benim bildiğimde imam nikahı yapıldığı zaman saklamamak lazım. baba olayını bilmiyodum benim var ama yok. annemle babam ayrı görüşmüyoruz en son görüştük bi kaç aydır bi babanın yapmıcağı şeyleri yaptı daha yeni kurtulduk galiba diyorum inşallah kurtulmuşuzdur da artık rahat ederiz. ben hayatta onunla konuşmam sonuçta annem var
benim bildiğimde imam nikahı yapıldığı zaman saklamamak lazım. baba olayını bilmiyodum benim var ama yok. annemle babam ayrı görüşmüyoruz en son görüştük bi kaç aydır bi babanın yapmıcağı şeyleri yaptı daha yeni kurtulduk galiba diyorum inşallah kurtulmuşuzdur da artık rahat ederiz. ben hayatta onunla konuşmam sonuçta annem var
mehiri unutma canım mehirde sorulucak. mehiri biliyo musun bilmiyorum ama kadına teminattır para altın mal mülk gibi şeyler oluyo kadın istediği sürece erkek vermek zorunda onu ama hakkım helaldir ben mehir istemem dersen sen bilirsin ama o anda imam nikahında bişey söylemesi lazım. kadın istediği halde erkek vermezsede kul hakkına giriyomuş
benım kendı babam öldü ama zaten sağkende ayrıydık annem ben bes yasındayken şimdiki babamla evlendi Allah razı olsun öz babanın yapmadıgını yaptı bana hoca baba sordugundda ben utanarak uvey dıyorum ama uvey babamı soyledım ızın de yetkıde onda dıye sonra buyukler hocaya durumu anlattılar hoca da benım yanımda babama sormustu musaden var mı dıye ama once aıle buyuklerıne sormus karsı olan varmı dıye herkes yok demıs nıkah sırasındada babama soruldu. da sen nıye sımdı ımam nıkahı kıydırmak ıstıyosun kı ımam nıkahından sonra 3 yada 6 aya kadar karı koca olmanız gerekıyo bıldıgım kadarıyla yoksa nıkah dusuyo yanlıs bılmıyosam hemde ımam nıkahı bıraz cesaret verıyo kadına da erkegede yanlıs anlamadıysam zına yapmıs olmamak ıcın mı acele edıyosunz ımam nıkahında? ayrıca hocalar ımam nıkahını resmı nıkahtan once kıymıyolar evlılık cuzdanını ıstıyo cunku yasak hocanın kıydıgı anlasılır yada tespit edılırse ceza alıyo o yuzdnde kıymıyolar bence hıc gırme bu ıslere hersey aılenın bılgısınde olsun hıc agzının tadı bozulmasın bekle sabret zamanı gelınce olsun hersey.