• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmam Nikahı Evli Adam

Bazi cevaplar da bana konu sahibinin gercek olmadigini düsündürüyor gercekten
Maalesef gerçek, bu gibi vakalarda 1-2 yorum yapıyorum sonra konudan çıkıyorum, herkesin hayatı kendine, dileyen kendini vezir eder dileyen rezil eder.

Canım sıkılıyor öyle. Ama bir süre dururum. Pamuk şeker yemek istiyom. Sevdiğimle bankta oturup sohbet etmek istiyom.el ele tutuşup gezmek istiyom.Aşk saçma bişey mi ben bunları hiç yaşamadım. Hep karşıma deliler çıktı. Keşke bekar bi yaşıtım çıksa. İnşallah olur...olmasa da sağlık olsun. Rüyamda hep birine aşık oluyom.
annem hayatı boyunca fiziki 3 sene kağıt üstünde de 4 sene evli kaldı .ve hiç erkek arkadaş falan olmadan evlendi.boşandı beni yetiştirdi.bir daha eline erkek eli değmedi.ve çok da mutlu bir hayatı oldu toplum baskısına rağmen.erkeksiz aşksız da yaşanıyor.siz annesiniz anne.o çocuğun psikolojini eğitimini ahlaklı yetişmesini düşüneceğinize aşk meşk peşindesiniz saçma sapan.çocuğu yetiştirip uygun bekar bir adamla tanışıp iyice tanıyıp evlenseniz olmuyor mu?hata üstüne hata yapan bir kadınsınız.en çok çocuğa üzüldüm size değil

Canım sıkılıyor öyle. Ama bir süre dururum. Pamuk şeker yemek istiyom. Sevdiğimle bankta oturup sohbet etmek istiyom.el ele tutuşup gezmek istiyom.Aşk saçma bişey mi ben bunları hiç yaşamadım. Hep karşıma deliler çıktı. Keşke bekar bi yaşıtım çıksa. İnşallah olur...olmasa da sağlık olsun. Rüyamda hep birine aşık oluyom.
Arsız arsız konuşup beni banlatma ya kaç yaşında kadın pamuk şeker yemek istiyormuş zıkkımın pekini ye
Tutsana çocuğunun elinden onla yesene

Siz gerçek değilsiniz.
40 yaşında bir kadın nolur pamuk şeker yesem diyorsa ciddi anlamda zekada kıtlık vardır. Yani ya burada milleri tahrik etmek istiyorsunuz ya gerizekalısınız.
Üçüncü bir seçenek yok.
10 yaşında çocuğu olan 40 yaşında kadın alık alık pamuk şeker yiyeyim, Yeşilçam aşkı yaşayayım demez

Katip psikolojik sorunlar için bir şey diyemeyeceğim, fiziksel hastalıklar gibi psikolojik hastalıkları da yaşamayan bilmez belki ama sitede psikolojik tedavi gördüğünü bildiğimiz gayet sağlıklı evlilikler ve hayatlar süren kadınlar da var, bilemiyorum işin hastalık kısmı için çok da ahkam kesmek istemiyorum fakat Lut_ran’dan çok daha ağır travmalar yaşayıp hayatını dimdik yaşayanlar da var, aynı Lut_ran gibi hayatını kendi elleriyle ziyan edenler de var.

Babası, dayısı, boşandığı eşi derken ilk yıllar gençlik, cahillik, saflık diye tanımlanarak o zamanlarda ne yapacağını bilememesi açıklanabilir ama 40’ına gelmiş bir kadın hayatını şu zamana kadar toparlamalıydı, aklını enerjisini kendine yöneltmek yerine alemin ne olduğu belli olmayan adamlarının peşinde koşarak geçirmek hayatını ziyan etmek demek, benim için başka tanımı yok bunun.
Bulduğu bütün herifler yaşlı, çulsuz, çoluk çocuk sahibi; elalemin içi geçmiş ne kadar herifi varsa bulup topluyor. Adamlar zengin olsa hic yoktan kendine hayrı olsa diyeceğim ki sen akıllısın senin yolun belli. Baksana şöyle bi yazdıklarına, hiç sağlıklı düşünen , muhakeme yeteneği olan birinin elinden mi çıkmış? Kadın soruyor bize kuma olmamakla iyi mi ettim diye? Offf..

Vallahi zengin değil borçları da var. Para da hiç istemedim. Sevecen babacan biri gibiydi işte. Bulduğu yerde tutup sarılıyodu beni.
Evet ama o senden para istiyordu 😔dahası sen de eski (şimdi eski...bu adamı hayatına aldığında evliydin diye hatırlıyorum) eşinin belki de çocuğunuz için verdiği nafakayı bu baba için harcıyordun😔

Evet ama o senden para istiyordu 😔dahası sen de eski (şimdi eski...bu adamı hayatına aldığında evliydin diye hatırlıyorum) eşinin belki de çocuğunuz için verdiği nafakayı bu baba için harcıyordun😔
herkes anne olmamalının kanıtı bu kadın o zaman. :KK12: :KK12:

Bu o adam değil. Ondan ayrılmış, yeni bir evli biri girmiş hayatına. Evlilere doymuyor kendisi.

Bu o adam değil, bu yeni. Ama yakında bu da para ister.

Back