IMCI Denilen Sperm Seçme Yöntemi Uygulayanlar

hülya ımcs gelmiş ctesi enver beyle görüştüm toplantı vardı şişlide ma ben yeditepeünversitesinde deneyebilirim orda da var imcs benim embiroyolarda kalitesiz oluyor snein blostasist oluyormuş benim olmuyor hrs ankarada sena81benim bir arkadasım var onlardad sorun morfolojiydi mayada denedi macs yöntemi ile degil ama parası yetmmeişdi olsun şansımı deniycem ddei ve orda tutdu hamile

hülya ımcs gelmiş ctesi enver beyle görüştüm toplantı vardı şişlide ma ben yeditepeünversitesinde deneyebilirim orda da var imcs benim embiroyolarda kalitesiz oluyor snein blostasist oluyormuş benim olmuyor hrs ankarada sena81benim bir arkadasım var onlardad sorun morfolojiydi mayada denedi macs yöntemi ile degil ama parası yetmmeişdi olsun şansımı deniycem ddei ve orda tutdu hamile

zamanı gelip Allah ol dedikten sonra oluyor.ama bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.artık hayırlısını dilemekten başka çare yok.inşallah tüm isteyenler annelik duygusunuz tadarız.

GUNESE
Umut Tup Bebek imci mialmis.Imci nin uydurma oldugu dusunuluyordu.Keske bana da denk gelseydi.Simdi ben de Hrs ile Bruksel arasinda kararsiz kaldim.Yeditepede fiyat nasildi.Maya da fiyatlar nasil bilgin var mi.Sagol arkadasim verdigin bilgiler icin.Birkac gundur HRS yi deneyen birini ariyorum kimse yok sanirim bulamadim kimseyi.Evliya Celebi misali Turkiye yi geziyoum ariyorum ben nerden vazgecsem hemen hemen herkes ordan olumlu sonuc aliyor.Alsinlar da Allah herkese nasip etsin de ben ne zaman dogru yere karar verecegim artik bilmiyorum.

arakdaşlar ben maya'da denedim. macs tekniği nedeniyle tercih ettik ama eşimin o gün değerleri öncekine göre daha iyiydi. yapılmasına gerek görülmedi.
hamileliğimi öğreneli 3 gün oldu :) allah'ım saa çok şükür önce senin sayende sonra maya sayesinde çok güzel bir tedavi dönemi geçirdim. ilk denememde tuttu çok şükür.
fiyatları da çok uygun. başarı düzeyleri çok yüksek bir merkez ama raporlu hasta fiyatına indirmişlerdi fiyatlarını. ben de b kampanyadan yaralandım. 2142 liraya tedaviye girdim. ilaçlarım da pco olduğum için çok az tuttu. tavsiye ederim gönül rahatlığı ile.

arakdaşlar ben maya'da denedim. macs tekniği nedeniyle tercih ettik ama eşimin o gün değerleri öncekine göre daha iyiydi. yapılmasına gerek görülmedi.
hamileliğimi öğreneli 3 gün oldu :) allah'ım saa çok şükür önce senin sayende sonra maya sayesinde çok güzel bir tedavi dönemi geçirdim. ilk denememde tuttu çok şükür.
fiyatları da çok uygun. başarı düzeyleri çok yüksek bir merkez ama raporlu hasta fiyatına indirmişlerdi fiyatlarını. ben de b kampanyadan yaralandım. 2142 liraya tedaviye girdim. ilaçlarım da pco olduğum için çok az tuttu. tavsiye ederim gönül rahatlığı ile.

canım bende nisan sonu aldığım negatif sonucundan sonra mayaya gittim.osman hoca muayene etti.osman hoca haziran sonu adet olduğumda başlayalım dedi.biz haziranda tatile gidicez.o yüzden haziranda denemek istemiyorum.temmuz sonu adetimle Allah nasip ederse tedaviye başlıyacağım.ben endo hastasıyım eşimdede marfoloji %0.benim kısa protokol olacak.konyadan gidiyorum çünkü.bu 3. denemem olacak.inşallah sonuç seninki gibi güzel olur.

inşallah sena. eşin sigara içiyorsa bıraksın. beslenmesine dikkat etsin. kendine iyi baksın. tatilde bol bol yüzün. inşallah allah yüzünü güldürür canım. :1hug:

hülya yeditepe rapor cıkarıyor cnm 2060 ytl yapıyor+ilaclar umut enver bey banda dedi biz ıcms cok güvenmiyoruz ama denemeye basladık dedi ben yeditepe cem beye gitigimde kendisi söyledi bana ımcs ile %25 daha artırıyor şansı ddei hrs den bilmiyorum ama bi cok kişi memmun degildi maya için iyi deniyor ama isst merkezlerini sorarsan bence memoriel umut yeditepe iyi olarak düşünüyorum arastırıyorum yücel karamanda iyi zaten ilk o getirmiş ımcs yöntemini ama ben yücel beye para konsunda kızgın oldugumdan gitmiyorum histerkopimi ona yaptırıcakdım ben yıllar önce indirim istedigimde benim adım var indirim yapamam gibi konuştu oyüzden soguk bakıyorum oraya

inşallah sena. eşin sigara içiyorsa bıraksın. beslenmesine dikkat etsin. kendine iyi baksın. tatilde bol bol yüzün. inşallah allah yüzünü güldürür canım. :1hug:

sağol canım eşim sigara günde 5-6 tane içiyordu ama bırakalı 2 hafta oluyor.inşallah başlamaz.bakalım canım hayırlısı.

