IMCI Denilen Sperm Seçme Yöntemi Uygulayanlar

Bende iki saat oonce yucel beyi aradim ameliyattaymis beni aksama dogru arayacaklar insallah.Ben kendisiyle gectigimiz kasim ayinda gorustum muayene de oldum benim yumurtaliklari yeterli buldu umutlu da konustu hatta hazirliksiz gelmistim cider sayesinde ucretsiz muayene oldum birkac unlu yerde orasi da ucretsizdir zannettim .200 tl ydi ozaman icin.Izmir den geldigim icin beni oyle kontrol etmeden gondermedi ve yarim saat zaman ayirdi bana, fakat parasal sebepten ben Umut u tercih ettim iki kere ama olmadi, o yuzden fiyati sormak istedim bide tecrubeni burasi hakkinda .Msn den yazarsan simdi girerim'

kizlar ya bu yontemi kocaa bahceci klinigi yapamiyormu yaaa kafamçokkarıştı yaaaa ben bu hastanede hersey var diye biliyorum ama kimse ondan bahsetmiyor bana bu konudabilgi verin lutfen kizlar ben hem spermleri buyuterek inceletmek ve co cultur itiyorum bu yontemi her hastane yapmiyomu yaaaaa delikafadulden

kizlar ya bu yontemi kocaa bahceci klinigi yapamiyormu yaaa kafamçokkarıştı yaaaa ben bu hastanede hersey var diye biliyorum ama kimse ondan bahsetmiyor bana bu konudabilgi verin lutfen kizlar ben hem spermleri buyuterek inceletmek ve co cultur itiyorum bu yontemi her hastane yapmiyomu yaaaaa delikafadulden

bahçecide co-culture veya ımcı yok. memorial veya brüksel tıp merkezi uyguluyor

Hulya sana sana mail attım verdiğin mail adresine. ınşallah güzel sonuçlar alırsınız hepiniz.

hülyacım ve babytwincim çok saolun cevaplarınız için. kafamdaki soru işaretleri bitti.
ben ımcı ve macsı aynı şey zannediyordum. peki sizce hangisi daha üstün yani hangi yöntem daha başarılı..ben macsın henüz kabul görmediğini başarısının kanıtlanmadığını duymuştum ama emin değilim. çünkü emin olmayanlar merkezlerinde bu yöntem olmayanlar..
bizde morfoloji %1 ve ileri hareketli 0..bu durumda sizce hangisi daha faydalı olur...
çok soru sordum galiba:)yerimseniben

bize ımc uygulanmış.. bahceci kliniğindehemde nası yok

ya sanırım bu macsın reklamı çok oluyor o zaman. neden peki merkezler ımcıyı almıyor merkezlerine acaba çok mu pahalı?

mesela ko-kulture bahceci farklı yapıyor rahimden parca alacaklarına kapsülle embriyoları rahime bırakıyolar 3 gün sonra çıkarıp ytransfer ediyolar

şu iyidir bu iyidir diyemeyiz bence arkadaşlar. biz doktor ya da konunun uzmanı değiliz çünkü. ikisi de farklı teknikler. bence uygulayan merkezlerden edinin doğru bilgileri... ya da web sitelerinden araştırın. birçok sperm seçme tekniği var, imci de macs da bunlardan birisi. uygulayan merkezlerin başarı oranlarına katkısını sorabilirsin esilamısra mesela canım. sevgiler...

arkadaslar ben arastırdım cok ımcs memorielde yeditepde ve yüce beyde var diger yerlerde mesela umut bana şey demişdi bizim cihazımız ımcs kadar büyütebiliyor gerek duymuyoruz demişlerdi ama negatif olunca bazen düzgün spermi bulamayabiliyoruz demişdi oyüzden bence morfoda ımcs şart

Bende iki saat oonce yucel beyi aradim ameliyattaymis beni aksama dogru arayacaklar insallah.Ben kendisiyle gectigimiz kasim ayinda gorustum muayene de oldum benim yumurtaliklari yeterli buldu umutlu da konustu hatta hazirliksiz gelmistim cider sayesinde ucretsiz muayene oldum birkac unlu yerde orasi da ucretsizdir zannettim .200 tl ydi ozaman icin.Izmir den geldigim icin beni oyle kontrol etmeden gondermedi ve yarim saat zaman ayirdi bana, fakat parasal sebepten ben Umut u tercih ettim iki kere ama olmadi, o yuzden fiyati sormak istedim bide tecrubeni burasi hakkinda .Msn den yazarsan simdi girerim'

Merhaba Hülya sabahtan beri sizlerin yazışmalarını okuyorum. Bende sen gibi Umut Tüp bebekte yaptırdım.Geçen salı benden yumurta toplandı hep yumurtalarıma iyi demelerine rağmen sadece iki olgun çıktı ve onlarda döllenmedi. Trasnferim olmadan işlemim iptal edildi. Enver Bey tatile gitmiş bilgi bile alamadım bana embriyologlar söyledi.
Şimdi regl olunca bilgi almaya gideceğim. Sen ikinciye yaptırdığında indirim sağladılar mı? Çünkü benim transerim bile gerçekleşmedi

Bende sen gibi fiyat yüzünden Umut a gittim aynı sen gibi Brükseli araştırıyordum bende.
Offf ne uzun sonu belli olmayan bir yoldayız

Evet simdi Yucel Bey dedim.Ben 2007 nin sonuna dogru histeroskopi olmustum bisey de cikmamisti.Simdi Yucel Bey e tam karar verdim zarzor tedavi parasini ayarladim bu seferde histeroskopi yapmam lazi dedi ve fiyat 3000 tl.Ben Izmrde 400 demislerdi 250 ye yaptirmistim 2007 de.Eee bu sefer histeroskopi yaptirsam mikroyu yaptiramiyacagim.Ya hep boyle oluyor tam pahali duzgun bir yere gore kendimi hazirliyorum bunlar basliyor sunu yapmam lazim , sasti kaldim vallahi

Ilaciydi histeroskopi pgt cocultur derken 10.000 tl.Tutmazsa yine arkani donup gideceksin yetti be vallahi

hülya canım birşey sormak istiyorum memorial i neden hiç düşünmedin? orada da ımcı varsa? hem büyük ve güvenilir bir merkez.

bende brükseli son bi kaç zamandır duyuyorum ya bende Allah korusun eğer bahcecide bişi olur memnun kalmazsam ve tutmazsa bu 2.denemem memoriali düşüneceğim kesinlikle

hülya 35 şimdi istanbul cerrahiden bir prof rahimdeki yapışıklığın kimyasal gebelik nedeni olamayacağını ama 2. tedavi öncesi düzeltilmesi gerektiğini söyledi. Bunu anlıyorum. Ama yücel bey kesin kimyasal gebelik olmadı düşük nedeni olacağını ve acil histeroskopi gerektiğini ve yarın yapabileceğini söyledi. adetin 17. günü. eğer olmazsa öbür aya kalıp vakit kaybı olacağını söyledi. yaş nedeniyle acele etmekte haklı. ama bu kadar sıkıştırması ilk sorusunun histeroskopi olması (yani eminim benim rahim filmi temiz de olsa histeroskopi diyecekti) ve istediği ücret benim canımı sıktı. ben memorial ile de bu hafta sonu görüşeceğim. iyi düşünmek lazım. sana da iyi tedaviler canım

Sagol deniz bulut.Gulencim eger tedaviye baslamadiysan henuz ve problem erkek faktoruyse lutfeeeen imci cocultur olan biyere git.Benim yasadiklarimi kaybettiklerimi kaybetmesin kimse

Back