Boşandık. Tekrar evlilik teklifi etti.Bunu düşünüyorum.Ya da ölmeden önce nikah kıyarız ben ölürsem maaşını alırsın dedi.Zorluyor işte evlenmeye. Oğlumuz için diyor. Bense kararsızım.Siz eşinizle ne yaptınız ?
Oğlunuz nasıl ?
Boşandınız mı ?
Eşinizle aranızda 40 yaş vardı
Yanlış mı hatırlıyorum ?
Ben hiç şey olmadım kiKordonlari bağlat bence de, yeter zirvede bırak şey olmayı işte anladın sen şey kadın
Boşandık. Tekrar evlilik teklifi etti.Bunu düşünüyorum.Ya da ölmeden önce nikah kıyarız ben ölürsem maaşını alırsın dedi.Zorluyor işte evlenmeye. Oğlumuz için diyor. Bense kararsızım.
İyi çok şükür sağolun
Evet.
Ceycey ya eskiye dön bu halin çikolatalı dondurmanın üzerine turşu suyu döküp yemek gibiherşey depresyonun suçu.ben sizi haklı buldum
Darülaceze ye gidip kimsesiz bir dedenin elini öpsen o daha temiz duygularla sarılırdı sanaVallahi zengin değil borçları da var. Para da hiç istemedim. Sevecen babacan biri gibiydi işte. Bulduğu yerde tutup sarılıyodu beni.
Şu an siz çalışıyor musunuz ?Boşandık. Tekrar evlilik teklifi etti.Bunu düşünüyorum.Ya da ölmeden önce nikah kıyarız ben ölürsem maaşını alırsın dedi.Zorluyor işte evlenmeye. Oğlumuz için diyor. Bense kararsızım.
İyi çok şükür sağolun
Evet.
Adam buruşuk değilde kızımız evli adamların kucağında geze geze buruşacakBuruşuk değelmiş adam işte ne kızıyonuz konu sahibesine... Tüm sorun bu zaten djdjdjdj
Tekrar evlen bari , zaten evlilik senin için durdurucu değil.Bipolarım. Eski eşim onları bırak benimle yeniden evlen sen rahatsızsın diyor. Bari sana maaşım kalsın diyor...
Canım sıkılıyor öyle. Ama bir süre dururum. Pamuk şeker yemek istiyom. Sevdiğimle bankta oturup sohbet etmek istiyom.el ele tutuşup gezmek istiyom.Aşk saçma bişey mi ben bunları hiç yaşamadım. Hep karşıma deliler çıktı. Keşke bekar bi yaşıtım çıksa. İnşallah olur...olmasa da sağlık olsun. Rüyamda hep birine aşık oluyom.Erkeksiz kalsaniz bir süre olmaz mi? Tüm bu toksiklikden bi arinsaniz önce.
Katip psikolojik sorunlar için bir şey diyemeyeceğim, fiziksel hastalıklar gibi psikolojik hastalıkları da yaşamayan bilmez belki ama sitede psikolojik tedavi gördüğünü bildiğimiz gayet sağlıklı evlilikler ve hayatlar süren kadınlar da var, bilemiyorum işin hastalık kısmı için çok da ahkam kesmek istemiyorum fakat Lut_ran’dan çok daha ağır travmalar yaşayıp hayatını dimdik yaşayanlar da var, aynı Lut_ran gibi hayatını kendi elleriyle ziyan edenler de var.Tekrar evlen bari , zaten evlilik senin için durdurucu değil.Üzülmeye başladım senin için, adamın teki buldugu yerde sarılıyor diye peşinden akıp gidebiliyorsun. O kadar az şeyle yetiniyorsun ki..
filmde mi zannediyosun kendini ya yetiskin cocuk sahibi kadin su yazdiklarini bi oku. 40 yasina gelmissin hala pamuk seker diyosun. sen once cocuguna layik bi anne olmaya calis. bu saatten sonra sana pamuk seker alacak adami bulamazsin, bulursan da adama yazik olur zaten.Canım sıkılıyor öyle. Ama bir süre dururum. Pamuk şeker yemek istiyom. Sevdiğimle bankta oturup sohbet etmek istiyom.el ele tutuşup gezmek istiyom.Aşk saçma bişey mi ben bunları hiç yaşamadım. Hep karşıma deliler çıktı. Keşke bekar bi yaşıtım çıksa. İnşallah olur...olmasa da sağlık olsun. Rüyamda hep birine aşık oluyom.