Sevgili Gunese
Sagol arkadasim.Ben de Umuta karar vermeden once Yucel Beye gitmistim iyi bir dr. ama masallah 9000tlgibi bir rakam cikardiydi o yuzden Umut u tercih etmistim.Simdide imci ve kokultur olan bir yer ariyorm.Bruksel 9000 tl hrs ilaclar haric 5000tl ye geliyor, karar veremedim.Habire Ankaralilara Hrs yi soruyoum, bir Allahin kulu cikmadi burda tedavi goren bilmiyorum ne yapacagmi.Hrs ile gorustum ,, ben Agustos ta denemeyi dusunuyorum bunun icin koklutur icin haziranin 8 inde gitmem gerekiyor.1060 tl cocultur icin verilen fiyat.

hülya 4 deneme yaptım eşimde sayı 10 milyon ama morfoloji 0 ikisi si anatolia da ikisi hrs de idi .Son iki denemede bana blastosist co culture ve ımsı ne varsa yaptılar ama maalesef tutmadı.Hrs de yapmış olan biri var mı diye sormuşsun ona istinaden söyledim. Ben temmuz ayında memorialda yaptıracağım allah yardımcın olsun. Birde tüp bebek merkezleri bölümünden hrs ve brüksel tüp bebek merkezi hakkındaki bilgilere ulaşabilirsin. Bana da sormak istediğin birşey olursa seve seve yanıtlarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekkurler tess ve gunes.Ben ozel mesajin nasil atildigini bile bilmiyorum.Ama eger istersen msn aderesimi de veririm.Hrs de basari orani nasil , sonuc alamamissin ama aldigin izlenimler nedir.Bu hastane nasildir.Tarik Bey ve Semra Hanimla gorustum telefonla.Agustosta denemeyi dusunuyorum.Bunun icin haziranin 8-11 i arasi gelmen gerekiyor dendi, kararsizim ya brukseli yada hrs mi diye dusunuyorum.Benim 7. denemem olacak.Bana laboratuar olarak cok iyiolduklarini soylediler vs. Bana da en son umut 3 tane blasto koymustu ve olmadi 7. denemem olacak.HRS de fiyat kaca.Bir de kampanya yapmislar dort deneme ve iki deneme yaparsan sonuc olmazsa %50 iade edilir diye.Aradim ama daha yururluge girmemis.Orda coculturlu uygulama kaca maloldu.Hrs de devam etmeyi dusunmuyor musun.Nasil bir aciklama getiriyorlar olmamasiyla ilgili.Biraz tecrubelerini yazarsan sevinirim.Acaba Kibris taki merkezler daha mi basarili kendi yumurta ve spermle uygulamalardan bahsediyorum.Sastim kaldim vallahi , ne yapacagimi bilmiyorum.
ed

sevgili hulya35, lutfen yaaa nolur hrs merkezine gitmeeeeee.....

orda sadece gorsellige onem verilmis baska hic bir sey yok inan baskasini etkilemek his istemem ama orda 7.ciyi deneyecek biri icinde susmak bana agir gelirdi.... nolur baska merkeze git...

fiyatlari hem pahali hem bilgisiz hemsireler var ya daha neler neler......
lutfn

hakkinda hayirlsi olsun.

gunes, yeditepede bu islem icin ayricana ucret alacaklarmi senden canim...imci icin...

tup ebebk rapruyla 2.060 fiyatlari birde bu islem cijn ayri parami alacaklar yoksa bu 2.060 icindemi

sevg

evet hrs için konuşucakdım bende hülya ile sevgili caney yeditepede ımcs için ek üçret alınmıyor zaten kulanıyorlarmış hatda bu sitede bir arkadasımızında morfolojiydi orda imcs ile denedi tutdu 2060 ytl tedavi için +ilacların yüzdesi raporla birlikde 2060 prof farkı var normalde raporla 840 ytl yapıyor sanırım baska merkzler ama prof farkı diye bişey alınıyor oyüzden 2060 sen ne düşünüyorsun caneycim

Sevgili Gunese
msn adresim:hulyaakkus2@hotmail.com
Arkadaslar HRS hakkinda yada Bruksel tup bebek merkezi arasinda kararsiz kaldim.Benim 7. denemem olacak.Icinde imci cocultur ve pgt olan bir yer ariyorum.Bunlari yapan bildiginiz cok iyi bir var mi ve benim dusundugum bu iki merkez hakkinda bilgisi tecrubesi olan . lutfen yardimci olun.

Caney 37.rkadaslar msn den yazin lutfen bilgilerinizi paylasin benimle lutfen .7. denemem olacak, artik bittik.Yardimlarinizi bekliyorum.

Tess arkadasim sana da coook tesekkurler.Bana tecrubelerini msn den yazarsan sevinirim, cunku benim dusundugum yerde tam iki kere denemissin fiyatini ve durumlarin nw oldugunu cok iyi bilirsin.msn adresim: hulyaakkus2@hotmail.com

Back