İmam Nikahı Evli Adam

Siz eşinizle ne yaptınız ?
Oğlunuz nasıl ?
Boşandınız mı ?
Eşinizle aranızda 40 yaş vardı
Yanlış mı hatırlıyorum ?
Boşandık. Tekrar evlilik teklifi etti.Bunu düşünüyorum.Ya da ölmeden önce nikah kıyarız ben ölürsem maaşını alırsın dedi.Zorluyor işte evlenmeye. Oğlumuz için diyor. Bense kararsızım.
İyi çok şükür sağolun
Evet.

Erkeksiz kalsaniz bir süre olmaz mi? Tüm bu toksiklikden bi arinsaniz önce.

Şu an siz çalışıyor musunuz ?
Nasıl geçiniyorsunuz ?

Bipolarım. Eski eşim onları bırak benimle yeniden evlen sen rahatsızsın diyor. Bari sana maaşım kalsın diyor...
Tekrar evlen bari , zaten evlilik senin için durdurucu değil. Üzülmeye başladım senin için, adamın teki buldugu yerde sarılıyor diye peşinden akıp gidebiliyorsun. O kadar az şeyle yetiniyorsun ki..

Erkeksiz kalsaniz bir süre olmaz mi? Tüm bu toksiklikden bi arinsaniz önce.
Canım sıkılıyor öyle. Ama bir süre dururum. Pamuk şeker yemek istiyom. Sevdiğimle bankta oturup sohbet etmek istiyom.el ele tutuşup gezmek istiyom.Aşk saçma bişey mi ben bunları hiç yaşamadım. Hep karşıma deliler çıktı. Keşke bekar bi yaşıtım çıksa. İnşallah olur...olmasa da sağlık olsun. Rüyamda hep birine aşık oluyom.

Tekrar evlen bari , zaten evlilik senin için durdurucu değil. Üzülmeye başladım senin için, adamın teki buldugu yerde sarılıyor diye peşinden akıp gidebiliyorsun. O kadar az şeyle yetiniyorsun ki..
Katip psikolojik sorunlar için bir şey diyemeyeceğim, fiziksel hastalıklar gibi psikolojik hastalıkları da yaşamayan bilmez belki ama sitede psikolojik tedavi gördüğünü bildiğimiz gayet sağlıklı evlilikler ve hayatlar süren kadınlar da var, bilemiyorum işin hastalık kısmı için çok da ahkam kesmek istemiyorum fakat Lut_ran’dan çok daha ağır travmalar yaşayıp hayatını dimdik yaşayanlar da var, aynı Lut_ran gibi hayatını kendi elleriyle ziyan edenler de var.

Babası, dayısı, boşandığı eşi derken ilk yıllar gençlik, cahillik, saflık diye tanımlanarak o zamanlarda ne yapacağını bilememesi açıklanabilir ama 40’ına gelmiş bir kadın hayatını şu zamana kadar toparlamalıydı, aklını enerjisini kendine yöneltmek yerine alemin ne olduğu belli olmayan adamlarının peşinde koşarak geçirmek hayatını ziyan etmek demek, benim için başka tanımı yok bunun.

filmde mi zannediyosun kendini ya yetiskin cocuk sahibi kadin su yazdiklarini bi oku. 40 yasina gelmissin hala pamuk seker diyosun. sen once cocuguna layik bi anne olmaya calis. bu saatten sonra sana pamuk seker alacak adami bulamazsin, bulursan da adama yazik olur zaten.

Evet belki de.
Nolur yesem pamuk şeker

Bunu size nasıl teklif edebiliyor onu düşünün bence.

Siz tek basiniza mutlu olmayi ögrenmeden daha cok böyle herifler pesinize takilir. O pamuk sekeri kendiniz alip yiyebilirsiniz. Bankta oturup keyifle kotap okuyabilirsiniz. Önce kendinizi sevip deger vermeyi deneyebilirsiniz. Erkekler sizin mutlulugunuzun anahtari degil. Siz bunu daha hala anlamamissiniz. Cocugunuza öz sevgi ve öz saygiyi örnek olarak asilamalisiniz

karşı komşuymuş adam bir de.eskiden mahallenin kadınına cocuğuna kendi ailemiz gibi koruma kollama vardı.bir de şu hallere bak pesss
Yok artık,eşi ile de yüzyüze bakıyordur o zaman konu sahibi ,varsa adamın çocukları ile de.
Bilemiyorum annesi de imam nikahı teklif etmis,nerden tutsam elimde kalıyor durum.

maaşı zaten oğlunuza kalır üniversite bitene kadar alır.siz de çalışın kendi ayaklarınızın üstünde durun.henüz gençsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…