- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Dedikodu var dediler geldik hdhfhf sen iste anam hikayenin babasini yazarim sanaolmadı ki ama hani hikaye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedikodu var dediler geldik hdhfhf sen iste anam hikayenin babasini yazarim sanaolmadı ki ama hani hikaye
Ahahahaaa vermicem istesende vermicemKiz kahve sevmem ama canimi cektirtttin heee
Dedesi emzircekmis kizHahah
Kaynanası emzirir bebekleri artık
Bihtersu saf temiz bir kızcağız onunda yüzü gülecek eminim hem onun kadar masumu var mı yeryüzünde kızcağız napmışki tek suçu sevmekAman oylelerinin yuzu guler zaten bacim. Nerde asik nerde temiz kalplisi varsa yuzu hic gulmez onlarin. Bu dunya yalan dunyaa aahh ahh
tamam o tip sapıklı hıkayelerı dınlemeye her daım hazırım o yeeeDedikodu var dediler geldik hdhfhf sen iste anam hikayenin babasini yazarim sana
Ben severim valla,sabah gözümü açar açmaz filtre kahve,kahvalti sonrasi Türk kahvesi içmeden olmaz. @Bi kahve de en sevdiklerimi yazmıs. Benimde canım çektiKiz kahve sevmem ama canimi cektirtttin heee
Dusmanlari bi catir catir catlatalim munafiklara seviyo musun beni senAhahahaaa vermicem istesende vermicem
Hiiii kahveye hayır denir mi günah günah arkandan ağlar günde 5 tane yuvarlarım da :)Ben isterim valla,bu üçkahve çeşidinede hayır diyemem.
O da olurDedesi emzircekmis kiz
Yaanii. Hangimizz sevmedik cilginlar gibii. Her insanin yapacagi hatalara dusmus. E askin gozu kordur ask aptallastirir. Hepimizin basina gelebilir cok dogal bisey yaniBihtersu saf temiz bir kızcağız onunda yüzü gülecek eminim hem onun kadar masumu var mı yeryüzünde kızcağız napmışki tek suçu sevmek
Bencede,resmen kokuyor içmediğim zaman burnuma burnumaHiiii kahveye hayır denir mi günah günah arkandan ağlar günde 5 tane yuvarlarım da :)
Aa fake uye erkeksin sen erkeksin pis sapik bizim gibi namuslu kizlara nasil boyle terbiyesizce konusursun. Adam gibi konular ac yorum yapalim arkadasim. Demekki kayninda gozun var sapikktamam o tip sapıklı hıkayelerı dınlemeye her daım hazırım o yeee
Kahveden de kokusundan da nefret ediyom her turunu icemem fal baktircagim zaman zorla iciyodum ama o ayriBen severim valla,sabah gözümü açar açmaz filtre kahve,kahvalti sonrasi Türk kahvesi içmeden olmaz. @Bi kahve de en sevdiklerimi yazmıs. Benimde canım çekti
vay canına ne marifetli dede bu böyle ay kahkahaya boğuldum bunu görünceDedesi emzircekmis kiz
hiç yani hata bile değil onun yaptıkları sevmekte suç oldu tabii doğal ne yapmış kiYaanii. Hangimizz sevmedik cilginlar gibii. Her insanin yapacagi hatalara dusmus. E askin gozu kordur ask aptallastirir. Hepimizin basina gelebilir cok dogal bisey yani
Ayy korkudan titriyorum suan nolur yapma apla ozur dilerim banlatma beni bak tum forum taniyomus seni. Kazenle o kadsr samimi olduunu ona mesajlar attigini bilmiyodum apla noluuy aci bana. Bak cok tatliyimmmPatates banlatıcan seni piss arkamda mune var benim dur bak bi kelime daha yaz seni nasıl banlatıyorum kazen banla şunu
Aaa içilmezmi kahve. Seni banlatirım haKahveden de kokusundan da nefret ediyom her turunu icemem fal baktircagim zaman zorla iciyodum ama o ayri
Benim kafa yine zehir oyle hikayeler yazarim ki gercek sanarsin kliseye girip selamun aleykum dersinvay canına ne marifetli dede bu böyle ay kahkahaya boğuldum bunu görünce
hiç yani hata bile değil onun yaptıkları sevmekte suç oldu tabii doğal ne yapmış ki
Aman Allahım adrem bunları sen mi diyorsun bu günleridemi görecektim bentamam o tip sapıklı hıkayelerı dınlemeye her daım hazırım o yeee
Tamam apla banlatma iciyom bak fotosunu da atim istersen nolur banlatmaAaa içilmezmi kahve. Seni banlatirım ha