- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
sagol canım :)kocamı özlüyorum çocukla ugrasıyorum falanSagol bebegim. Daha guzelleri senin olsun insallah :) ee ne var ne yok napiyon gorusmeyeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canım :)kocamı özlüyorum çocukla ugrasıyorum falanSagol bebegim. Daha guzelleri senin olsun insallah :) ee ne var ne yok napiyon gorusmeyeli
hangi konu canım merak ettimHee yaa ne güldüm o mala geri zekali bide sonnunda dio ki ne cok köle isteyen varmis
HosbuldukSelam. Hoşgeldin
İstanbul normalde her acidan cok avantajli. Nereye adim atsan deniz. Alisveris yapicam desen kadikoy umraniye birer nimet. Vapur sefasi yapabiliyosun. Gezecek cok yer var. Sadece alisveris icin ucuz ve cok cesit olmasini seviyorum. Bi yere gitmeye kalksan en az iki saatini gozden cikartman gerekiyo. Benim universite istanbulda olmasina ragmen gunde en az 4 saat yol cektigim icin yurtta kaldim gecen sene. Bubkadar kalabalik olmasa daha cok sevebilirdim vallaHadi bakalım hallet biriktirme artık.
İstanbul'da olmayı seviyorum ama bu aralar her an acaba nerde ne olacak diye yüreğimiz agzımızda yaşıyoruz.
İnşallah artık biter bu olaylar.
Istanbul sevilmezmi ama trafik kalabalik bazen canimdan bezdiriyor benide. Gecen gun tam 6 saatte karsiya geçtim artik ibb trafikten bakmadan yola cikmiyorum,trafik nerede var diye. Tatillerde güzel oluyor biraz daha normale nazaran.İstanbul normalde her acidan cok avantajli. Nereye adim atsan deniz. Alisveris yapicam desen kadikoy umraniye birer nimet. Vapur sefasi yapabiliyosun. Gezecek cok yer var. Sadece alisveris icin ucuz ve cok cesit olmasini seviyorum. Bi yere gitmeye kalksan en az iki saatini gozden cikartman gerekiyo. Benim universite istanbulda olmasina ragmen gunde en az 4 saat yol cektigim icin yurtta kaldim gecen sene. Bubkadar kalabalik olmasa daha cok sevebilirdim valla
Niye kiz nerde calisiyo kisagol canım :)kocamı özlüyorum çocukla ugrasıyorum falan
Trafik rumu yedi zaten bayramda harikaydi. Bombos otobuslerde gittim geldim. Yollar boss otobusler ucuyo. Hep boyle olsa keskee. İnsanlar istanbulda is var diyr geliyo bakiyo is yok o kadar kalabalik ki ama geri de donemiyolar. Beni biraksalar giderim izmire falan oyle ege kiyilarina. Kalabalik olmasa cok guzel.sehir hersey var tasi topragi altin. Ama kalabalik olmasi insanin canina tak ediyo vallla. Ama.alisveris yaparken asfaltlari opesim geliyo kadikoyu mesken edindimIstanbul sevilmezmi ama trafik kalabalik bazen canimdan bezdiriyor benide. Gecen gun tam 6 saatte karsiya geçtim artik ibb trafikten bakmadan yola cikmiyorum,trafik nerede var diye. Tatillerde güzel oluyor biraz daha normale nazaran.
