- 3 Temmuz 2017
- 282
- 283
- Konu Sahibi tornado111
n dört dişim kaplamaydı biri kırıkırılma için doktora gittim. Doktor "bunca zamandır kaplamaların iyi dayanmış ama bunların kökleri de gitmiştir"diyip bana implant önerdi. 4 dişe nakit olarak 10.000 Euro verdim. Diş doktorum Nişantaşı'nda ve en ünlü kişilerin dişini yapan doktor olarak anılıyor. 2 sene boyunca gittim geldim, çünkü hepsi teker teker sallandı ve tekrar takıldı. Önce dişlerin içindeki yapışkanlar iyi temizlenmemişolduğundan, ıçlerinde bişeyler hissedip durdum. Tekrar içlerini temizlediler, bu arada dişlerinden beyaz beyaz sular geliyordu. Meğersem diş kemiklerim erimiş. Diş kemiklerim erdiği için yaşlılar gibi burnunum altı içe çöktü ve dişlerimle burnumun arasındaki damaklar gitti. Demirler ortaya çıktı. Demirleri kapatmak için yeni dişler yaptılar üstü kırmızı damak gibi. Ve yine onların üzerindeki kemikler eridi, damak tamamen gitti. Şimdi tek dişimin üstünde hiç damağım yok. Burnumun altından itibaren demirlere tutturulmuş dişler var. Konuşamıyorum, çünkü orası hep kuruyor ve dudağım oraya yapışıyor. Hep o kısmı dilimle, dudağımla ıslatmam gerekiyor. Resmen iş hayatımı bile etkiledi, müşterilerle konuşurken s harfini söyebilmek bayağı uğraşıyorum ve kendime olan güvenim sıfırlandı resmen. Bütün hayatım alt üst oldu. O da yetmezmiş gibi şimdi burnumun içinde bitmek bilmeyen, doktorların anlam veremediği iltihaplar var. Artık ne yapacağımı bilemiyorum.
arkadasim tedavi olabildin mi ne yaptin kime gittin implatta hic bir sorun cikmayacagini soyluyolar bide israr ediyolar Allah dogru durustlerle karsilastirsin