Kızlar artık ne yapacağımı şaşırdım. 34 aylık bir kızım var. tam 18 aylıkken üzerimde geceden sabaha tam 6 saat boyunca aralıksız yatınca dayanamadım ve memeyi kestim. Aslında kesmek için ideal bir zaman çünkü hem alacağını almıştı, daha fazla süt gelmiyordu hem de aklı tam kesmiyordu. Kara biberle işi 1 günde hallettik çok şükür. Çok korktum zor olacak diye ama sorunsuz bıraktı. Ama bu zaman oldu hala beni ellemekten vazgeçemiyor! Dakka başı gelip mıncıklamak istiyor. Gece uyanıyo mesela, ya da uyurken kucağıma alıyorum uykusunda bile elini kıyafetimden içeri sokup elliyor. Kucağıma alıyorum sürekli aynı şeyi yapıyor. Ağzında bir memiş memiş şarkısı bütün gün içinde memiş geçen şarkılar besteliyor
Ben ayaktayken bile koşa koşa gelip uzanmaya çalışıyor. Yani bir şeylerle korkutmayı doğru bulmuyorum ama en sonunda dedim "seni japon yapıştırıcısıyla yapıştırıcam memeye bir daha hiç bırakamaycaksın" diye
o zaman korkup kaçıyor ama hiç fayda etmiyor, başka bir zaman yine geliyor. Artık bana da fenalık geliyor bir noktadan sonra!.. Zaten rahat verseydi 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum ama o zaman anladım ki artık beslenme olayı bitmiş, emzik olmuşum ben! 1,5 yaşına gelmiş bir çocuk gecede 3-4 defa kalkarmı, ne zaman memeyi kestik gece uyanmaları da bitti..Sizce erken mi bıraktık? Ondan mı böyle oldu? Ne yapabilirim? Yardım edin lütfen:44: