- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 38
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
hanimlar allah hepinizden razi olsun. Sadece 5 dk ciktim 4 sayfa olmuş. Hepiniz sağolun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçim sızladı
Mutfakta ufacık elimizi yaksak ne süreceğimizi şaşırıyoruz
Nasıl dayansın bu yavru
Anası, babası nasıl dayansın...
Allah onu böyle mağdur edenleri bildiği gibi yapsın
Benim gibi milyonlarca çalışanı emekli etmeyip yıllarca süründüren devlet nereye harcıyor paralarımızı
Bu yavru hizmet almayacaksa kim alacak
Beddua etmek istemiyorum, Allah'a havale ettim
İnşallah duyurma çabalarımız sonuç verir...
Imzaladim canim boyle birseye vesile olman cok guzel bende tanidigim herkese link attim sayendeSevgili arkadasim M minnakkelebekim in Siyasette paylaştığı bu konuyu sanirim kimse gormedi.
Icim ciz etti. Lutfen imzalayin arkadaslar. Lutfen.
Allahim sifa versin...
https://www.change.org/p/t-c-sağlık...ponsive&utm_term=mob-xs-share_petition-no_msg
https://m.facebook.com/suleymanozi/posts/10153132892902871
Hasta adı:Muhammet Ali Kızgın
Baba adı:İrfan Kızgın
Cep: 0539 607 14 87
Anne adı: Gülşah Kızgın
Cep: 0539 229 67 69
MEPİLEX EM adlı yara bezini Sağlık Bakanlığı 2 ay sigortadan karşılamış ama artık karşılamıyor. Bu bez olmadığında çocugun yaraları kıyafetine yapışıyor daha çok acı veriyor. Ayrıca bu bezle sarılmadıgı takdirde el ve ayaklarda erime oluşuyor, ayak ve eller yok oluyor. Sigorta karşılarsa bu ürün yurt dısından getirtiliyor. Pahalı bir ürün. Sigortanın yeniden bu hastalar için bu ürünü karşılamasını sağlamak adına medyanın dikkatini bu konuya çekmek istiyoruz.Arkadaşlar;Dileyen anne ve babayı arayarak yardım etmek isteyebilir, dileyen bu mesajı paylaşarak yardım kapılarının açılmasına vesile olabilir.Ben bu konuyu bazı internet sitelerinde ve gazetelerde haber yaptıracağım. Sizlerden de olayın sosyal medyada yayılması için destek bekliyorum.Haydi! Bismillah ya Allah diyerek işe başlayalım...
imzaladım ınşallah ıse yarar allahım yardımcısı olsun şifa versın rabbım amın ecmaınn
Imzaladim canim boyle birseye vesile olman cok guzel bende tanidigim herkese link attim sayende
Rabbim sifa versin kucuk yavruya
amin canım esımın facesındekı butun arkadaslarınada gonderdım hepsınden ımza ıstedım allah yarve yardımcısı olsun inşallah...Amin bulutefe..
ben imzaladim,gonderiyi kendi facebook hesabimda da paylastim Allahim sifalar versin yavruya,kimseyi evladiyla sinamasin kurban oldgum Allahim
amin canım esımın facesındekı butun arkadaslarınada gonderdım hepsınden ımza ıstedım allah yarve yardımcısı olsun inşallah...
İmzaladım. Rabbim şifa versin
güncel.........
imzalayalım hepimiz......
teşekkürler Bilgece..
Dediklerinizin hepsine katiliyorum. Allah bu yavruya bu acilari reva görenleri bildigi gibi yapsin.
Yazik gunah degil mi ya? Nasil da cekiyor, nasil dayanıyor bu kucucuk bedeniyle bu acilara.
Insallah faydasi olur.
Keske bu yavru icin de yuruyusler yapilsa keske.
Belki sesi duyulur. Caresine bakilir..
Duyulabilir
Hatırlar mısınız Mps hastaları için bir konum vardı
Yarkın ve annesi ile tanışmıştık
Onların sesi duyuldu, başarmıştık o zaman
Şimdi de olabilir