- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
o çocuk kimden peki?43 yaş büyük eşinden mi?yoksa evli adamlardan birinden mi?ben orasını çözemedimSen böyle buram buram dram yaşarken oğlun ne yapıyor?
Ondan hiç bahsetmiyorsun varsa yoksa evli sevgililerin senin akıldan mantıktan uzak verdiğin aşırı tepkiler.
Ona bişey hissettirmedim. Kendi içimde yaşadım herşeyi işte.Sen böyle buram buram dram yaşarken oğlun ne yapıyor?
Ondan hiç bahsetmiyorsun varsa yoksa evli sevgililerin ve senin akıldan mantıktan uzak verdiğin aşırı tepkiler.
zor şeyler yaşamışsın hem de çok zor ama aradan uzun zaman geçmiş.bunların tedavisi tekrar hatalara yelken açmak değil.çocuğuna sarılıp birlikte hayata tutunmak aklı başında yaşamaya başlamak olmalıydı.sen artık annesin önce bunun farkına var lütfen14 yaşımda dayımın tecavüzüne uğradım. Yıllarca tacizine maruz kaldım.
Babamdan ağzımdan kan gelene kadar dayak yedim.sürekli şiddet gördüm. Kurtuluş olarak hata yaptım çok erken yaşta evlendim. Mutlu olamadım. Başka dünya aradım hep mutlu olmak için. Bulamadım.
Eski eşinden bildiğim kadarıyla.o çocuk kimden peki?43 yaş büyük eşinden mi?yoksa evli adamlardan birinden mi?ben orasını çözemedim
Neden psikolojik destek almıyorsun? Sürekli hala ilişki aramak yerine önce bu sorunları çözmelisin. Böyle evli adamlarla gezip tozup sokakta evli adamlarla sarmaş dolaşıp gezeceğine kendi sorunlarına dön14 yaşımda dayımın tecavüzüne uğradım. Yıllarca tacizine maruz kaldım.
Babamdan ağzımdan kan gelene kadar dayak yedim.sürekli şiddet gördüm. Kurtuluş olarak hata yaptım çok erken yaşta evlendim. Mutlu olamadım. Başka dünya aradım hep mutlu olmak için. Bulamadım.
Canlı cenaze gibiydim. Yazılarınız bana iyi geliyor kızsanız bile
Vallahi çok güvenmiştim. İnanmıştım
Olmadım kiMeslek olmuş artık metreslik.
Duygularını bu kadar abartılı yaşarken oğluna hiçbirsey hissettirmedin demek.Ona bişey hissettirmedim. Kendi içimde yaşadım herşeyi işte.
Niye bu adamlar hep evli peki? Etrafta bekar adam mı yok?Olmadım ki
Yürekli biri sandımNeyine?
En kötüsü karşı binada hep görmek zorunda kalıcam napıyım bunun için ben... Diner dimi içimdeki öfkem. Verdiğin sözleri tutmadın hayatımı maffettin dediğimde
" ben değil senin hayatını 17 yaşında seni. s..... kişi maffetmiş dedi. Küfürünü yazamadım buraya. Bu da çok ağır geldi bana. O gün bütün gün ağladım
Olmadım ki
Bu ara neden herkese açiklama yapiyormuşuz gibi hissediyorum bu durumdan gayet sıkıldım ben ne metres miş arkadaş kk da açiklama yap yap bitmediBurada kimse durduk yere linç etmiyor. İlk evli adamı bulduğunda dayağını yediğinde saçmalama senin çocuğun var dediler. Aşk kadınıyım ben dedi. O adamın karısıyla dahi mesajlaştı saçma sapan. Evli olmasına değil kadının aşkım demesine bozuldu.
Şimdi gitmiş yine evli birini bulmuş.
Böyle biri de hak ediyor her tür yorumu
Of of ben tahmin etmiştim ağır hasar almadan bir kadın kendine bunları yaşatmaz.. ama sen anneymissin madem sorumluluğun aynı kaderi yavruya yaşatmamak bak hayat yutmuş seni onu da mı yutsun? Hadi bırak artık kurban olmayı melankoliyi ayağa kalk sen annesin yavruna tutun onu yutmasın şu hayat.14 yaşımda dayımın tecavüzüne uğradım. Yıllarca tacizine maruz kaldım.
Babamdan ağzımdan kan gelene kadar dayak yedim.sürekli şiddet gördüm. Kurtuluş olarak hata yaptım çok erken yaşta evlendim. Mutlu olamadım. Başka dünya aradım hep mutlu olmak için. Bulamadım
Allah senin gibileri kahretsin, elin evli erkeklerinin yakasından düşün bir, imam nikahı sizi metreslikten kurtarmaz çünkü dini olarak bu evlilik geçerli değil zaten , ortada ihanet var...Merhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu benim hesabım. Aktive ettim üyeliğimi. bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.Ben 36 o 53 yaşında.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
O benim peşimden çok koştu ben kabul etmedim ki imamlı nikahıAllah senin gibileri kahretsin, elin evli erkeklerinin yakasından düşün bir, imam nikahı sizi metreslikten kurtarmaz çünkü dini olarak bu evlilik geçerli değil zaten , ortada ihanet var...
Yanlış yazmışım evli mutlu çocuklu olacaktı djdjdj yanlışları düzeltmek lazımBence 53lük delikanlının hayallerini yıktınız... Daha harem kuracaktı... Buruşmamıştareva mı böyle adama... Sizi kuma gibi metres gibi bir mertebeye eriştirmiş sizde düşünüyorsunuz...Hatta elinizin tersiyle itmişsiniz...
Bak daha geçen ERKEK BULAMIYORUM diye konu açıldı bu forumda Allah saklasın... Siz bulmuşsunuz yatıp kalkıp şükredin... Hemide evli çocuklu mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?