İmam Nikahı Evli Adam

+100000
Çözüm elalemin adamlarında değil

Siz başka bir nick ile geçen gün açtınız bu konuyu değil mi ?

Ya siz yaşça büyük olan eşinizden şiddet görüyordunuz. Ağlaya ağlaya konular açtınız, ağlarkenki fotoğraflarınız hala aklımda. Nasıl üzülmüştüm o halinize.
Sanırım kocayı boşadınız. Peki ikinci hayat için niye yine yaşlı ve evli bir adam? Siz ne zaman düzgün seçimler yapacaksınız?

Haklısınız....
Eski eşimden değil
1.evli kişiden dayak yemiştim.
Bu 2. Bu dövmedi

Kendi değerini bilmeyene kimse değer vermez,üzgünüm. Adam hem evli,hem 53 yaşında. Gencecik kadınsın,evlenip boşandın,mutluluğu haketmiyormusun sence de artık?
İmam nikahı bu devirde metreslik mertebesidir net.
İmam nikahı kıymak istemenin meali,"hem karnım doysun,hem pastam dursun" oluyor.
Sizinle evlenmek istiyorsa boşanır eşinden zaten ama bu durumda ikinizi de idare ediyor kart zampara.

karşı komşuymuş adam bir de.eskiden mahallenin kadınına cocuğuna kendi ailemiz gibi koruma kollama vardı.bir de şu hallere bak pesss

Lut_ran sizin gibi kadınları anlamakta zorlanıyorum, babanızdan şiddet görmüş dayınızın tecavüzüne uğramışsınız, hadi ailenizin hiddetinden şiddetinden kurtulmak için 18 yaşında evlendiniz, başka bir adamı kurtuluş olarak gördünüz diyelim, eşinizden de psikolojik şiddet sebebiyle boşanmışken, hayatınızda her zulmü erkeklerden görmüşken neden hala hayatınıza erkekleri dahil ediyorsunuz?

Eşinizden ayrılınca görüştüğünüz adamın evli olduğunu 8 ay sonra öğrendiniz farz edelim, bu adam karşı binanızda oturuyormuş evli olduğunu bilmemenize imkan yok.
Evli birinin karısından boşanıp sizinle evleneceğini sanmanız için 18’inde olmanız lazım ama siz 40’ınıza merdiven dayamışsınız.

Ciddiyim benim aklım almıyor, baba dayı dediğim adamlardan bile hayatın tokadını yiyeceğim, hem hala hayatımı bir adamın avuçlarına bırakacağım, akıl alacak gibi değil.

Sizin kendi hayatınızın dizginlerini elinize alamama gibi bir sorununuz mu var da alemin evli barklı insanlarından medet umuyorsunuz?
Adamın çocuklarım için boşanmıyorum lafına bile inandınız mı inanmak mı istediniz bilmiyorum lakin oturup bir düşünün aynı evde yaşamasa bile o adamla evli bir kadın var ve sizinle aldatılıyor, adam karısını aldatıyor hem de sizinle, bugün karısını aldatan şu size sallayıp tutmadığı sözleri tutup da sizinle evlenseydi, sizi de aldatacaktı.

Rica ediyorum kadınlar ayakları üzerinde durmayı öğrensin artık.

Öfffff bir de soruyorsunuz iyi etmis miyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…