Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keskel alaka. ben seni de bölümünde küçümsemedim. önce kandi yazdığın yorumuna bak. sanki imam hatip okuyanlar hakkını almışlar diyen sensin. mağdurum rolu değil. çok mağdur edildik dedim. bilmiyorum nerden anlıyorsun ama. güzelce açıkladım. işine gelmeyince Allaha havale edebilirsin tabi. herneyse işte uzatmaya gerek yok.
arkadaş neyi küçümsemiş doğrusu ben de alamadım.Anlamadığım bir şey daha var,niye bu kadar hoşgörsüz olduk,bakıyorum da çok kişi var forumda biri bana sataşsın da tartışalım diye bekleyen.Kimseye bir şey söylenmiyor.Sonuçta herkes işe girip çalışmak istiyor,hepimizin derdi ekmek parası değil mi?Gerçekten çok çalışan atanır ya da istediği bölüme girer, umarım işsiz kimse kalmaz.
Canım bence babanla iyice konuş.İmam hatip liselerinin amacı sonuçta normal liselerdeki gibi öğrenciyi bir üst öğrenim kurumuna yani üniversiteye hazırlamak değil imam ve hatip yetiştirmekYani üniversiteye gitmek istiyorsan katsayılar eşitlenmiş olsa bile senin için dezavantaj oluyor.Ayrıca 3-4 yıl sonra ne olacağı da belli olmaz.Bence bayan imam veya hatip olmadığına göre imam hatip lisesine gitmek saçma.Onun yerine sağlık m.l veya çocuk gelişimi tercih edebilirsin.
bu ne demeke şimdi arkadaşım.ozaman üniversitelerde neden imamhatiplilerde var.senin desiğin gibi olsalardı sadece camilerde olmaları gerekirdi...
canım şimdi netten baktım kadıköyde kız teknik lisesi var ..üsküdarda: mithat paşa anadolu kız meslek ve meslek lisesi,imkb anadolu kız meslek ve meslek lisesi,cumhuriyet kız meslek lisesi var..bunların dışında ticaret lisesi,olgunlaşma ens. var...
Bunların hepsine baktım internetten ama malesef puanım tutmuyor Almıyorlar yani
bu ne demeke şimdi arkadaşım.ozaman üniversitelerde neden imamhatiplilerde var.senin desiğin gibi olsalardı sadece camilerde olmaları gerekirdi...
birşeyi anlamış değilim..imam hatipler sadece imam ve hatip yetiştirmek içinse neden kız öğrecide alıyorlar..bayan imam varda benmi bilmiyorum..
birde şayet imam- hatip yetiştirmekse amaç bu ülkedeki din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri ve arapça,Kur'an öğretmenleri,kelam,fıkıh,akaid,hadis,siyer öğretmenleri düz liselerden mi yetişecek..
müftüler lise mezunumu olacak..
ara eleman lisedeyken yetişir..sözleşmeli imam veya hatip olarak görev alır..yerine kadrolu üni mezunu gelince başka yerlerde görev verilir..ayrıca ihl mezunu olanlar için yeterlilik sınavı açılır ve onun neticesinde görev verilir...eğer amaç sadece imam hatip yetiştirmekse neden kültür derslerini diğer okullar gibi görüyorlar..ayrıcada ticaret lisesi mezunlarıda ticaretle uğraşsın o zaman adından bunu anlıyorsak..