- 10 Eylül 2024
- 12
- -15
- 24
-
- Konu Sahibi senbenbiziz
ne farkeder arayıp telefonda konuşmasıda aynı , fotoğafına bakmasıda, bir kaç kere görüşmeside o zaman ya valla gülünür mü ağlanır mı bilemedimİmam neden başı açık kız ile sevgili olmuş. Dahası neden sevgilinormalde sevgili yazınca el ele göz güze çift aklıma geliyor. Elini tutmaması, Yanlız aynı ortamda kalmaması gerekiyor
Dinen yorum yasak da telefon neyse de, foto sıkıntıne farkeder arayıp telefonda konuşmasıda aynı , fotoğafına bakmasıda, bir kaç kere görüşmeside o zaman ya valla gülünür mü ağlanır mı bilemedim
İmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi
Nereden baksan elinde kalacak bir konu . Erkek istiyor diye kapanma olacak, işte çalışılmayacak.İmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi
İmam nikahı mi kıymak istiyorAslında o hemen evlenmek istiyor ama ben hemen evlenmek istemiyorum ben beklemek istiyorum
Ben nedense senin evlenirsen tek sıkıntının bunlar olmayacağını düşünüyorum.Aslında o hemen evlenmek istiyor ama ben hemen evlenmek istemiyorum ben beklemek istiyorum
Yok genel yani hayırlı işte acele ediniz derler ya o niyetleİmam nikahı mi kıymak istiyor
Anladım.Ya evlenme merakı değil aslında benim ilk ilişkim haliyle bilgisizim bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum
Bu iş olmaz kardeş yanan sen olursun benden demesiİmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi
Ay bu erkeklerin kendini bişey sanıp kadınların çalışmasını uygun bulmuyorum tavırları beni benden alıyorİmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi
Kartları açık oynamış . Eğer bu yapıya yatkın iseniz devam edin yoksa ileride çok pişman olursunuz istemediğiniz bi hayatı yaşadığınız için. Ki kapalılığınız önce Allah rızası için olsun kimse için değil .İmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi
Net karar verip hayır deyinKapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor.