- 6 Kasım 2013
- 1.482
- 388
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Bende imzaladim rabbim sifalar versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın hepimiz arayalım, bakalım ne olacak
Kurt düştü içime şimdi
Su an cok sasirdim gercekten. Olabilir mi bir aldatmaca? Nasil ogrenecegiz. Ya eger boyle bir şey varsa artik pes derim pes. Hastaligin aldatmacasi mi olurmus. Yaziklar olsun gercekten...
Su an cok sasirdim gercekten. Olabilir mi bir aldatmaca? Nasil ogrenecegiz. Ya eger boyle bir şey varsa artik pes derim pes. Hastaligin aldatmacasi mi olurmus. Yaziklar olsun gercekten...
Ne biliyim ya. Dalaveracı insanlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olan insanlara bile yardım etmekten korkar olduk.ATTRAENTE ablanin demesine göre dogru da olmayabilirmis. Of ya bilemiyorum ki simdi.
Ya insallah dogru da degildir hani bi bebek hasta olmasin. Ama yalan soyleyip insanlarin duygulariyla oynamak da neyin nesi ya..
O yorumu ben de gördüm ama sanki adam resimlere göre fikir yürütmüş gibi geldi. Umarım kandirilmiyoruzdur. Şimdi başka birinin daha yorumunu gördüm onunla baglantiya geçeceğim.
2 gundur etkinlik change de.1kusur kisi imzalamis ve olay direkt saglik bakanligi muhatap.Olabilir mi boyle bir durum ki?
daha belli degil..Kızlar ne oldu ya doğru değilmiymiş
Ne biliyim ya. Dalaveracı insanlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olan insanlara bile yardım etmekten korkar olduk.
Ne biliyim ya. Dalaveracı insanlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olan insanlara bile yardım etmekten korkar olduk.
Aynen öyle, hayvanlara yardım edeceğim diye kaç kere çarpıldım
Kızlar gerçekten hasta bir çocuk var fakat bu yardım işi ailenin haberi olmadan başlatılmış sanırım. Umarım başkaları faydalanmaya çalışmıyordur durumdan.
Acikcasi ben internette yapilan kampanyalara pek güvenemiyorum. Ad, soyad adres, imza. Ne bilim garip geldi ve icimden imzalamakta gelmedi.
Haberlere konu olmuşlardı zaten 1-2 ay önceEvet arayalim, hatta haberlere haber verecegiz sizin icin gelip haber yapsinlar ki daha cok sesiniz duyulsun diyelim bakalim ne diyecekler. Gerçekten hastaligin adi yok.
Nedir ki bu hastalik..
İşte asıl büyük günah insanları bu hale getirmek. Ne zaman birisine yardım etmeye kalksam acaba mı diyorum. Hakkımızda hayırlısı, ne diyelim...Aynen öyle, hayvanlara yardım edeceğim diye kaç kere çarpıldım
Cidden mi? Bu hayatta en tehlikeli yaratik insan gercekten..