+100000zor şeyler yaşamışsın hem de çok zor ama aradan uzun zaman geçmiş.bunların tedavisi tekrar hatalara yelken açmak değil.çocuğuna sarılıp birlikte hayata tutunmak aklı başında yaşamaya başlamak olmalıydı.sen artık annesin önce bunun farkına var lütfen
Siz başka bir nick ile geçen gün açtınız bu konuyu değil mi ?En kötüsü karşı binada hep görmek zorunda kalıcam napıyım bunun için ben... Diner dimi içimdeki öfkem. Verdiğin sözleri tutmadın hayatımı maffettin dediğimde
" ben değil senin hayatını 17 yaşında seni. s..... kişi maffetmiş dedi. Küfürünü yazamadım buraya. Bu da çok ağır geldi bana. O gün bütün gün ağladım
Evet. Hesap ablamndı. Yasakmış.Siz başka bir nick ile geçen gün açtınız bu konuyu değil mi ?
Haklısınız....Ya siz yaşça büyük olan eşinizden şiddet görüyordunuz. Ağlaya ağlaya konular açtınız, ağlarkenki fotoğraflarınız hala aklımda. Nasıl üzülmüştüm o halinize.
Sanırım kocayı boşadınız. Peki ikinci hayat için niye yine yaşlı ve evli bir adam? Siz ne zaman düzgün seçimler yapacaksınız?
Hayatım, cinsel şiddetten bahsediyorum. Eski eşinizin yaptıkları ta buradan bizi mahvetmişti.Haklısınız....
Eski eşimden değil
1.evli kişiden dayak yemiştim.
Bu 2. Bu dövmedi
E mertebeniz belli metres mertebesindeymissiniz istesenizde istemeseniz de adam evliymis ha ayri ha ayni evde yasasinBeni de bu mertebeye layık görmüş
Ses kaydı atılıyor mu buraya veda ettim bitirdim ki
At yalanı seviyim inananı... Senin hayat tarzın olmuş bu bugün ayrılsam ne olurSes kaydı atılıyor mu buraya veda ettim bitirdim ki
3.cüyü istemiyorum artıkAt yalanı seviyim inananı... Senin hayat tarzın olmuş bu bugün ayrılsam ne olur
karşı komşuymuş adam bir de.eskiden mahallenin kadınına cocuğuna kendi ailemiz gibi koruma kollama vardı.bir de şu hallere bak pesssKendi değerini bilmeyene kimse değer vermez,üzgünüm. Adam hem evli,hem 53 yaşında. Gencecik kadınsın,evlenip boşandın,mutluluğu haketmiyormusun sence de artık?
İmam nikahı bu devirde metreslik mertebesidir net.
İmam nikahı kıymak istemenin meali,"hem karnım doysun,hem pastam dursun" oluyor.
Sizinle evlenmek istiyorsa boşanır eşinden zaten ama bu durumda ikinizi de idare ediyor kart zampara.
Niye ki(!)3.cüyü istemiyorum artık
Lutranmış ya, kabak tadı verdi artık.Kimdi geçen metresli aksiyonlu konu istiyordu. Seri etiketleyelim
Kordonlari bağlat bence de, yeter zirvede bırak şey olmayı işte anladın sen şey kadın3.cüyü istemiyorum artık
Öfffff bir de soruyorsunuz iyi etmis miyim diyeMerhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu benim hesabım. Aktive ettim üyeliğimi. bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.Ben 36 o 53 yaşında.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?