- 9 Nisan 2009
- 206
- 7
-
- Konu Sahibi tornado111
Bende kanada da yasaklandığını duymuştum implantın ben arkada bi dişime implant yaptırmıştım biometri 3i çok iyi bir markaymış garantili falan denildi,bir gece ağzıma düştü vida üstündeki kaplama dişiyle,düşünce ağzımda diş bir hafiflik hissettim,rahatladım..gittim sertifikalı olduğu için 2000₺ ye taktırmıştım 3 yıl önce paramı iade aldım..bende implantı kimseye tavsiye etmem,köprü yaptırıp memnun olan çok implanttan memnun pek görmedim, geçenlerde üst dişinin sinirine gelip gözüne kadar moraranları duydumimplant diş dikkatli olun 10 yıl sonra o metal çenede erime yapanlar var kimisi agız yaraları şikayetleri var agız kanseri olanlar var boşverin bence köprü olmadı takma diş yapın geçin gidin şahsi görüşüm yabancı forum sayfalarında çok şikayet var bu yönde bende yaptırıcaktım vazgeçtim birde belli yıllarda sökülmesi gerek bakım yapılmalı o metal sonuçta sökülmeside ayrı dertmiş
8. Ayımdayım çok menüm belli sıkıntılar çektim ama öyle aman aman şeyler değil şuan kendi dişim gibi hiç bir farkı yok hiç bir yapaylık hissetmiyorum. Diş hekimimin teçrübesi bu rahatlıkta büyük rolü var.
Benim annem ilerleyen yaşına rağmen yaptırdı seneledirde kullanıyor herhangibi bir şikayeti olmadı.
Size katılıyorum benim çok sevdiğim bir diş hekimi gel eksik yere implant yapalım dedi ben güvenmiyorum implanta deyince söz veriyorum paranı iade edicem deyince yaptırdım ama 2 yıl sonra pat düştü:)))ultra iyi marka biometri3i 3.200 dü kaplamasıyla sana 2000 e yapıcam işçilik parası almıcam deyince yaptırmıştım..firma yeniden deneyelim lütfen falan dedi ama sertifika sayesinde paramı aldım..garanti demek düştükçe taktırmak demekmiş benim ağzım deneme tahtası mı ya düşüp gece boğazıma kaçıp ölseydim deyince hak verip paramı verdiler..hep ticari bu işler:)))bazen doktora gidiyorum dolgu vs oluyor eksik dişlerin yerime implant yapalım diyor hemen doktor birde ısrar ediyor neyse yine başka doktora gittim bakırköyde adını duyurmuş dişci neyse oda eksik olan arka dişe implant yapalım diyor ısrarla o esnada birisi arkada tartışıyor müşteri implant yaptınız agzın dolu yara agrı geçmiyor hiç bir dişcide muhayene yapmak istemiyor düzeltin bunu gibi o esnada yanımdaki doktor dedim implant agız kanseri yaptıgını biliyorsunuz dimi dedim oda dedi ucuz malzeme yapıyor dedi peki dedim 14 ülke yasakladı bunu sonra bana diyor herşeyi biliyorsun ne iş yapıyorsun sen diyor gülerek yurtdışına gidiyormusun diyor bana normal davranmaya başladı sonra dedi köprü en saglıklısı vs dedi salakmı sandı beni anlamadım ki o günden sonra bir daha gitmedim o dişçiye
Aynen haklısınız ısrar ediyorlar zaten bir doktor ısrarcı davranıyorsa heveslidir onu yapmakta kimse yaptırmıyordur..bilirsiniz doktorlar ısrar etmez istiyormusun der istemiyorum dersen senin istedigini yapar..ama bunlar yok yapacak kendini test edicek :) yok öyle dedim konuyu açtım böyle böyle bana avrupayı gezmişsin baya diyor :) bilgin var diyor implant hakkında ya implant olanlar hep karşılaşsam agzında çıkan beyaz küçük küçük yaralardan şikayetci doktor sitrese baglı diyormus biliyorsunuz doktorların kleşe sözüdür tıpta tadavisi olmayana sitrese baglıyorlar olayı taki tedavisi çıkana kadar.. implant söktürdükten sonra agız yaraları tekrarlamıyormuş..hani öyle farklı hastalıklar çıkarıyorki insan şaşıyor en iyisi diyorlar evet 2000 yada 3000 çekiyorlar o malzeme analiz edemiyoruzki iyimi kötümü doktor iyimiş gibi çekiyor fiyatı ya hemde ne kadar iyi olursa olsun demir bu kemike monte ediliyor matkapla adeta betonu derlercesine deliyor bu kemik hiçmi tepki vermicek vericek tabiki..köprü yaptırmıştım memnunum kendi dişim gibi maşallah ne agrı ne sızı ne agız yarası ne 10 yıl sonra implant dişim ne tepki vericek psikolojisi yok :) o baskıda kötü geçmiş olsun sizede ucuz kurtulmuşsunuz :)Size katılıyorum benim çok sevdiğim bir diş hekimi gel eksik yere implant yapalım dedi ben güvenmiyorum implanta deyince söz veriyorum paranı iade edicem deyince yaptırdım ama 2 yıl sonra pat düştü:)))ultra iyi marka biometri3i 3.200 dü kaplamasıyla sana 2000 e yapıcam işçilik parası almıcam deyince yaptırmıştım..firma yeniden deneyelim lütfen falan dedi ama sertifika sayesinde paramı aldım..garanti demek düştükçe taktırmak demekmiş benim ağzım deneme tahtası mı ya düşüp gece boğazıma kaçıp ölseydim deyince hak verip paramı verdiler..hep ticari bu işler:)))
