Evrensel gazetesine konuşan, ancak isim vermek istemeyen eğitimciler, “İslam ahlakı” gerekçesiyle kız ve erkek öğrencilerin ayrıldığını, “erkek öğrencilerin kız öğrenciler için kavga etmesinin engellenmesi”nin amaçlandığını söyledi. Okul müdürü Cavit Coşkun ise memur olduğunuherhangi bir yayın organına açıklama yapamayacağını söyledi.
.................erkek öğrencilerle kız öğrencilerin kavga etmesini önlemek demişler...
ben onca senelik okul hayatımda erkek kız öğrenci kavgası görmedim..
flört etmesini engellemek demek istememişlerde..
ne kadar sıkarlarsa sıksınlar..flört edecek olan bir fırsatını bulup eder..iran gibi gençleri baskı altına alıp herşeyi gizli kapaklı yapmalarına teşfik..
ayıp yorgan altındadır değilmi
onlar eder yine..saçmalık..yazmak istemiyorum daha fazla fatta kusmak istiyorum..Yok canım kız erkek kavgası için değil, erkekler kızlar için kavga etmesini önleyeceklermiş... Eğitimini tamamlayamamış insan pire için yorgan yakar misali... Eğitimsizliğin adı ahlaksız olmuş ne yazık ki...
kesinlikle..amaç kadınları kapatmak ..daha ötesi değil...kadın kadar taş düşsün başlarına..Önceki hedef kişilikli nesillerin olması şart ,
bu gidişle 2/3 kadınla resmi nikah yapmadan evlilik değil ,
kız çocukların üniversiteye gidip sonra çalışma hayatına başlamadan evlenmesi değil,
tamamen erkeğe eğemen toplumun yetiştirilmesi değil
hür irade ve vicdane sahip aydın toplum olmak ,insan olmak meselesi bunun mücadelesini verme meselesi,körü körüne bir şeye inanma meselesi değil yanlışsa bu yanlışı haykıra bilme meselesi aydınlığa ve kalkınmaya giden yolda olmazsa olmazlarıdır
haremlik selamlık liseye giden kızlar kimseyle flört edemiycekmi bu sayede..harika uygulama olmuş
haremlik selamlık liseye giden kızlar kimseyle flört edemiycekmi bu sayede..yasaklar daha caziptir..her zaman..dışarıda erkek arkadaşıyla dolaşan kızlar saadece örtüsüz olanlar değilki örtülü formalı kızlarda gayet heryerde el ele dolaşıyor ve dolaşacaktır..
Uygulamaya doğru bir gözle bakmıyorum ama imam hatipe genel anlamda laf soylenmesini de doğru bulmuyorum , bende imam hatip mezunuyum ve harika bir sınıf ortamim vardı...bir kaç kişinin yaptığıni genel bir başlık altında toplayarak eleştirmek ahlak kurallarına uymaz... Nitekim okul ortamında her türlü bireye rastlıyoruz bunun okulla bir ilgisi yok bu tamamen kişiyle alakalı...En yakin arkadasim aile zoruyla İmam Hatip okudu.
O zamanlar bile diyordum ki diğer liselerden daha fena burada ki ortam.
Simdi kardeşi gidiyor İmam Hatipe Kizlar erkekler için kavga ediyor, yolda yürüyen erkeklere laf atiyorlar
Bin beter halde vallahi İmam Hatip.
hep hormonlu yemekten oldu abla.Zihniyetinize sizin....
hep hormonlu yemekten oldu abla..bak 17 milyonluk istanbulda 5 adet organik pazar varmış..oradanda zenginler alışveriş ediyordur..dr, halk sağlıklı beslenmezse,nasıl sağlıklı nesillerimiz olur dedi..
organik tavuk çocukken yemişimdir herhalde..:)haklısın ablacım..Organiklerin yanına yaklaşamıyorsun bile,tavuğu bile 45 lira filan..
Beyinler sağlıklı olsun,sonra düzgün yemek yenir nasılsa..
organik tavuk çocukken yemişimdir herhalde..:)haklısın ablacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?