Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hrs için konuşucakdım bende hülya ile sevgili caney yeditepede ımcs için ek üçret alınmıyor zaten kulanıyorlarmış hatda bu sitede bir arkadasımızında morfolojiydi orda imcs ile denedi tutdu 2060 ytl tedavi için +ilacların yüzdesi raporla birlikde 2060 prof farkı var normalde raporla 840 ytl yapıyor sanırım baska merkzler ama prof farkı diye bişey alınıyor oyüzden 2060 sen ne düşünüyorsun caneycim
sevgili hulya35, lutfen yaaa nolur hrs merkezine gitmeeeeee.....
orda sadece gorsellige onem verilmis baska hic bir sey yok inan baskasini etkilemek his istemem ama orda 7.ciyi deneyecek biri icinde susmak bana agir gelirdi.... nolur baska merkeze git...
fiyatlari hem pahali hem bilgisiz hemsireler var ya daha neler neler......
lutfn
hakkinda hayirlsi olsun.
Sevgili Gunese
msn adresim:hulyaakkus2@hotmail.com
Arkadaslar HRS hakkinda yada Bruksel tup bebek merkezi arasinda kararsiz kaldim.Benim 7. denemem olacak.Icinde imci cocultur ve pgt olan bir yer ariyorum.Bunlari yapan bildiginiz cok iyi bir var mi ve benim dusundugum bu iki merkez hakkinda bilgisi tecrubesi olan . lutfen yardimci olun.[/QUOTE
Hülya merhaba,ımcı ve cocultur mermorial'de de var,orayı da araştır istersen,bende orada tadevi olmayı düşünüyorum,bizdede morfoloji ve hareket 0.
güvenç beye gitmek istiyorum orada.