bugün istanbula gitti kardeşine kız isteyecekler sabah 6 da çıktılar söz keseceklermiş yarın sabaha kadar yok normalde çok kavga ederiz ama çok özledimNiye kiz nerde calisiyo ki
Trafik rumu yedi zaten bayramda harikaydi. Bombos otobuslerde gittim geldim. Yollar boss otobusler ucuyo. Hep boyle olsa keskee. İnsanlar istanbulda is var diyr geliyo bakiyo is yok o kadar kalabalik ki ama geri de donemiyolar. Beni biraksalar giderim izmire falan oyle ege kiyilarina. Kalabalik olmasa cok guzel.sehir hersey var tasi topragi altin. Ama kalabalik olmasi insanin canina tak ediyo vallla. Ama.alisveris yaparken asfaltlari opesim geliyo kadikoyu mesken edindim
Hee hayirli olsuun. Kiz alttan alin kavga etmeyin ya. Valla cok uzuluyorum boyle konular okudukca. Sinirlerimize hakim olalimbugün istanbula gitti kardeşine kız isteyecekler sabah 6 da çıktılar söz keseceklermiş yarın sabaha kadar yok normalde çok kavga ederiz ama çok özledim
Ben gitmek istemem İstanbuldan,kaosu mu seviyorum nedirTatile gidiyorum deli gibi özlüyorum valla. Alışveriş konusunda haklısın gerçekten hem uygun hemde şık parçalar bulunuyor her daim.Niye kiz nerde calisiyo ki
Trafik rumu yedi zaten bayramda harikaydi. Bombos otobuslerde gittim geldim. Yollar boss otobusler ucuyo. Hep boyle olsa keskee. İnsanlar istanbulda is var diyr geliyo bakiyo is yok o kadar kalabalik ki ama geri de donemiyolar. Beni biraksalar giderim izmire falan oyle ege kiyilarina. Kalabalik olmasa cok guzel.sehir hersey var tasi topragi altin. Ama kalabalik olmasi insanin canina tak ediyo vallla. Ama.alisveris yaparken asfaltlari opesim geliyo kadikoyu mesken edindim
Ay allah ım korusun gördüm o belgeleri allah fırsat vermesin yeter ki kendim için değil ama çocuklarım için endişe duyuyorum nereye varacak bu işin sonu bilmiyoruz görmüyoruzYapacaklarimi listeledim. Bu hafta basliyorum tek tek yapmaya insallah :)
Ben de sevmiyorum ya. Cok kalabalik. Ustelik olaylar var. Metrobuse metroya binmeye korkuyorum. Gecen gun akrabama gidecektim. Nasil korktum metrobuste anlatamam. Bi belge yayinlanmis karakollara imzali bi sekilde oo dolaniyodu whatsappta istanbulda kalabalik yerlere canli bomba gonderilecek diye. Nerde bos otobus metrobus var ona biniyorum. İstanbul cok rezil oldu. Kacasim var buralardan
Hosgeldiiin. Nirdensin hemserim
Canım nasıl güveniyorsun ki internete,bilindik siteler dışında cesaret edemiyorum ben.Ay allah ım korusun gördüm o belgeleri allah fırsat vermesin yeter ki kendim için değil ama çocuklarım için endişe duyuyorum nereye varacak bu işin sonu bilmiyoruz görmüyoruz
Ben alışveriş olayını net ten hallediyorum çıkmaya fırsatım olmuyor net iyi oluyor da kazıklandım ya içim yanıyorrrr gitti gitti paracıklar ama en çok satıcının beni enayi yerine koymasını hazmedemiyorum birde engelledi ya beni wasthap tan hıyar karı
Konunu adminler incelesin diye kapatmışlar ama, ceza falan olsun diye değil.İclerinden biri bana ozelden mesaj atmis noldu cicim konun kapanmis cok uzuldum diye. Dedim biz her yerdeyiz gel yeni konu actim beraber cok egleniriz korktu tabi bu sayfaya gelemiyo klavye artistii
Konuyu ciddiye alıp tartışma çıkaranlar oldu maalesef, sorun yok ama burdan devam ediyoruz.Sayfalara bakmadım daha ama niye öyle oldu ya şaka gibi. Tüm bdv fakeleri harmanlanmıştı, gülüyorduk ne güzel.
bisküvi varsa çay alabilirim kendim gibi vampire rastlamak ne güzelVampirim.ben uyumuyom kiz havadan sudann konusuyoz oyle. Cay var içen mi
artık tartışmıyoruz çok şükürHee hayirli olsuun. Kiz alttan alin kavga etmeyin ya. Valla cok uzuluyorum boyle konular okudukca. Sinirlerimize hakim olalim
Ahahahaaa yemin ederim bunların içine koca karı kaçmış hepsi aynı benimki de valizini toplar ben gidiyorum bu evden bune ya bıktım ben böyle yaşamak istemiyorum diye çemkiriyor mannakAy kıyamam valla çok zor bilirim. Hele kız çocuk bir başka zor. Çata çat cevap veriyor yahu benimkide. Geçen akşam çıktık,kızımla parka önce 2km yürüyüş yapacağız parkurda ordan kızımı parka götüreceğiz,her akşamki plan bu zaten. Bizimki bebek arabasindan indi yürüyeceğim dedi parkurda iyi dedim. Biraz arkada kaldı oradan bağıriyor eşimle bana' Bıktım sizden bıktım,böyle birşey olur mu ya? Her akşam yürüyüş. Ömrümü tükettiniz'diyor. Millet yerlere yattı gülmekten biz eşimle şok. Yani güleyimmi aglayayım mı bilemedim.
Okul gerçekten can valla canım. İnsan bir nefes aliyor,çocuk enerjisini atiyor,sosyallesiyor,biz yetemiyoruz.
hiç tartışmayacaksınız canım inşallahartık tartışmıyoruz çok şükür
Bıyık bürkcen mi bana ağamArkadaşlar edepli seviyeli muhabbet edin yoksa hepinizi banlatırım! Buranın ağası benim ayağınızı denk alın ona göre