IMCI Denilen Sperm Seçme Yöntemi Uygulayanlar

belki de ek olarak ücretlendirilmiyordur, ben haftasonu brukselle görüşmeye gideceğim, o zaman detayları sormayı planlıyorum.

brüksele gittikten sonra bizide bilgilendirirmisin.gerçi bizim istanbula gelmemiz biraz zor olacak ama olsun.eğer sizin sorununuz erkek infertilitesi değilse gerek yok zaten.

brüksele gittikten sonra bizide bilgilendirirmisin.gerçi bizim istanbula gelmemiz biraz zor olacak ama olsun.eğer sizin sorununuz erkek infertilitesi değilse gerek yok zaten.

bizde erkek problemi yok ama yine de aldığım bilgileri burada paylaşırım tabi.

cok sevindim cnm inş kucagına nasip eder sevgiler

canım hayırlı olsun.idrarda çıktıysa kandada çıkar merak etme.kendine iyi bak.a.s.

kıslar döllenmeye bırakılıyoya embriyolar
3.günden sonra sperm devreye girermiş diyolar doğrumu

ilk 3 gün yumurta döllendirir diyolar yalanmı yani o

yum toplanırken eşlerden sperm alınıyo ve dollendırılıyo............uçuncu gun guzel bolunme ve gelışme gosternler anneye tarnasfer edılıyo........

Bizde de morfoloji problemi var.6 negatif denemem var.Simdi imci olan bir yer ariyorum.Ankara Hrs ile Bruksel arasinda kaldim.Bruksel de ici var fakat HRS de tam emin degilim.Bakalim bu yola baslarken en fazla 3 denerimsonucuda 3 e kalmaz alirim diyordum.6 oldu ve ben hala uslanmadim arayis icindeyim.4denemem Izmir de 2 denemem de Umut Tup Bebek te oldu.Benim hatam eger imci si olan bir yerde yaptirmamaktir.Cunku morfoloji problemin varsa imciyle cozulur bu belki.Ben hep imci olmayan yerleri sectim.Doktorlarim da kesinlikle pesini birakma diyorlar.Insan birakamiyor da.Bilmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz

ben de brüksel tüp merkezini araştırıyorum da hrs nedir acaba? benim bu cumartesi randevum var. sanıım bana histeroskopi yapılacak. yücel by iyiymiş bu konuda diye duydum

slm hülya benimde 4, olucak bende umutda denedim ama omadı bende ımcs yöntemine taktım umuta yeni gelmiş diyorlar ma ben yeditepeyide düşünüyorum napıcamı bilmiyorum

Umutta IMCI yok daha 17 sinde ordan dondum canim.O yuzden sanirim IMCI memorial bruksel ve Ankara da HRS de var.Son iki denememi ben de umutta yaptim.Blasto olustu ama sonuc alinamadi.Enver Bey de cok iyi bir dr.ama sonuca ulasamadik.Benim sanirim daha fazlasina ihtiyacim var.Gerci dort denemenin sonunda da boyle dusunup Istanbula gitmistim ama sonuc yine negatfi oldu.HRS hakkinda bilginiz var mi .Istanbul daymis sanirim.Benden sana tavsiye cokultur ve imci olmayan bir yerde yaptir.Benim gibi yapma.Ucuz derken daha pahaliya maloluyor ve sonucta senin vucudun yipraniyor

bizdede marfoloji sorunu var.aslında istanbula gitsem brükselde denemek isterim.ama çok zor.3. denemem ankarada olacak.mayada düşünüyorum.mach yöntemi varmış.bu yöntemlede sağlıklı spermler seçilebiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…