İmam Nikahı Evli Adam

Sen böyle buram buram dram yaşarken oğlun ne yapıyor?
Ondan hiç bahsetmiyorsun varsa yoksa evli sevgililerin senin akıldan mantıktan uzak verdiğin aşırı tepkiler.
o çocuk kimden peki?43 yaş büyük eşinden mi?yoksa evli adamlardan birinden mi?ben orasını çözemedim

zor şeyler yaşamışsın hem de çok zor ama aradan uzun zaman geçmiş.bunların tedavisi tekrar hatalara yelken açmak değil.çocuğuna sarılıp birlikte hayata tutunmak aklı başında yaşamaya başlamak olmalıydı.sen artık annesin önce bunun farkına var lütfen

Neden psikolojik destek almıyorsun? Sürekli hala ilişki aramak yerine önce bu sorunları çözmelisin. Böyle evli adamlarla gezip tozup sokakta evli adamlarla sarmaş dolaşıp gezeceğine kendi sorunlarına dön

Tasinin! Ciddi söylüyorum. Sizin durusunuz ve psikolojinizi hic gömüyorum. Siz yine gidersiniz kanarsiniz gibi geliyor. Ve lütfen artik travma terapi alin!

Bu ara neden herkese açiklama yapiyormuşuz gibi hissediyorum bu durumdan gayet sıkıldım ben ne metres miş arkadaş kk da açiklama yap yap bitmedi

Of of ben tahmin etmiştim ağır hasar almadan bir kadın kendine bunları yaşatmaz.. ama sen anneymissin madem sorumluluğun aynı kaderi yavruya yaşatmamak bak hayat yutmuş seni onu da mı yutsun? Hadi bırak artık kurban olmayı melankoliyi ayağa kalk sen annesin yavruna tutun onu yutmasın şu hayat.

Allah senin gibileri kahretsin, elin evli erkeklerinin yakasından düşün bir, imam nikahı sizi metreslikten kurtarmaz çünkü dini olarak bu evlilik geçerli değil zaten , ortada ihanet var...

Yanlış yazmışım evli mutlu çocuklu olacaktı djdjdj yanlışları düzeltmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…