Evet belki de.Katip psikolojik sorunlar için bir şey diyemeyeceğim, fiziksel hastalıklar gibi psikolojik hastalıkları da yaşamayan bilmez belki ama sitede psikolojik tedavi gördüğünü bildiğimiz gayet sağlıklı evlilikler ve hayatlar süren kadınlar da var, bilemiyorum işin hastalık kısmı için çok da ahkam kesmek istemiyorum fakat Lut_ran’dan çok daha ağır travmalar yaşayıp hayatını dimdik yaşayanlar da var, aynı Lut_ran gibi hayatını kendi elleriyle ziyan edenler de var.
Babası, dayısı, boşandığı eşi derken ilk yıllar gençlik, cahillik, saflık diye tanımlanarak o zamanlarda ne yapacağını bilememesi açıklanabilir ama 40’ına gelmiş bir kadın hayatını şu zamana kadar toparlamalıydı, aklını enerjisini kendine yöneltmek yerine alemin ne olduğu belli olmayan adamlarının peşinde koşarak geçirmek hayatını ziyan etmek demek, benim için başka tanımı yok bunun
Nolur yesem pamuk şekerfilmde mi zannediyosun kendini ya yetiskin cocuk sahibi kadin su yazdiklarini bi oku. 40 yasina gelmissin hala pamuk seker diyosun. sen once cocuguna layik bi anne olmaya calis. bu saatten sonra sana pamuk seker alacak adami bulamazsin, bulursan da adama yazik olur zaten.
off defol be kendi zeka seviyendekilerle konus. insanlar sayfalarca seyler yazdilar kendi kendine dalga gecip duruyosun allahin muptezeli.Evet belki de.
Nolur yesem pamuk şeker
Yemende sıkıntı yok ama hayat için gelecek için öncelikli planın bu olmamalı hala bulutlarda geziyorsun ayağın az yere değsin. Çocuğun geleceğini falan mesela.Evet belki de.
Nolur yesem pamuk şeker
Bunu size nasıl teklif edebiliyor onu düşünün bence.Merhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu benim hesabım. Aktive ettim üyeliğimi. bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.Ben 36 o 53 yaşında.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
İçinde gıda boyası var hasta olursunuz.Evet belki de.
Nolur yesem pamuk şeker
Canım sıkılıyor öyle. Ama bir süre dururum. Pamuk şeker yemek istiyom. Sevdiğimle bankta oturup sohbet etmek istiyom.el ele tutuşup gezmek istiyom.Aşk saçma bişey mi ben bunları hiç yaşamadım. Hep karşıma deliler çıktı. Keşke bekar bi yaşıtım çıksa. İnşallah olur...olmasa da sağlık olsun. Rüyamda hep birine aşık oluyom.
Yok artık,eşi ile de yüzyüze bakıyordur o zaman konu sahibi ,varsa adamın çocukları ile de.karşı komşuymuş adam bir de.eskiden mahallenin kadınına cocuğuna kendi ailemiz gibi koruma kollama vardı.bir de şu hallere bak pesss
İçinde gıda boyası var hasta olursunuz.
Bol pamuk şekerli bol el tutuşmalı günler dilerim.
maaşı zaten oğlunuza kalır üniversite bitene kadar alır.siz de çalışın kendi ayaklarınızın üstünde durun.henüz gençsinizBoşandık. Tekrar evlilik teklifi etti.Bunu düşünüyorum.Ya da ölmeden önce nikah kıyarız ben ölürsem maaşını alırsın dedi.Zorluyor işte evlenmeye. Oğlumuz için diyor. Bense kararsızım.
İyi çok şükür sağolun
Evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?