelcem. Hepsi benim arkamda. Adminler de benim kankim zaten. Bi lafimla banlatirim seni
erkekn üyemiymişDun vardi cnm gelmis kadinlarin kolesi olmak istiyorum ne isterseniz yaparim diodu
bendeYa gerçekte sevdiğimiz insanlar öyle olmaz ya ona yanıyorum
Oo veverim bi dalgerçekten mi dedenin büyük hayranıydım çocukken bir imza fotoğraf ayarlarsın artık
Hadi ya tuh bak kacirdim onu benn. Okuyup yorum yapmistim ama devamini takip etmedimO gercek de eksiciler okumus hep onu dalga gecmisler sonra bir saldirdilar hergun
O konu tekrar mi acildi bilmiyorum ama bikac hafta once de vardi. Ben yorum yapmistim hatta. Tekrar mi acti bilemiyorum. Dun birden gundem yaratti cunkuerkekn üyemiymiş
adamlar merak ediyor tabiHe yaa valla sisme bebek olayindan sonra siber saldiriya ugradik
hiç bilmiyom vallaOo veverim bi dal
Hadi ya tuh bak kacirdim onu benn. Okuyup yorum yapmistim ama devamini takip etmedim
O konu tekrar mi acildi bilmiyorum ama bikac hafta once de vardi. Ben yorum yapmistim hatta. Tekrar mi acti bilemiyorum. Dun birden gundem yaratti cunku
Anaa pislik herif ya. İnsallah banlanmistir. Tekrar rahatsiz ettimi yazmaya devam etti migeçenlerde birine bana özelden mesaj attı reel ilişki istermisin diye o anın şokuyla reel ne demişim
yok mune abla el koydu konuyaAnaa pislik herif ya. İnsallah banlanmistir. Tekrar rahatsiz ettimi yazmaya devam etti mi
buarada reel ilişkinin ne oldugunu gerçekten bilmiyorumgeçenlerde birine bana özelden mesaj attı reel ilişki istermisin diye o anın şokuyla reel ne demişim
bence yüzde 20 30 u erkek üye kk nınAnaa pislik herif ya. İnsallah banlanmistir. Tekrar rahatsiz ettimi yazmaya devam etti mi
geçenlerde birine bana özelden mesaj attı reel ilişki istermisin diye o anın şokuyla reel ne demişim
Anaa pislik herif ya. İnsallah banlanmistir. Tekrar rahatsiz ettimi yazmaya devam etti mi
ama bu kk kızlarının içinde beni seçmesi de bi tuhaf