- Konu Sahibi Janet Jak Esim
imaladım bu arada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgece gerçek adım ile değil mi
Ilk defa duydugum için kusura bakma
tamam. bekliyorumYaa oky azcik beklesen.lutfen
tamam. bekliyorum
Rabbim yardımcısı olsun Allah şifa versin inşallah imzalarımız işe yarar
change.org dan gelmişti mailime imzalamıştım çok acı bir durum allah şifa versin yavruyaSevgili arkadasim @nickimikim7 in Siyasette paylaştığı bu konuyu sanirim kimse gormedi.
Icim ciz etti. Lutfen imzalayin arkadaslar. Lutfen.
Allahim sifa versin...
https://www.change.org/p/t-c-sağlık...ponsive&utm_term=mob-xs-share_petition-no_msg
https://m.facebook.com/suleymanozi/posts/10153132892902871
Hasta adı:Muhammet Ali Kızgın
Baba adı:İrfan Kızgın
Cep: 0539 607 14 87
Anne adı: Gülşah Kızgın
Cep: 0539 229 67 69
MEPİLEX EM adlı yara bezini Sağlık Bakanlığı 2 ay sigortadan karşılamış ama artık karşılamıyor. Bu bez olmadığında çocugun yaraları kıyafetine yapışıyor daha çok acı veriyor. Ayrıca bu bezle sarılmadıgı takdirde el ve ayaklarda erime oluşuyor, ayak ve eller yok oluyor. Sigorta karşılarsa bu ürün yurt dısından getirtiliyor. Pahalı bir ürün. Sigortanın yeniden bu hastalar için bu ürünü karşılamasını sağlamak adına medyanın dikkatini bu konuya çekmek istiyoruz.Arkadaşlar;Dileyen anne ve babayı arayarak yardım etmek isteyebilir, dileyen bu mesajı paylaşarak yardım kapılarının açılmasına vesile olabilir.Ben bu konuyu bazı internet sitelerinde ve gazetelerde haber yaptıracağım. Sizlerden de olayın sosyal medyada yayılması için destek bekliyorum.Haydi! Bismillah ya Allah diyerek işe başlayalım...
change.org dan gelmişti mailime imzalamıştım çok acı bir durum allah şifa versin yavruya
Amin amin arkadaslar sagolun.imzaladım Rabbim yardımcısı olsun şifalar versin inşallah
Amin canim..imzalıyorum çünkü... devlet demek güvence demek...
Allah şifa versin kuzuya
cok sagolun ya. Allah razi olsun.Hay Allah gece gece yüreğimi dağladınız vallahi . . . Verdim imzamı , bol takip'çili bir hesabım var hemen paylaşıyorum , Kalan sayıyı tamamlarız . .
Evet ben de yaziyorum ki ilk siralarda kalsin daha cok insan gorsun. Hele elleri ayaklari oyle fena olmus ki yavrucagin. Rabbim sifa versin ya.yazayım da yukarıda kalsın, BDV'de zaman sınırlı en fazla sayıda insan görsün.
çocuğun yaralarına içim acıdı vallaha, kendi çocuğum gibi, hiç dayanamam çocukların hastalığına, inşallah Sağlık Bakanlığı sesi duyar da yardımcı olur.
Allah yardimcilari olsun... Tez zamanda iyilesir insallah... Imzaladim...