hülya ımcs gelmiş ctesi enver beyle görüştüm toplantı vardı şişlide ma ben yeditepeünversitesinde deneyebilirim orda da var imcs benim embiroyolarda kalitesiz oluyor snein blostasist oluyormuş benim olmuyor hrs ankarada sena81benim bir arkadasım var onlardad sorun morfolojiydi mayada denedi macs yöntemi ile degil ama parası yetmmeişdi olsun şansımı deniycem ddei ve orda tutdu hamile
hülya ımcs gelmiş ctesi enver beyle görüştüm toplantı vardı şişlide ma ben yeditepeünversitesinde deneyebilirim orda da var imcs benim embiroyolarda kalitesiz oluyor snein blostasist oluyormuş benim olmuyor hrs ankarada sena81benim bir arkadasım var onlardad sorun morfolojiydi mayada denedi macs yöntemi ile degil ama parası yetmmeişdi olsun şansımı deniycem ddei ve orda tutdu hamile
arakdaşlar ben maya'da denedim. macs tekniği nedeniyle tercih ettik ama eşimin o gün değerleri öncekine göre daha iyiydi. yapılmasına gerek görülmedi.
hamileliğimi öğreneli 3 gün oldu :) allah'ım saa çok şükür önce senin sayende sonra maya sayesinde çok güzel bir tedavi dönemi geçirdim. ilk denememde tuttu çok şükür.
fiyatları da çok uygun. başarı düzeyleri çok yüksek bir merkez ama raporlu hasta fiyatına indirmişlerdi fiyatlarını. ben de b kampanyadan yaralandım. 2142 liraya tedaviye girdim. ilaçlarım da pco olduğum için çok az tuttu. tavsiye ederim gönül rahatlığı ile.
inşallah sena. eşin sigara içiyorsa bıraksın. beslenmesine dikkat etsin. kendine iyi baksın. tatilde bol bol yüzün. inşallah allah yüzünü güldürür canım. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?