merhaba implant yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız size iyi bir yer önerebilirim.Disime implant yaptirmayi dusunuyrm cok aciyr mu yapilirken daha disimi korkudan cektiremrdim bile.ruyalarima giriyor.bayiltilarak bu islemleri yaptirn varmi yardimlariniza ihtiyacim var tesekkurler
Ben yaptırmıştım 2 yıl önce Biometri3i yaptırmıştım 2000₺ ye geçen yaz düştü..paramı aldım, yaptırmayı düşünmüyorum tekrar, yurtdışında yasaklanan yerler var, kafatası kemiğine yabancı bir madde koymak akla uygun değil..üst dişlere yaptırıp göz sinirlerine ulaşıp kör olan duydummerhaba implant yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız size iyi bir yer önerebilirim.
İlk kez böyle bir şey duyuyorum, tanıdığım firma Başkent Er Dental diye bir firma ve implantlarına ömür boyu garanti veriyor ve şimdiye kadar şikayeti olan kimseyi görmedim. Söylediğiniz gibi riskleri olsa Türkiye'de yasaklanırdı, sonuçta insan sağlığından bahsediyoruz.Ben yaptırmıştım 2 yıl önce Biometri3i yaptırmıştım 2000₺ ye geçen yaz düştü..paramı aldım, yaptırmayı düşünmüyorum tekrar, yurtdışında yasaklanan yerler var, kafatası kemiğine yabancı bir madde koymak akla uygun değil..üst dişlere yaptırıp göz sinirlerine ulaşıp kör olan duydum
Siz bu klinikte mi çalışıyorsunuz, çok kere bahsedince reklam sandım..benim biometri 3i ferrarisi implantın denmişti:))ömür boyu garantiliymiş (evet düştükçe takılma garantili,) benim ağzım deneme tahtası değil,garantili diye para iadem yapılabildi şükür kemiğe zarar vermeden kurtuldum,Türkiye de birsürü sahte implant üretilebiliyor ülkemiz merdivenaltı üretim yerleriyle dolu..bende yaptırıp memnun görmedimİlk kez böyle bir şey duyuyorum, tanıdığım firma Başkent Er Dental diye bir firma ve implantlarına ömür boyu garanti veriyor ve şimdiye kadar şikayeti olan kimseyi görmedim. Söylediğiniz gibi riskleri olsa Türkiye'de yasaklanırdı, sonuçta insan sağlığından bahsediyoruz.
Hayır ama hem firmayı yakından tanıyorum ve çok fazla diş hekimi arkadaşım var onlarda önerdi. Kötü olmuş tabi ki haklısınız deneme tahtası değilsiniz ama merdiven altı üretilen ve genelde yerli implantlar da bu tür sorunlar oluyor. Firma da fail oranı neredeyse hiç yok o yüzden önerdim. Bence ucuz olsun aman yerli olsun derseniz o implant ağzınızda durmazSiz bu klinikte mi çalışıyorsunuz, çok kere bahsedince reklam sandım..benim biometri 3i ferrarisi implantın denmişti:))ömür boyu garantiliymiş (evet düştükçe takılma garantili,) benim ağzım deneme tahtası değil,garantili diye para iadem yapılabildi şükür kemiğe zarar vermeden kurtuldum,Türkiye de birsürü sahte implant üretilebiliyor ülkemiz merdivenaltı üretim yerleriyle dolu..bende yaptırıp memnun görmedim
Dedim ya biometri3i isviçre markası,2 yı önce 2000₺ şimdi 3500 civarı implant markalarında ilk 5 te..iyiki markalı ve sertifikalı çalıştık ki paramı iade alabildim..ben sadece implantı doğru bulmuyorum bu da araştıranlara fikir olur:))))Hayır ama hem firmayı yakından tanıyorum ve çok fazla diş hekimi arkadaşım var onlarda önerdi. Kötü olmuş tabi ki haklısınız deneme tahtası değilsiniz ama merdiven altı üretilen ve genelde yerli implantlar da bu tür sorunlar oluyor. Firma da fail oranı neredeyse hiç yok o yüzden önerdim. Bence ucuz olsun aman yerli olsun derseniz o implant ağzınızda durmaz