Imzalar mısınız?

Ya en çok neye üzülüyorum biliyor musun, topladığım yardım paralarına
Konu hayvan olunca insanlar yardım etmemek için çırpınıyor, bir sürü bahaneleri var, insana veririm hayvana vermem diyen var... 1 lira kampanyası yaptım iş yerinde, herkes ayda 1 lira versin dedim, 1 lira için mücadele ettim ya, o kadar zor toplanıyor ki, sonra yana yakıla benden yardım isteyen birine teslim ettim parayı, aynı akşam onları gittiği veterinerde işim vardı, hem de hayvanı göreyim dedim gitmişken. Güldü veteriner, alemdedir o sizin yardım parasıyla, tedavi gören hayvan falan yok dedi, yıkıldım yaa

Yaziklar olsun ya cok cok gecmis olsun..
Evet bilgece aynen devam. Ailenin istegi maddi yardimdan çok sigortanin karsilamasi. Çünkü maddi yardimla nereye kadar gidebilir. En kesin çözümü sigorta... Devlet bunun için var ve bunu hatirlatmak lazım devlet büyüklerine.

Insallah hatirlarlar. Bu cocugun ve bunun gibi cocuklarin vebalini nasil aliyorlar ya.
Vekillere tonla para vereceklerine biraz kisip bu gibi hastalara ayirsinlar. Allahim ya..

Bu devlet o kadar vergi su bu aliyor, nasil olur da vatandasini boyle magdur edebilir.
Devlete pahali mi gelir sanki? Bir vekilin sakiz parasidir o... cok sinirlendim ya
Torba yasalarla birçok kanser ilacı ve bu tip özel medikal yardımcılar ödenek dışı kaldı. Hatta MPS hastası bir çocuk zeka seviyesi düşük olduğu için ilaç ödeneği kesildi. Mahkeme daha sonra lehinde karar verdi ama çocuk hayatını kaybetti. onun için de kampanya düzenlenmişti fakat sesi duyulmadı. http://www.haberturk.com/saglik/hab...n-beytullah-ilacsiz-kalinca-hayatini-kaybetti

Kampanya başlatmalarının sebebi sigortanın bu bezleri karşılaması içinmiş. Aileye yardım için ayrıca tel vermişler fakat ailenin yardıma ihtiyacının olup olmadığı henüz net değil.

Torba yasalarla birçok kanser ilacı ve bu tip özel medikal yardımcılar ödenek dışı kaldı. Hatta MPS hastası bir çocuk zeka seviyesi düşük olduğu için ilaç ödeneği kesildi. Mahkeme daha sonra lehinde karar verdi ama çocuk hayatını kaybetti. onun için de kampanya düzenlenmişti fakat sesi duyulmadı. http://www.haberturk.com/saglik/hab...n-beytullah-ilacsiz-kalinca-hayatini-kaybetti
:KK42::KK42::KK42::KK42: Allahim ya ne diyecegimi bilemiyorum. Gundemi takip etmedigim icin hicbir seyden haberim yok.
Allah boyle ailelere sabir versin.
Insallah bu çocuğun sesi duyulsa bari.
O acilari kendileri cekse anlarlar...

Ah yavrum benim. Bir nevi biz öldürdük bu çocuğu sesini duymayarak aslında. Çok ama cçok üzüldüm

Rabbim sifa versin cok uzuldum. imza atmadim cunku internet sitelerinde yapilan yardimlara pek guvenmiyorum. Bir kere yine internet uzerinden imza topluyorlardi ad soyad e mail adresimi vermistim imzada attim, daha sonra ayni site alakasiz e mail atip yardimlar istiyordu, acikcasi bundada imza vermeye cekiniyorum. Rabbim sifasini versin insaALLAH.

Ah yavrum benim. Bir nevi biz öldürdük bu çocuğu sesini duymayarak aslında. Çok ama cçok üzüldüm
O dönem çok uğraşıldı lakin kör sağır olmak isteyene bir şey anlatamıyorsunuz. bakanlığın savunması korkunçtu. "yaşasa da topluma faydalı birey olamaz, zeka seviyesi çok düşük" dediler. Ah o anneye sorsaydı oğlunu bir de.

Kampanya başlatmalarının sebebi sigortanın bu bezleri karşılaması içinmiş. Aileye yardım için ayrıca tel vermişler fakat ailenin yardıma ihtiyacının olup olmadığı henüz net değil.

Önemli olan bakanlığa sesimizi duyurmak zaten. Elden gelen yardimla nereye kadar gider. Bir söz vardır elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz diye.

Insanla maddi yardım yapsa nereye kadar yapacak. Bir gonderirler iki gonderirler üçüncüde akillarindan uçar gider.

İmza sayisi artmali.

Ya en çok neye üzülüyorum biliyor musun, topladığım yardım paralarına
Konu hayvan olunca insanlar yardım etmemek için çırpınıyor, bir sürü bahaneleri var, insana veririm hayvana vermem diyen var... 1 lira kampanyası yaptım iş yerinde, herkes ayda 1 lira versin dedim, 1 lira için mücadele ettim ya, o kadar zor toplanıyor ki, sonra yana yakıla benden yardım isteyen birine teslim ettim parayı, aynı akşam onları gittiği veterinerde işim vardı, hem de hayvanı göreyim dedim gitmişken. Güldü veteriner, alemdedir o sizin yardım parasıyla, tedavi gören hayvan falan yok dedi, yıkıldım yaa
Bu devirde kimseye güvenmicen. Internette mi yapildi kampanya?

Kıyamam yavruma ben ya nasıl içim gitti...:KK43:
Derhal imzalıyorum.Haberim bile olmazdı belki,iyi ki paylaşmışsın.

O dönem çok uğraşıldı lakin kör sağır olmak isteyene bir şey anlatamıyorsunuz. bakanlığın savunması korkunçtu. "yaşasa da topluma faydalı birey olamaz, zeka seviyesi çok düşük" dediler. Ah o anneye sorsaydı oğlunu bir de.

Vicdan yaa biraz vicdan! Savunmaya bak!

Inanamiyorum ya. Nasil boyle bir cevap verebilirler. Allah onlari bildiği gibi yapsin ne diyeyim. Yaziklar olsun ya.
O ana baba evladi ölmüş diye mi uzulsun yoksa bu laflara mi. Pes vallahi..

İmzaladım ben de. Verilen linkteki bazı yorumları okudum, bunun yalan olduğu söylenmiş. İmza kampanyasından nasıl bir amaçları olabilir ki ? Acaba verilen telefonları arayanları mı dolandırmak amaçları? Off iyice paranoyak oldum..

X